BMW Team Сливен
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Явно не си разбрал точно как съм го казал, щото съм далеч от тази мисъл да гледам сеир. Освен ако наистина не мислиш, че съм сеирджия 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Погледни 140 страница и кажи кво да си мисляSpit-Fire написа:Явно не си разбрал точно как съм го казал, щото съм далеч от тази мисъл да гледам сеир. Освен ако наистина не мислиш, че съм сеирджия
Последна промяна bozukov_g на 03 Дек 2007, 23:30, променена общо 1 път

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Ами ако желанието ми да идвам с вас да се забавлявам е сеирджийство, добре... Аз поне разбирам така - щом нямам все още кола и книжка съм сеирджия. Ако не ме желаете и имате нещо против мен кажете, няма да се обидя
Ако е нужно да имам кола за да се събирам с вас, явно ще чакам докато събера пари да си я купя...
Едит: Последно 139 или 140
За 140 нямам коментар... вярно е, че съм се изказал все едно съм искал да гледам сеир, но не е така...

Едит: Последно 139 или 140

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
И така край на спора!!!И двамата Ви уважавам тварде много и съм убеден,че никой не е искал да обиди другия!
Пешо уважавай старите кучета като Гошо,а ти Гоше не режи крилата на младото орле!

Пешо уважавай старите кучета като Гошо,а ти Гоше не режи крилата на младото орле!

Последна промяна POL_Starshi на 03 Дек 2007, 23:44, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Смятам, че момчето не е мислил това, което е написал .... а го е казал по инерция
А иначе, че е станало сеир, станало е
... ама важното, че без последици и сте се забавлявали ....
Гоше .. другия път ... правиш контра на волана .. 2 пъти леко ръчна, хил-тоу техника, леко с газ изправяш и си готов ... или с две думи ... караш бавно като излизаш от летището

А иначе, че е станало сеир, станало е

Гоше .. другия път ... правиш контра на волана .. 2 пъти леко ръчна, хил-тоу техника, леко с газ изправяш и си готов ... или с две думи ... караш бавно като излизаш от летището

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
AlibiTu написа:Смятам, че момчето не е мислил това, което е написал .... а го е казал по инерция![]()
А иначе, че е станало сеир, станало е... ама важното, че без последици и сте се забавлявали ....
Гоше .. другия път ... правиш контра на волана .. 2 пъти леко ръчна, хил-тоу техника, леко с газ изправяш и си готов ... или с две думи ... караш бавно като излизаш от летището![]()
![]()
Аре ве,турбалан кючек!Много си разбирал!Кога се прибираш с домата?

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
A как е пробваи да обяснишSpit-Fire написа:Ами ако желанието ми да идвам с вас да се забавлявам е сеирджийство, добре... Аз поне разбирам така - щом нямам все още кола и книжка съм сеирджия. Ако не ме желаете и имате нещо против мен кажете, няма да се обидяАко е нужно да имам кола за да се събирам с вас, явно ще чакам докато събера пари да си я купя...
Едит: Последно 139 или 140За 140 нямам коментар... вярно е, че съм се изказал все едно съм искал да гледам сеир, но не е така...

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Виж незнам защо си мислиш, че с това което съм казал визирам точно този инцидент който е станал. Радвам се, че сте добре и няма последствия. Просто ме хвана яд, че не съм могъл да дойда с вас да гледам импровизираните гонки, а може би и да ги снимам щото все пак обожавам да снимам всичко свързано с автомобилите и БМВ специално. Ако това е сеирджийство, здраве да е... 

- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- Кара: S50 @_@
а е стига сте се карали бе, Беееее като едни овце сте
голямата работа станало единия казал едно другия друго-ама вие самите сте си сиирджии на себе си май а
имате късмет че нема кинти за "бензол" иначе щях да ви покажа Аз туи-онуи как се прави на "хфърчилището" 

- ikonkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01
- VaLy0
- младши ентусиаст
-
ikonkata написа:еееееее ти са появи бе вальо![]()
![]()
почнах да си мисля че си се притеснил да не паднеш долу на летището

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
що не каза ве мои щяхме да ти саберем някои лев за бенц, а за показното викам да ми покажеш към Карандила че на оная права газ да дава маи и баба знаиVaLy0 написа:а е стига сте се карали бе, Беееее като едни овце стеголямата работа станало единия казал едно другия друго-ама вие самите сте си сиирджии на себе си май а
имате късмет че нема кинти за "бензол" иначе щях да ви покажа Аз туи-онуи как се прави на "хфърчилището"

- VaLy0
- младши ентусиаст
-
bozukov_g написа:що не каза ве мои щяхме да ти саберем някои лев за бенц, а за показното викам да ми покажеш към Карандила че на оная права газ да дава маи и баба знаи![]()
![]()
не ве мой аз не обичам тъй!!! когато аз имам кинти си слагам бенц когато нямам чакам момента в който ще имам

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
Аз не говоря да си просяк!!! Просто имах предвид да помогнем та нали за тва сме TEAM да сме всички заедно 

- VaLy0
- младши ентусиаст
-
bozukov_g написа:Аз не говоря да си просяк!!! Просто имах предвид да помогнем та нали за тва сме TEAM да сме всички заедно
тва е ясно и съм радостен че винаги сте готови да помогнете,както и Аз де,но в случая не бяха само парите пречка, а също и тва че бях на село на свинска смърт