E36 ot 91-93 да вземам ли?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
E36 ot 91-93 да вземам ли?
Здравейте!Много ми харесват Е36 и гледам че напоследък тези по-старите (от 91-93) не са много скъпи.Искам да ви попитам дали обаче не са по-недоизпипани понеже са от първите Е36-тици?
И също така за 1500-2000 евро от западна европа (да кажем Германия/Австрия) дали може да се вземе нещо читаво ако ще и да няма екстри...?
Извинявам се ако вече е писано по подобна тема но не намерих с търсачката отговор на тези въпроси.
И също така за 1500-2000 евро от западна европа (да кажем Германия/Австрия) дали може да се вземе нещо читаво ако ще и да няма екстри...?
Извинявам се ако вече е писано по подобна тема но не намерих с търсачката отговор на тези въпроси.
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
колега гледай да е читава а не да е с екстри моята е 36 ца 320и купе е 93 година и дати кажа много приятели с по нови сам ги шамарил нямам ванос клима и кожа ама имам много корав мотор и купе без удари и без ръжди а колкото за тези пари ще можеш да си земеш хубава от германия погледни цените в MOBILE.DE---И успех
ако не мислиш веднага да я продаваш , екстрите ще ги прежалиш, гледай читава колица екстрите ги заеби - майта като има всички екстри и половината не работят какво да кажа ....
,климата се ебава 1000 лева не ми се дават , единя джам се ебава писна ми да го правя .....
п.с. друг е въпроса че кола 91 набор и 98 набор вътре е коренно различно , не говоря за видими разлики а за усещане - новото си е ново
поздрави
успех
п.с. друг е въпроса че кола 91 набор и 98 набор вътре е коренно различно , не говоря за видими разлики а за усещане - новото си е ново
поздрави
успех
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Sea Eagle написа:Ако си се насочил към 316i / 318i гледай да не е с М40 двигател...
Търси поне 94-та год. зада е с М43.
Естрите, не е зле ако ги има и функционират, но и без тях се живее![]()
Гледаш за следи от удари, ръжда и двигателя да е в час.
Успех
Това е отговора! и най-вече читава. Мойта е по VIN 11,93г., ама никой не и дава 15 години
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Re: ре
SkyWalker написа:Колега, за 2000 евра от Италия може да си вземеш 318is 1996-та и с климатроник
Дам...тка е колегата е прав...мойта я взех от тама 95',сички екстри,за 1900!Намират се...търпение и яко търсене

- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Pet@r написа:п.с. Ако има някъде на килограм лачени Е36-ци викайте и мен!
Значи колега моята е несъвместима комбинация!Според мен има такива ама тря търсене...

Re: E36 ot 91-93 да вземам ли?
queens написа:И също така за 1500-2000 евро от западна европа (да кажем Германия/Австрия) дали може да се вземе нещо читаво ако ще и да няма екстри...?
от Германия - НЕ (читавите/перфектните са между 3000 и 4000)
търси от Италия за тези пари
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
ре
inseCT написа:Pet@r написа:п.с. Ако има някъде на килограм лачени Е36-ци викайте и мен!
Значи колега моята е несъвместима комбинация!Според мен има такива ама тря търсене...
И моята нова е така! За доста под 4000 лв., а като се изключи лаковото покритие е супер
///M Club Member
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2