BMW Team Сливен

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 02 Дек 2007, 23:34

Spit-Fire написа:Ама ако ти донеса една свинска мръвка с чаша шардоне друга песен ше запееш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ей малък това е за мадами!Аз пия само БЕНЗИН! :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 02 Дек 2007, 23:34

И аз как се шашнах като видях колата долу и отзад бурканите :mhihi: Обаче се представихме отлично с изкарването. Евала на всички и най-вече на Жоро Бозуков за запазеното самообладание в напечената ситуация :D Отбора е на ниво :D

П.С. И рацерия си спретнахме :lol:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 02 Дек 2007, 23:35

Не че ви се бъркам ама малкия е прав дайте да го изтеглим с още 1 час та да могат и пътуващите да са там: нека е от 16:00ч. Не за друго ама и аз пътувам до В.Т. понякога през уикендите, а такава простотия като днешната не е за изтърване все пак. Ей ама да знаете ГОСПОД е от нашата секта - БЕЕМВИСТ е да е... неговата мама :mhihi: :mhihi: закриля ни ей да му се отблагодарим утре с едно пилене на гуми рано сутринта кой когато стане да си кара колицата.
Изображение
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 02 Дек 2007, 23:41

miro_mcm написа:Не че ви се бъркам ама малкия е прав дайте да го изтеглим с още 1 час та да могат и пътуващите да са там: нека е от 16:00ч. Не за друго ама и аз пътувам до В.Т. понякога през уикендите, а такава простотия като днешната не е за изтърване все пак. Ей ама да знаете ГОСПОД е от нашата секта - БЕЕМВИСТ е да е... неговата мама :mhihi: :mhihi: закриля ни ей да му се отблагодарим утре с едно пилене на гуми рано сутринта кой когато стане да си кара колицата.

ОК нека да е 16.00!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 03 Дек 2007, 1:22

незнам кой кво е бутал ама аз със Апо и кой беше другия дет я избутахме .Сега може да гледам на случая с надсмешка щото нямаше големи последици.Днеска шоуто беше на MAX. И хубавото е че по голямата час от BMW Team Sliven сме големи хора инък полицаите трябваше да бутат :mhihi: :mhihi: ама най якото беше Гошо като викаш "Я чакайте да я пробвам дали върви" и само чух 1-ва,2-ра и се виждаха само стопове а полицаите седят и се чудят ко стаа и викат "Еми аре да се махаме докато никой не е видял" :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ебаси якото ;).

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 03 Дек 2007, 2:01

Момчета,казваите ще има ли нова година карандила,или да не се броя в агитката,защото ми пазят чук офертата за банско...то стана коледа,а още не е ясно тоя ще я дава ли тая вила или не...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 03 Дек 2007, 10:30

Опитвам се да го открия тоз агент,но се е скрил в миша дупка.Това е за сега!Очаквам включване!!!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 03 Дек 2007, 10:35

Пецата написа:незнам кой кво е бутал ама аз със Апо и кой беше другия дет я избутахме .Сега може да гледам на случая с надсмешка щото нямаше големи последици.Днеска шоуто беше на MAX. И хубавото е че по голямата час от BMW Team Sliven сме големи хора инък полицаите трябваше да бутат :mhihi: :mhihi: ама най якото беше Гошо като викаш "Я чакайте да я пробвам дали върви" и само чух 1-ва,2-ра и се виждаха само стопове а полицаите седят и се чудят ко стаа и викат "Еми аре да се махаме докато никой не е видял" :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ебаси якото ;).

Пеца мязахме на големи глигани заровили копита в чакъла и напъващи до припадък!Ама кефа бе голям когато усетихме,че ще избутаме шлепа от тинята! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 03 Дек 2007, 12:49

Да беше яко,то оставаше и да не я избутаме :mhihi: Гошо като се мъчеше да я вадиш нещо съединителя много пушеше,как е добре ли е ? Разбра ли какво е това дето трака като караш ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320i, Nissan Silvia
Мечтае да кара: Е60 М5, 135tii

Мнение от drift2g » 03 Дек 2007, 20:47

Наистина беше бахти филма хубо 4е Гого се размина с малкото зло. Адаш4е ко има нещо свиркай да помагаме
Fuck life before life fucks you!!!
Изображение
Красота и изящество на материала

http://www.youtube.com/watch?v=zPHuq_QFido Е46 + карач= :)

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 03 Дек 2007, 21:16

Гошо как е колата,мой? :confused:

Потребител
Аватар

Мнение от skydiver » 03 Дек 2007, 21:20

Здравеите аз съм Славчо на Гошо комшията, колата и наред и няма проблеми. :D Мисля че е изкарал наистина невероятен късмет. А исках да питам - верно ли ви е напляскал преди аварията

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 03 Дек 2007, 21:32

skydiver написа:Здравеите аз съм Славчо на Гошо комшията, колата и наред и няма проблеми. :D Мисля че е изкарал наистина невероятен късмет. А исках да питам - верно ли ви е напляскал преди аварията

Мен специално-Да! :D Първия път ме би с 1 кола,а втория с половин! :mhihi: Ама стига му толкова!Следващия път ще видим кой кум,кой сват кой на булката е брат!Но за сега ме води с 2:0 и мога да кажа само-ЕВАЛА НА ГОШО!Поне нашляпах Гошо-Американеца! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

НО ТОВА НЕ Е ВАЖНО!!!
ВАЖНОТ Е,ЧЕ ПОКАЗХМЕ ОТНОВО,ЧЕ "BMW Team SLIVEN" Е ЕДИНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН!!!!!!!!!!!!!
Последна промяна POL_Starshi на 03 Дек 2007, 21:44, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01

Мнение от ikonkata » 03 Дек 2007, 21:43

нали не забравяте че все още най-бърз е вальо :mhihi: :mhihi: :mhihi: макар че се губи нещо от трасето тея дни :roll:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 03 Дек 2007, 21:45

ikonkata написа:нали не забравяте че все още най-бърз е вальо :mhihi: :mhihi: :mhihi: макар че се губи нещо от трасето тея дни :roll:

E и ти си по бърз,ама не сме в една категория! :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия