BMW Team Сливен

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 30 Ное 2007, 19:48

Да, да и един мармот завива валове в японска бангия :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01

Мнение от ikonkata » 30 Ное 2007, 20:00

аидееееееее пак ли ша се дразните с пепсито :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от krelion » 30 Ное 2007, 20:55

ikonkata написа:аидееееееее пак ли ша се дразните с пепсито :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз от Митето не се обиждам:)Та не съм си поставял за цел някой да обидя разбира се!Просто искам да кажа на момчето,че тва са супер нереални неща които говори! Тва че сте се събрали луда секта няма лошо знам как е...Но бъдете реалисти хора :!: Че те бие таксито няма да ти се смеят толкова отколкото като кажеш пред хората че колата ти има 430нм,въртящ момент!За това го казвам...четете малко!ЕВАЛА правя на Дидо тука че единствения реалист и може би Радото също...Да си Фен според мен означава да знаеш реалните преимущества на марката а не да си заслепен от невероятния "Ейнжъл аис" и "супер секси задница"и да не приемаш каквато и да е критика!

На колегата пожелавам искренно поне 600нм!И евала на ентусиазма му;)Успех с колата и не се обиждай!
След дълги изследвания учените са стигнали до извода, че хората с недостатъчно умствено и/или сексуално развитие четат този текст без да си махат ръката от мишката.
Не си дърпай сега ръката - вече е късно.

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 30 Ное 2007, 21:23

Кокич да не мислиш, че не можем да преценим кое е реално и кое не :lol: Просто ни е кеф да си приказваме така и да се бъзикаме един с друг и т.н. Достатъчно са чели някои и продължават да четат, но това не ни пречи да си правим шоуто и да се храним кой кого ще бие или ще го бият ;) Като спомена Ангелските дзъркели ми дойде на акъла да те питам ти що имаш кат не караш бима :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от krelion » 30 Ное 2007, 21:39

SuPeR_FLY написа:Кокич да не мислиш, че не можем да преценим кое е реално и кое не :lol: Просто ни е кеф да си приказваме така и да се бъзикаме един с друг и т.н. Достатъчно са чели някои и продължават да четат, но това не ни пречи да си правим шоуто и да се храним кой кого ще бие или ще го бият ;) Като спомена Ангелските дзъркели ми дойде на акъла да те питам ти що имаш кат не караш бима :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Хе-хе ами исках черни фарове не за друго ;) Пък аз не съм от хората дето ще си напръслат фаровете със спрей :lol: и то ко стана дойдоха с ейнджъл аис...пък сега не е работа да го искъртя :mhihi: :mhihi: :mhihi:
бъзика на страна вашите са станали супер ;)
След дълги изследвания учените са стигнали до извода, че хората с недостатъчно умствено и/или сексуално развитие четат този текст без да си махат ръката от мишката.
Не си дърпай сега ръката - вече е късно.

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 30 Ное 2007, 22:14

Ееее Кокич ти бачкаш много и си пачка, купуваш си фарове туй онуй, а аз съм безработен студент и затова си правя фаровете със спрей, щото нямам левчета за кристални :lol: :winky: Аз ако бях истински хондаджия и себеуважаващ се бмв-мразец щях да ги строша очите и да ги изкарам от фаровете :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ikonkata » 30 Ное 2007, 22:32

брееееее те технологиите напреднали бе :shock: аз мойте фарове с канаконлит ги праих :mhihi: :mhihi: :mhihi:
/естественно след близка челна среща със стълб/
п.п. равносметката е двама живи дядовци и една бабка :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 30 Ное 2007, 22:43

Момчета яко закъсах помагайте някой инструктор да си намеря, че с един който намерих не стана. Помагайте да си намеря някой инструктор .. имам 5 месеца до 18 сиреч 2 до законното започване на курсове, ама тогава курсовете ше са по 1000 лв. Помагайте ако можете :( :( :( :(
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ikonkata » 30 Ное 2007, 22:59

кой ти беше инструктор досега :?:
Изображение

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 30 Ное 2007, 23:02

Никой не ми е бил. Един щеше да ме запише ама го хвана шубето, че имало глоби или незнам кво ?!?!?!? :confused: :(
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ikonkata » 30 Ное 2007, 23:07

ми кажи ми кой е той де с ква кола за да знам да не се занимаваме с него
Изображение

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 30 Ное 2007, 23:14

Ами казва се Радко Радков, но за колата не знам :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ikonkata » 30 Ное 2007, 23:17

не го знам тоя :roll: тея дни ще питам един двама и пак ще ти пиша
Изображение

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 30 Ное 2007, 23:17

Дано да стане работата, че....
Мерси инъче от сега, пък каквото стане :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ikonkata » 30 Ное 2007, 23:23

еми ще пробваме пък каквото стане :roll:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия