БМВ абсолютни непрофесионалисти
Модератор: Общи модератори
Tod написа: Колега имах същите проблеми с новата ни Мазда, в началото годината!
Точно по повод на една тема за Мазда, мисля пак в нашия форум беше пусната, преди 2 седмици сестрата на жена ми не си купи Мазда.
Исташе нова кола, попита ме какво да избере между Мазда 6 и Нонда Акорд, тогава се сетих за темата с Маздата дето уж била нова а се оказала регистрирана преди 3 месеца и т.н., и твърдо изключих Мазда от избора. Е какати не си купи Акорд а Сивик но това е друга тема

Добре е да има повече такива теми за оплаквания за да се насочат клиентите към сервизите и дилърите, които се държат коректно с клиентите си. Иначе винаги ще ни мачкат и ще ни правят на балъци както мен сега.

- Tod
- ентусиаст
- 

- Кара: M3 и Volvo XC70
REMUS написа:Tod написа: Колега имах същите проблеми с новата ни Мазда, в началото годината!
Точно по повод на една тема за Мазда, мисля пак в нашия форум беше пусната, преди 2 седмици сестрата на жена ми не си купи Мазда.
Исташе нова кола, попита ме какво да избере между Мазда 6 и Нонда Акорд, тогава се сетих за темата с Маздата дето уж била нова а се оказала регистрирана преди 3 месеца и т.н., и твърдо изключих Мазда от избора. Е какати не си купи Акорд а Сивик но това е друга тема
Добре е да има повече такива теми за оплаквания за да се насочат клиентите към сервизите и дилърите, които се държат коректно с клиентите си. Иначе винаги ще ни мачкат и ще ни правят на балъци както мен сега.
Моята е поне нова!
В магазина изрично им казах че колата ми трябва спешно те ми казват модела и конфигорацята и цвета го имаме на склад, за 15 дни ще уредим всичко- лизинг регистрация и подготовка на колата за получаване(почистване и претягане на болтовите
 ) и това не направиха на 5к км щеше да ми падне стабилизиращата щанга на задния мост!
 ) и това не направиха на 5к км щеше да ми падне стабилизиращата щанга на задния мост!  

Пропуснаха да уточнят ,че склада Им е в Австрия!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
		Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Tod написа:Пропуснаха да уточнят ,че склада Им е в Австрия!
А и на БМВ е там
 Явно там има много свободно място за складове
  Явно там има много свободно място за складове  

Имам новини за колата от преди няколко часа! Естествено дилъра не контактува с мен а с един мой приятел, защото му било неудобно да говори с мен
 Колата била в София и към 18:00 щяла да е в Плевен. Утре щял да я обучи и да ми я докара в Русе. Интересно защо аз не му вярвам и продължавам да държа да си прибера парите,за да си купя кола от друго място ако ще да чакам още 3 месеца.
  Колата била в София и към 18:00 щяла да е в Плевен. Утре щял да я обучи и да ми я докара в Русе. Интересно защо аз не му вярвам и продължавам да държа да си прибера парите,за да си купя кола от друго място ако ще да чакам още 3 месеца.
ре
REMUS написа:Tod написа:Пропуснаха да уточнят ,че склада Им е в Австрия!
А и на БМВ е тамЯвно там има много свободно място за складове

Имам новини за колата от преди няколко часа! Естествено дилъра не контактува с мен а с един мой приятел, защото му било неудобно да говори с менКолата била в София и към 18:00 щяла да е в Плевен. Утре щял да я обучи и да ми я докара в Русе. Интересно защо аз не му вярвам и продължавам да държа да си прибера парите,за да си купя кола от друго място ако ще да чакам още 3 месеца.
Ако искаш да мина към 17:59, за да видя дали е там

///M Club Member
		Re: ре
SkyWalker написа:REMUS написа:Tod написа:Пропуснаха да уточнят ,че склада Им е в Австрия!

Имам новини за колата от преди няколко часа! Естествено дилъра не контактува с мен а с един мой приятел, защото му било неудобно да говори с менКолата била в София и към 18:00 щяла да е в Плевен. Утре щял да я обучи и да ми я докара в Русе. Интересно защо аз не му вярвам и продължавам да държа да си прибера парите,за да си купя кола от друго място ако ще да чакам още 3 месеца.
хахха после и ти да нервничиш че само те разхождат напразно

REMUS написа:SkyWalker написа:REMUS написа:Tod написа:Пропуснаха да уточнят ,че склада Им е в Австрия!

хахха после и ти да нервничиш че само те разхождат напразно
Не, аз имам да взимам части от там, споко
 Какъв цвят е? Купе или Хечбек?
  Какъв цвят е? Купе или Хечбек?///M Club Member
SkyWalker написа:Не, аз имам да взимам части от там, спокоКакъв цвят е? Купе или Хечбек?
Ето такова

- Tod
- ентусиаст
- 

С кой мотор ще доде, ако доде    

М пакета я прави злобна красавица!

Good Luck
Аз бих отишъл лично да си я взема! На такъв който те размотава никво доверие не гласувай, че току виж решил да се прави на пич с нея преди да ти я докара лично   

SkyWalker добре ти предлага да хвърли едно око! Ако е докарана, отивай си я взимай! Не може да пропуснеш тръоката да си тръгнеш с нея от шоурума

SkyWalker добре ти предлага да хвърли едно око! Ако е докарана, отивай си я взимай! Не може да пропуснеш тръоката да си тръгнеш с нея от шоурума

- Tod
- ентусиаст
- 

Diavolo написа:Аз бих отишъл лично да си я взема! На такъв който те размотава никво доверие не гласувай, че току виж решил да се прави на пич с нея преди да ти я докара лично
Аз си мисля, че само човека който дава парите може да я вземе
 Формалност е, но няколко подписа трябва да се сложат преди да се подкара колата
  Формалност е, но няколко подписа трябва да се сложат преди да се подкара колата 
Good Luck
Tod написа:С кой мотор ще доде, ако доде
118d 143 кончета
Engine
N47
Cubical capacity
2.00
Power
105
Transmision
HECK
Gearbox
MECH
Colour
LE-MANS-BLAU METALLIC (381)
STOFF/SENSATEC FLASHPOINT/SCHWARZ (GCSW)
Diavolo написа:Аз бих отишъл лично да си я взема! На такъв който те размотава никво доверие не гласувай, че току виж решил да се прави на пич с нея преди да ти я докара лично Idea
SkyWalker добре ти предлага да хвърли едно око! Ако е докарана, отивай си я взимай! Не може да пропуснеш тръоката да си тръгнеш с нея от шоурума Ща схрускам
Е колко пъти, нали вчера ходих. Да ида днес или утре пак и да се окаже че пак никой не може да ми даде инфо къде е

- Tod
- ентусиаст
- 

Линковете при мен не се отварят!  

Цвета е убийствен(любимия ми),!

Цвета е убийствен(любимия ми),!
Последна промяна Tod на 30 Ное 2007, 15:53, променена общо 1 път

Good Luck