новото робство
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
D3BEP написа:Аве брат,
Играеш ми с понятия, дето....
Какво значи "ракетата е отбранителна, а не нападателна"![]()
А нашия сектор на отбраната отбранителен или нападателен е?
![]()
![]()
![]()
Ядрената бомба отбранителна ли е? Дали? Що тогава министерството на отбраната в САЩ се занимава с нея.
Няма оръжие, дето по същността си да не елиминира цели, т.е. да е нападателно. Идеята да се каже, че нещо е "отбранително" има предвид, че то е приготвено за ответен удар срещу определена агресия. Че няма да бъде използвано първо.
Или ти приемаш само противовъздушните ракети за отбранителни?
Логиката ти куца. Нашите ракети имаха обхват няколко близки до нашата граница турски военни бази и нищо друго. Т.е. те бяха срещу ВОЕННИ ЦЕЛИ, пряко насочени срещу България. Не бяха използвани в мирно време. Не виждам защо при проявена агресия да свалиш самолет на противника да е отбрана, а да поразиш база е нападение.
А сега моята теза куцала, а твоята направо търчи нека ти преведа какво каза:
Ако свалиш самолет е отбранителна - ами да отбранителна е все пак военна единица навлиза в територията ти...
Ако поразиш база с ракети, да нападателна е...
Това е нещо кат ода влезна у съседа, да изпозастрелям всичко живо и да кажа, а аз се отбранявах, нали?
И именно тези ракети бяха създадени да ударят Истанбул, Атина или някоя друга цел, но през едно друго време, когато на почит бяха оръжията за масово поразяване и света беше на прага на 3та световна война...
Би ли ме светнал Турция от къде ще вземе ток?
От Гърция ли? Или от Ирак, а може би от Сирия и Иран

А относно защо ЕС не желае да приеме английския като официален, ами нормално, виж как се управлява ЕС и ще разбереш защо не желае...
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Баца, извинявай за обострения тон, ама чакай, чакай малко, професор по отбрана ще станеш преди да си се усетил
Чакай мъничко да ти помогна, барем избуташ до академизъм. Туак даде определения на нещата дето още професорите не са ги дали...
"международната сигурност" на валери рачев, Военно издателство, 7 стр.
Но ше си запиша твоето определение за отбрана, че да стреляш по самолет на твоя територия - само тогава е отбрана.
Значи, по твоята логика, ако един самолет дойде на 1 километър от границата и изстреля по столицата едни съвсем съвременни ракети с обсег 500 километра, ако го сваля, ще си е чисто военно нападение, щото е във въздушното пространство на чужда страна.... Пък и ракетите му може още да не са паднале, де да ги знаеш, може да отбият някъде и да се върнат като бумеранг. А ако след това взема и взрива базата, от която се вдигат още 10 подобни самолети, е, това вече си е чист тероризъм.
Може би трябва да опиташ с нещо друго, а не вестници.
Дай да не спорим на тая тема. И без това не можеш да ми отговориш на прости въпроси като "защо турците не си нарязаха ракетите срещу България". То никой не може да ми даде задоволителен отговор.
Турция брадъре не само че не унищожава, ами и купува. Вече има близо сто ракети за масово унищожение(Мас дистраккшън го викат братята отвъд океана) земя - земя с радиус 200-400 км. Отделно има неизвестен брой МОБИЛНИ ракетни установки за залпов ракетен огън на 100 км във всеки момент. ТОва са оръжия точно за доказване на съседска любов!!! И над 500 бойни самолета. И кой знае още какво. Хубуу, че ние си унищожихме СТРАШИЛИЩАТА, за да живеем мирно.
Радвам се че те кефи езика. И аз го знам. Причината е проста. ТОй е много елементарен за да е достъпен за повече хора. Не зная по елементарен език. Така се разпространява език, за което евалла им правя на американците, виж само германците каква граматика са измислили, а китайците какви йероглифи... Никога няма да бъдат световни езици.
ТУрция ще вземат електричество най - вероятно от Франсетата или Италианците. Маймуни, забъркани в двойни игри с американците. Също могат да си изградят и свои централи, но за това рябва време, през което време щяха да ни бъдат печалба, а сега ни е чиста загуба.

Стриктно погледнато не съществува единна теория на сигурността и поради това нейният предмет не може да бъде определен еднозначно. За някои изследователи, политици и държави област на отбраната може да бъде всеки аспект на международните и вътрешнонационалните отношения. Други приемат, че спектърът на отбраната трябва да бъде стесняван, за да не се стресира обществото и да се заделят достатъчно ресурси за правене на реална политика на сигурност.
"международната сигурност" на валери рачев, Военно издателство, 7 стр.
Но ше си запиша твоето определение за отбрана, че да стреляш по самолет на твоя територия - само тогава е отбрана.
Ако свалиш самолет е отбранителна - ами да отбранителна е все пак военна единица навлиза в територията ти...
Ако поразиш база с ракети, да нападателна е...
Значи, по твоята логика, ако един самолет дойде на 1 километър от границата и изстреля по столицата едни съвсем съвременни ракети с обсег 500 километра, ако го сваля, ще си е чисто военно нападение, щото е във въздушното пространство на чужда страна.... Пък и ракетите му може още да не са паднале, де да ги знаеш, може да отбият някъде и да се върнат като бумеранг. А ако след това взема и взрива базата, от която се вдигат още 10 подобни самолети, е, това вече си е чист тероризъм.

Може би трябва да опиташ с нещо друго, а не вестници.
Дай да не спорим на тая тема. И без това не можеш да ми отговориш на прости въпроси като "защо турците не си нарязаха ракетите срещу България". То никой не може да ми даде задоволителен отговор.
Турция брадъре не само че не унищожава, ами и купува. Вече има близо сто ракети за масово унищожение(Мас дистраккшън го викат братята отвъд океана) земя - земя с радиус 200-400 км. Отделно има неизвестен брой МОБИЛНИ ракетни установки за залпов ракетен огън на 100 км във всеки момент. ТОва са оръжия точно за доказване на съседска любов!!! И над 500 бойни самолета. И кой знае още какво. Хубуу, че ние си унищожихме СТРАШИЛИЩАТА, за да живеем мирно.
Радвам се че те кефи езика. И аз го знам. Причината е проста. ТОй е много елементарен за да е достъпен за повече хора. Не зная по елементарен език. Така се разпространява език, за което евалла им правя на американците, виж само германците каква граматика са измислили, а китайците какви йероглифи... Никога няма да бъдат световни езици.
ТУрция ще вземат електричество най - вероятно от Франсетата или Италианците. Маймуни, забъркани в двойни игри с американците. Също могат да си изградят и свои централи, но за това рябва време, през което време щяха да ни бъдат печалба, а сега ни е чиста загуба.
D3BEP, както винаги резонен
SaSo му признавам супер обективното мнение! Дълбоко уважение бате! Само ще кажа, че омразата и разпрата на балканския полуостров винаги ще бъдат и ще пребъдат.
Та относно ракетите - ми чисто и просто и Тюркето е в НАТО, а ние като пионери в организацията - как може да имаме ракети насочени към цели в "съюжническа" държава, пък и на всичкото отгоре галеник на "великите" щати? Тъкмо тая псевдо военна организация(дето се занимава с хвърляне на бомбички от стелтове и после велик е нашия войник влаа у косово като няма един кьорав сърбин) има горчив опит с спора за остров Крит. Ма тука е разковничето - що Гърците мама им деба могат, а ниЙ не можИм? Що на всяка цена искаха острова, даже бяха толкова дръзки да се самоизключат от пак "великата" организация НАТО и да започнат война с турчолята? емИ отговора е прост и той пак е на ангИлишКи язьiк - "дей хев дъ болс" сега надявам се всички да се съгласят с твърдението, че ние и само ние сме си виновни за целата тая грозна патетична с елементи на трагикомедия картинка. Щото не можеме да кажеме НЕ докато ни отварят "наивните" бузки и подават големия топъл и дебел, ма той не влиза даже трудно - ние сме си турили възелинче преди това...всичко да е толко мазно, даже по-мазно от израза, че "всичко е минало по мед и масло". Причината, че нямаме нито един, човек който да управлява тая държава със желязна ръка, с хъс и воля за по-доброто на тая малка държавица...
А ние притежаваме путки, много путки маа не в Клеопатра на Хемус, а в ПарлЯментЯ, и така си е от доста време ощее от бленувания 10 ноември и "кой не скача е червен" е оказа се, че и да скачаш и да си червен и да си жълт или бенбен е все в гъз щото досега няма неква промяна? Сега акта с бузките някак си е по-замаскиран поне така му се струва на средностатистическия българин нали вече уж сме в ЕС и сме големата сила..
Така като ги гледам нещата изход няма путките винаги ше са там седящи в новия С - смеещи се на цялата държава, колко е била смотана, че ги е избрала с цветущия израз от изборите миналия месец "Пак ви преебахме", мда пак ни преебахте, наебахте даже за пореден път с повечко възелинче
А конфликт на балканския полуостров винаги ще има, ма ние никога няма да излезнем победители от него - що щото сме единствените путки дето ценят повече мнението на другите отколкото своето собствено..
Относно Воленчо и програмката му - ми кво да ви кажа Волен е поредния паляк, който бъркайки надълбоко в раните(щото то репертоара от типа "ше ви оправиме"се някога трееше да свърши)се стреми да натрупа точки/рейтинг а.к.а. електорат щото видиш ли как мое сички покрай него да крадат, а той не...просто поредния "политик" у наща малка държавица, май повече от колкото може да поеме във вече изстрадалия си заден двор...
В заключение - продължаваме да живеем в страната на аналния секс и продължаваме да се надяваме за нещо по-добро, нещо не толкова болезнено...поне аз така ги виждам нещата..
Ми кво да ти кажа пичага - имаше един доста силен израз "който не помни историята е осъден да я повтаря", май се сещаш за какво иде реч а? Еми да говоря ти за 2те поредни "национални катастрофи", както ги наричат - 2те световни войни, където ние като страната "барабар петко с мъжете" воюваме заедно с агресорите - ето каква е равносметката, ако не бяхме - цялото западно крайбрежие на черно море щеше да е наше, както и цяла северна Гърция заедно с толкова тачения Тхесалоники, както и по-голямата част от източна Сърбия. Да щяхме да сме силни, ако не най-силните на тоя полуостров, копеле даже комунизъм нямаше да има и щяхме да се радваме на 2000 евро средна работна заплата - да ама не - победителите пишат историята...
А сещаш се Американската Империя все някога ще намери своя крах, било то финансов или военен и тогава на чия страна ще сме? Прочети си пак болдната фраза.
И не ме разбирай погрешно, аз съм голям, даже доста голям националист - просто историята го е казала - агресорите винаги си намират майстора с най-прости думи..
По тая тема мога да си пиша цял ден, ама го нямам затова спирам дотук..
П.С - С доста пунктуационни грешки, ама просто ми дойде музата
Повечето правописни грешки са нарочНи
П.С2 - И аз съм атеист, да кажа, че ми направи впечатление в на СаСо мнението..
П.С3 - Мир Вам

SaSo му признавам супер обективното мнение! Дълбоко уважение бате! Само ще кажа, че омразата и разпрата на балканския полуостров винаги ще бъдат и ще пребъдат.
Та относно ракетите - ми чисто и просто и Тюркето е в НАТО, а ние като пионери в организацията - как може да имаме ракети насочени към цели в "съюжническа" държава, пък и на всичкото отгоре галеник на "великите" щати? Тъкмо тая псевдо военна организация(дето се занимава с хвърляне на бомбички от стелтове и после велик е нашия войник влаа у косово като няма един кьорав сърбин) има горчив опит с спора за остров Крит. Ма тука е разковничето - що Гърците мама им деба могат, а ниЙ не можИм? Що на всяка цена искаха острова, даже бяха толкова дръзки да се самоизключат от пак "великата" организация НАТО и да започнат война с турчолята? емИ отговора е прост и той пак е на ангИлишКи язьiк - "дей хев дъ болс" сега надявам се всички да се съгласят с твърдението, че ние и само ние сме си виновни за целата тая грозна патетична с елементи на трагикомедия картинка. Щото не можеме да кажеме НЕ докато ни отварят "наивните" бузки и подават големия топъл и дебел, ма той не влиза даже трудно - ние сме си турили възелинче преди това...всичко да е толко мазно, даже по-мазно от израза, че "всичко е минало по мед и масло". Причината, че нямаме нито един, човек който да управлява тая държава със желязна ръка, с хъс и воля за по-доброто на тая малка държавица...
А ние притежаваме путки, много путки маа не в Клеопатра на Хемус, а в ПарлЯментЯ, и така си е от доста време ощее от бленувания 10 ноември и "кой не скача е червен" е оказа се, че и да скачаш и да си червен и да си жълт или бенбен е все в гъз щото досега няма неква промяна? Сега акта с бузките някак си е по-замаскиран поне така му се струва на средностатистическия българин нали вече уж сме в ЕС и сме големата сила..
Така като ги гледам нещата изход няма путките винаги ше са там седящи в новия С - смеещи се на цялата държава, колко е била смотана, че ги е избрала с цветущия израз от изборите миналия месец "Пак ви преебахме", мда пак ни преебахте, наебахте даже за пореден път с повечко възелинче
А конфликт на балканския полуостров винаги ще има, ма ние никога няма да излезнем победители от него - що щото сме единствените путки дето ценят повече мнението на другите отколкото своето собствено..
Относно Воленчо и програмката му - ми кво да ви кажа Волен е поредния паляк, който бъркайки надълбоко в раните(щото то репертоара от типа "ше ви оправиме"се някога трееше да свърши)се стреми да натрупа точки/рейтинг а.к.а. електорат щото видиш ли как мое сички покрай него да крадат, а той не...просто поредния "политик" у наща малка държавица, май повече от колкото може да поеме във вече изстрадалия си заден двор...
В заключение - продължаваме да живеем в страната на аналния секс и продължаваме да се надяваме за нещо по-добро, нещо не толкова болезнено...поне аз така ги виждам нещата..
И повярвай, днешния свят е свят на интереси, по-добре да нападаме с агресор, отколкото сами или на страната на шушумигите...
Ми кво да ти кажа пичага - имаше един доста силен израз "който не помни историята е осъден да я повтаря", май се сещаш за какво иде реч а? Еми да говоря ти за 2те поредни "национални катастрофи", както ги наричат - 2те световни войни, където ние като страната "барабар петко с мъжете" воюваме заедно с агресорите - ето каква е равносметката, ако не бяхме - цялото западно крайбрежие на черно море щеше да е наше, както и цяла северна Гърция заедно с толкова тачения Тхесалоники, както и по-голямата част от източна Сърбия. Да щяхме да сме силни, ако не най-силните на тоя полуостров, копеле даже комунизъм нямаше да има и щяхме да се радваме на 2000 евро средна работна заплата - да ама не - победителите пишат историята...
А сещаш се Американската Империя все някога ще намери своя крах, било то финансов или военен и тогава на чия страна ще сме? Прочети си пак болдната фраза.
И не ме разбирай погрешно, аз съм голям, даже доста голям националист - просто историята го е казала - агресорите винаги си намират майстора с най-прости думи..
По тая тема мога да си пиша цял ден, ама го нямам затова спирам дотук..
П.С - С доста пунктуационни грешки, ама просто ми дойде музата
Повечето правописни грешки са нарочНи

П.С2 - И аз съм атеист, да кажа, че ми направи впечатление в на СаСо мнението..
П.С3 - Мир Вам

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
аз съм голям, даже доста голям националист
2advanced, a, националист си ти.
Ти дума не отбираш от национализъм и патриотизъм.
Както вече ти казаха "патриотите" патриотизъм е:
1. Да сме със силните и да плащаме операциите им
2. Да си унищожим военно - промишления комплекс поради високи разходи(респ. съюзниците ше на пазят)
3. Да приемем че с търпение пак ще имаме АЕЦ, който взел комисионна - взел.
4. Да накажем всички цигани и турчаля в българия
5. Да пишем на английски. Турски новини - не.
А що е в национален интерес и стабилна държавана хора СЪС ЗДРАВ РАЗУМ, щом съм почнал, Е:
1. Вътрешно единна държава
2. Силна на международната сцена
3. Икономически стабилна и независима
4. Със собствена идентичност и култура.
В тая тема обаче ни убеждават да сме патриоти по следния начин:
Да си съсипем ключовите отрасли и военната промишленост градени с поколения поради "обективни причини", да проговорим английски, да се избием със съседа от другата махала с камъни поради различен тен на кожата, докат опрез това време носовете на изтребителите на съседите ни се насочват към нас.
Те не са виновни че са ослепени. Вестниците и пропагандата им набиват тая простотия. Виновни са, че като са слепи и не чуват!
Е*ем и патриотизма и държавата. В тая държава всичко е сбъркано, че хора, съвсем сбъркани ли няма да ме убедят, че са прави? Патриотизма ли няма да е сбъркан?
Ние сме ликвидирани като военна сила. Като икономика. Като политически връзки. Пишем и ни вземат на работа с английски.
За да дойдат братята американци като трайни умиротворители във всички бази дето им харесат. липсва само вътрешен конфликт за да се намесят. От четирите точки криво ляво крепим още САМО ТОЧКА 1. Но и с нея МОЖЕМ ДА СЕ СПРАВИМ САМИ, братя, давайте бой! Да кажем българи срещу цигани. После казват "вий не можете да са оправите, затва сме тука", ебават мамата на квото е останало и сме готови.
Сори, ама псевдопатриотите от тая тема са малко като кратунките, дето като ги лашкат вдигат много шум ама иначе са празни колкото си щеш.
Ае стига, че взех да се ядосвам. Седнали тука някакви, дето се чудят кво да правят, да ме учат на патриотизъм. Патриоти сте братя, но няма да ви оставят да се биете с циганите много дълго, преди Бълджирия да стане щат.
Я покажете пак клипчето от гениалния подпис на умното момче, да видим циганката от Горно Джумайно в пияно състояние какво е казала за българите? Искам да я видим, както казваше Боби Турбото.
Само не разбрах иронизираш ли ме, не ме ли подкрепяш ли мнението ми или не, че много общо говориш за всички

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
2advanced написа:Само не разбрах иронизираш ли ме, не ме ли подкрепяш ли мнението ми или не, че много общо говориш за всички![]()
![]()
Може би си писал, преди да прочетеш цялата тема или даже целият ми пост.
Казвам ти защо не може да си патриот, както сам се определяш(също и аз де). Казвам ти къде се корени "патриотизма" днес. Понеже не си ме разбрал, сега ще ти изредя китовете на съвременния български патриотизъм, и докато не отговориш на всеки един от тях, не смей да се наричаш патриот!
Те са: Циганите на сапун, с който да измием радиоактивния отпадък от нарязаните ракети; на сапуна надпис heavy soap, парите, които изкараме от перилни препарати, всите да ги вкараме в братската затруднена американска икономика и се пригответе да посрещнем братушките, или биг брадърс, които да ни помогнат в интеграцията на малцинствата по светлия си пример с негрите. Ако не знаете как изглеждат братушките, ще ги познаете по лъскавите пушки!
Забрайх да добавя само: Да живей България!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ДЗВЕР, ама забравих, че разбираш от всичко
Да наистина много по-евтино е ще е да се изградят трасета за пренасяне на ток от франция и италия
отколкото от съседна държава, ма как не са се сетили по-рано
И да ние нямаме системи за реактивен залпов огън нали?
И не ми отговори, ето сега тук считам те за опасен враг и за да не ми направиш зло ще се отбраня като те насвяткам с калашника, тва отбрана а?
А относно пича който ми цитира за войните, братко първата световна е ясна, там добре се представяме, даже войната за Нас свършва по други причини, не поради капитулация на България
А във втората просто не сме участвали в нея, да не говорим, че не сме били на страната на агресора (войната се започва от Англия и Франция).
А седейки като путчици винаги сме губили... и продължаваме да губим.

Да наистина много по-евтино е ще е да се изградят трасета за пренасяне на ток от франция и италия

И не ми отговори, ето сега тук считам те за опасен враг и за да не ми направиш зло ще се отбраня като те насвяткам с калашника, тва отбрана а?
А относно пича който ми цитира за войните, братко първата световна е ясна, там добре се представяме, даже войната за Нас свършва по други причини, не поради капитулация на България

А във втората просто не сме участвали в нея, да не говорим, че не сме били на страната на агресора (войната се започва от Англия и Франция).
А седейки като путчици винаги сме губили... и продължаваме да губим.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Да наистина много по-евтино е ще е да се изградят трасета за пренасяне на ток от франция и италияотколкото от съседна държава, ма как не са се сетили по-рано
![]()
Eeee. Верно ве.
Те въс Франция и Италия още не са открили далекопроводите.
Сега почват да ги вдигат. Малко със закъснение, ама на... Ше стане.
Аве пич. Ти чувал ли си че някои хора в България имат хостинг на сайтове в чужбина? Как мислиш, го правят?
а) Теглят оптичен кабел от тях до Ню Йорк, с презокеански параход и стабилизатори. След това отиват до офиса на компанийката и връчват цялото съдържание на сайта лично на диск, като поемат задължението всеки ъпдейт да го пращат с куриер на дискета
или
б) използват вече изградената преносна мрежа ?
Ако отговориш верно на тоя въпрос, получаваш шестица и втори въпрос:
Коя мрежа според теб е по - гъста и с повече трасета:
А) електропреносната
Б) Интернет
С тоя въпрос вече отиваш на седмица.
Сигурен съм че си се досетил за верния отговор.
Има още жокери, например за избягване на азгубите по трасето се назначава подизпълнител а те доставят на неговия регион и т.н.
А има и трети, много важен въпрос: защо заключи, че енергетиката е повсеместно държавнодоминиран отрасъл? Какво пречи примерно франсетата да уредят токът да идва от централа, закупена в дръга държава от тяхна фирма в енергетиката?
И логиката ти за оръжията също е проста и чудесна.
Значи, ако ме нападнат въоръжени разбойници в гората, искат да ме убият, аз се изплъзна и имам револвер колт с 20 патрона, трябва да изпълня следните стъпки:
1. Изхвърлям револвера, защото е стар модел, а и барабанните системи вече са демоде; отгоре на тва на старите модели съм чувал, че понякога някой куршум може да се отплесне
2. По възможност го нарязвам, за да не попадне в ръцете на лоши хора
3. Много важно е да се отърва от него, защото иначе има риск убийците, които ме преследват с уреди за нощно виждане, инфрачервени детектор ии снайпери да не ме хванат, да легнат и да заспят а аз да ги връхлетя и изтребя с пищака, като по този начин ще сътворя сериозна несправедливост
Направо... Не знам.
Тва американците да дойдат.... Май е по - хубаво. Само роби става от нас с такова мислене. Затова пък сигурно добри роби. Послушни. Ще ни хвърлят корички.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter написа:пич много си облъчен
От засиленото производство на енергия ще да е.
Не са облъчените тия, които ще се справят с турското нашествие в България. Дерзайте. Знам един дядка, дялка хубави сопи за бастуни. Ако нещо, и бухалки може да ви издялка. Искате ли?
- Ivailo_Litsov
- кандидат ентусиаст
-
D3BEP написа:Ivailo_Litsov написа:аз няма какво да добявя повече,просто погледнете подписа ми!!!
и бих искал да кажа на пебълс когато дйде да живее в България тогава да дава мнения!
Пич, в едни други форуми такива като теб ги банваме, постовете им ги трием, темите заключваме а подписите - съкращаваме.
Споко. Не са турски форумите, да не вземеш да се изприщиш нещо от параноя сега.
1. Пропаганден подпис с такъв размер е характерен за форумите на розовите списания, без да говорим че се съмнявам тоя форум да е за политическа пропаганда от какъвто и да е род.
2. По принцип като се чудиш как да блеснеш ,защо не си намериш твой си начин, ами изравяш тая тема - караница отпреди половин век, за да я спамиш и пак да предизвикваш спорове.
3. Не мислиш ли, че изборите минаха и темата ти е малко... като неактуална така.
Поздрави.
пич идеята ми не е да всявам спорове,нито пък подкрепям някои политически идеи (дори не съм гласувал никога за АТАКА).Това се нарича ПАТРИОТИЗЪМ и си падам РОДОЛЮБЕЦ и ако ти не го разбираш така няма какво да ти обяснявам защо съм написал всичко това.колкото до пебълс

И второ : цитат от Библията"...а на пред вървяха хората,а след тях жените и децата..."

Последна промяна Ivailo_Litsov на 01 Дек 2007, 2:58, променена общо 1 път
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
чак сега виждам темата не съм я прочел но само от гледането на филма се сетих къде живея всичките на сапун майка им мръсна ....
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
cobrata_m3 написа:чак сега виждам темата не съм я прочел но само от гледането на филма се сетих къде живея всичките на сапун майка им мръсна ....

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
идеята ми не е да всявам спорове,нито пък подкрепям някои политически идеи (дори не съм гласувал никога за АТАКА).
E туй е то гузен негонен бяга.
Патриот си.
В гражданската война и двата фронта са патриоти.
Макар че обикновено справедливост и закон защитава само единият.
Накрая патриоти остава тея, които спечелят.
Не по - умните.
Не по законолюбивите или правдолюбивите.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
D3BEP написа:идеята ми не е да всявам спорове,нито пък подкрепям някои политически идеи (дори не съм гласувал никога за АТАКА).
E туй е то гузен негонен бяга.
Патриот си.
В гражданската война и двата фронта са патриоти.
Макар че обикновено справедливост и закон защитава само единият.
Накрая патриоти остава тея, които спечелят.
Не по - умните.
Не по законолюбивите или правдолюбивите.
Брат от тва море някоя чайка маи те е прехапала.
Имаш потенциал,но не го развиваш в правилна посока.
ХАИЛ