Капачки за джанти и сервиз
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			11 мнения
			 • Страница 1 от 1

Капачки за джанти и сервиз
Отидох на един магазин на BMW,мисля че е към дару за да купя капачки за джантите,защото моите са остарели и не са оригинални и те ми казаха че за всичките BMW,капачките са един размер   и се оказа че моите джанти не са оригинални и съответните капачки са с 5-7мм по големи.
   и се оказа че моите джанти не са оригинални и съответните капачки са с 5-7мм по големи.
Става дума за тези джанти:

А от другата страна съм виждал доста BMW-та с такива джанти и с оригинални капачки или поне така изглеждат 

и другия въпрос:
къде мога да намеря някакъв добър сервиз за боядисване на джанти,защото искам да станат като нови 
Благодаря!
			 и се оказа че моите джанти не са оригинални и съответните капачки са с 5-7мм по големи.
Става дума за тези джанти:

А от другата страна съм виждал доста BMW-та с такива джанти и с оригинални капачки или поне така изглеждат

и другия въпрос:
къде мога да намеря някакъв добър сервиз за боядисване на джанти,защото искам да станат като нови

Благодаря!
Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

- Mitaran
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Пушка са ти жантите, аз колко време тарся джанти, щот съм с обикновенни с тасове  , преди време правихме на един комшия, изтъркахме ги както никой майстор нема ги изтърка, сложихме основа, но неговоте ги правихме с матова черна боя.... станаха уникални. Боята ни я сипаха в спрей от РМ (RM) просто немоеш ги познаеш.... праи го сам, ама се консултирай дали става с някой бояджия щото разправят, че имало и "трудни" жанти
 , преди време правихме на един комшия, изтъркахме ги както никой майстор нема ги изтърка, сложихме основа, но неговоте ги правихме с матова черна боя.... станаха уникални. Боята ни я сипаха в спрей от РМ (RM) просто немоеш ги познаеш.... праи го сам, ама се консултирай дали става с някой бояджия щото разправят, че имало и "трудни" жанти
ае успех -
   а 15ки ли са
 а 15ки ли са

, преди време правихме на един комшия, изтъркахме ги както никой майстор нема ги изтърка, сложихме основа, но неговоте ги правихме с матова черна боя.... станаха уникални. Боята ни я сипаха в спрей от РМ (RM) просто немоеш ги познаеш.... праи го сам, ама се консултирай дали става с някой бояджия щото разправят, че имало и "трудни" жанти
ае успех -
 а 15ки ли са
 а 15ки ли са- pazokolarov
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 320dA 525xd
Mitaran написа:..... преди време правихме на един комшия, изтъркахме ги както никой майстор нема ги изтърка, сложихме основа, ........ станаха уникални. Боята ни я сипаха в спрей от РМ (RM) просто немоеш ги познаеш.... праи го сам, ама се консултирай дали става с някой бояджия щото разправят, че имало и "трудни" жанти
Няма смисъл от сервиз, най-добре си ги направи сам, за да си сигурен, че няма да се олюпят от тук - от там след седмица.
Ето един линк на тази тема : http://www.bmwtips.com/tipsntricks/whee ... repair.htm
Имаше и за цялата джанта, но не мога да го намеря. Процедурата беше същата за махането на драскотините, но на края боядисваше цялата джанта.
- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 7er
джантите са ти напълно оригинални, само че са от Е38   7.5х16, ЕТ20
 7.5х16, ЕТ20
Справка за част
Номенклатурен номер : 36136768640
Описание : КАПАЧЕ ДЖАНТА
Ед.цена (с ДДС) : 10.25 BGL
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
запиши си номенклатурния номер и бегай до дару 

п.п. ако решиш да ги продаваш тези джанти ми драсни едно ЛС, че търся точно такива, много са красиви
			 7.5х16, ЕТ20
 7.5х16, ЕТ20
Справка за част
Номенклатурен номер : 36136768640
Описание : КАПАЧЕ ДЖАНТА
Ед.цена (с ДДС) : 10.25 BGL
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
запиши си номенклатурния номер и бегай до дару

п.п. ако решиш да ги продаваш тези джанти ми драсни едно ЛС, че търся точно такива, много са красиви

- Mitaran
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Еиии как ме изпревари,   моеше аз да ги купа, 16ки пупу да си ги караш с здраве абе така са по автентични
 моеше аз да ги купа, 16ки пупу да си ги караш с здраве абе така са по автентични   нема ко да се занимаваш и то преди зимата, иа кажете верно ли с 16ки е по висока колата, нали се сваля височината на колата от 65 отива на 60 или 55 даже на един сайт има конфигуратор и 16ки идват с 6,8см по висока колата, напрао вече се обърках,
 нема ко да се занимаваш и то преди зимата, иа кажете верно ли с 16ки е по висока колата, нали се сваля височината на колата от 65 отива на 60 или 55 даже на един сайт има конфигуратор и 16ки идват с 6,8см по висока колата, напрао вече се обърках,

моеше аз да ги купа, 16ки пупу да си ги караш с здраве абе така са по автентични
 моеше аз да ги купа, 16ки пупу да си ги караш с здраве абе така са по автентични   нема ко да се занимаваш и то преди зимата, иа кажете верно ли с 16ки е по висока колата, нали се сваля височината на колата от 65 отива на 60 или 55 даже на един сайт има конфигуратор и 16ки идват с 6,8см по висока колата, напрао вече се обърках,
 нема ко да се занимаваш и то преди зимата, иа кажете верно ли с 16ки е по висока колата, нали се сваля височината на колата от 65 отива на 60 или 55 даже на един сайт има конфигуратор и 16ки идват с 6,8см по висока колата, напрао вече се обърках,- Lucky
- Старши ентусиаст
- 

- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Препоръчвам ти прахово боядисване. Мойте съм ги правил в една работилница след спирка Орион по посока Божурище на стотина метра от кръстовището от дясно - влизаш в едно малко дворче. За 16" песъкоструй+прахово+лак -30 лева на джанта.

- ICE
- Ледения
- 

- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Lucky написа:Препоръчвам ти прахово боядисване. Мойте съм ги правил в една работилница след спирка Орион по посока Божурище на стотина метра от кръстовището от дясно - влизаш в едно малко дворче. За 16" песъкоструй+прахово+лак -30 лева на джанта.
ДА, ама вече вдигнаха цените бате!

Oказа се че моите джанти са Replica и оригиналните емблеми не пасват   знаете ли къде се продават лепенки с емблемата на бмв,които да са издържливи.
  знаете ли къде се продават лепенки с емблемата на бмв,които да са издържливи.
Капачките които имам имат залепена емблемата,която е алуминиева,но с времето са се развалили и изглеждат грозно и искам да ги сменя,много ме е яд че не пасват оригиналните....
 и искам да ги сменя,много ме е яд че не пасват оригиналните....
Капачките които имам имат залепена емблемата,която е алуминиева,но с времето са се развалили и изглеждат грозно
 и искам да ги сменя,много ме е яд че не пасват оригиналните....
 и искам да ги сменя,много ме е яд че не пасват оригиналните....Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

11 мнения
			 • Страница 1 от 1