новото робство
Модератор: Общи модератори
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:D3BEP написа:а. Американците мило и драго дават за емигранти. Няма по емигрантска държава.
Тук не преувели4аваш ли малко???
Не водя американската външна политика и не мога да се закълна, че всички мерки са в тази насока. Но положението е горе - долу следното:
Преди 6-7 години бяха 220 млн.
Миналата година в началото отпразнуваха 300 млн.
Не знам. Може и да са се народили, но това би означавало, че повече от 50% от населението им е под 18 години.
Друг е въпросът, че те не вземат всеки емигрант, а определени бачкери, след преглед, след като им погледнат в джоба, в гащите... Но действителността е налице.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
ditko1 написа:http://zazz.bg/play:1b507ff0
Ееее, бате тамън на време.
Малко е останало още.
По груби сметки до 27.01.2008 значи требе да се пукне

e
ditko1 написа:http://zazz.bg/play:1b507ff0
Моля, де не ме режат модовете!
Да им еба майката на такива като тая! Майка им шибана, гадна!
Нямам нищо против нито една религия или етнос, уважавам всеки един човек който е избрал или не своята религия или етнос, но когато чуя такива крайни мнения ми иде да взема едно АК-47 и да кося яко!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Re: e
bobi_maxo написа:ditko1 написа:http://zazz.bg/play:1b507ff0
Нямам нищо против нито една религия или етнос, уважавам всеки един човек който е избрал или не своята религия или етнос, но когато чуя такива крайни мнения ми иде да взема едно АК-47 и да кося яко!
То точно това се цели с тая простотия.
Да те изнервят и да те докарат до безмисловно състояние.
Я да помислим реално.
Имаш на лице дърта, грозна, явно зле и самотно живееща мангалка, сестра на мухъла от горния клип. Отгоре на всичко тя е жена.
Как се организира възстание или преврат?
При наличието на години тайна подготовка как си представяш, че ще излезе една овца по телевизия СКАТ и ще издаде целия номер, че ще даде и дати

Ти за Левски не си ли чел? За Ботев знаеш ли нещо? Как са действали?
Това е .. несериозно. Вземи един микрофон и иди я питай къде крият оръжието. Като я гледам така, ако два - три пъти й повториш въпроса, ше ти каже.
Откачена история. Тея целият им род си личат, вие вярвате на глупости. е случайно ги взимам тея клипчета за пропаганда и подигравка, тов второто направо закова. Смях се като го слушах.
Re: e
D3BEP написа:bobi_maxo написа:ditko1 написа:http://zazz.bg/play:1b507ff0
То точно това се цели с тая простотия.
Да те изнервят и да те докарат до безмисловно състояние.
Я да помислим реално.
Имаш на лице дърта, грозна, явно зле и самотно живееща мангалка, сестра на мухъла от горния клип. Отгоре на всичко тя е жена.
Как се организира възстание или преврат?
При наличието на години тайна подготовка как си представяш, че ще излезе една овца по телевизия СКАТ и ще издаде целия номер, че ще даде и дати![]()
![]()
Пич, Америка като връхлиташе Ирак обяви намеренията си два дни преди нахлуването, преди това само дезинформираше ту със сигнали за война, ту със сигнали за преговори. При условие, че победата й беше в кърпа вързана. Тука мангалите от... незнам кое село вече обявиха протурско възстание. Поне един брат и сестра му.
Това е .. несериозно. Вземи един микрофон и иди я питай къде крият оръжието.
Откачена история. Тея целият им род си личат, вие вярвате на глупости. е случайно ги взимам тея клипчета за пропаганда и подигравка, тов второто направо закова. Смях се като го слушах.
Не бе пич, не си ме разбрал! Нито ме притесняват такива нито им вярвам, казвам само че ме дразнят такива крайни изречения! Не зависимо от коя уста са! Тая сигурно е изперкала от одавна, но не мислиш ли че в някое село не им промиват мозъците точно по тоя начин?
Например в казармата имаше момчета(турчета), от някъде си в балакана, който бяха с незавършен 3 клас, е тия момчета не знаеха коя е столицата на България например! Те не можеха да говорят на български език или говореха все едно са от Турция. Мислиш ли че някой отворен ако отиде там не би ги манипулирал такива? Нали точно това е и тактиката на всичките псевдо водачи в арабския свят, не образовано население ниска култура и яка агитация на религиозна основа! И хоп камикадзе!

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Мисля че е възможно да им промиват мозъците по този начин, но не мислиш ли че при нас точно с тея клипчета вече го правят? Вече ни промиват мозъците. Ети казваш, идва ти да трепеш наред. След една - две години гледане на такива клипчета вече ще ти идва да трепеш цигани наред и даже няма да се замисляш защо всъщност. Говяоря по принцип. Гледай тука колко таквиа клипове се изпубликуваха, един човек даже има в подписа си 5 такива, и горд при това! Смятай за кво иде реч!
Що не гледате тея клипчета например:
http://zazz.bg/play:3e64806a
По - интересни са. Поне са забавни.
Бас държа, че повече от 90% от хората гледайки клипа на мангалката горе даже не са се замислили за нещата, които казах. Те виждат гадна циганка, иска да трепе българи. Ухааа.
Що не гледате тея клипчета например:
http://zazz.bg/play:3e64806a
По - интересни са. Поне са забавни.
Бас държа, че повече от 90% от хората гледайки клипа на мангалката горе даже не са се замислили за нещата, които казах. Те виждат гадна циганка, иска да трепе българи. Ухааа.
Последна промяна D3BEP на 04 Дек 2007, 11:15, променена общо 2 пъти
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
D3BEP написа:Мисля че е възможно да им промиват мозъците по този начин, но не мислиш ли че при нас точно с тея клипчета вече го правят? Вече ни промиват мозъците. Ети казваш, идва ти да трепеш наред. След една - две години гледане на такива клипчета вече ще ти идва да трепеш цигани наред и даже няма да се замисляш защо всъщност.
То по твоята логика и ти може да ни промиваш мозъците, от къде да знаем че не си от ДПС

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter написа:D3BEP написа:Мисля че е възможно да им промиват мозъците по този начин, но не мислиш ли че при нас точно с тея клипчета вече го правят? Вече ни промиват мозъците. Ети казваш, идва ти да трепеш наред. След една - две години гледане на такива клипчета вече ще ти идва да трепеш цигани наред и даже няма да се замисляш защо всъщност.
То по твоята логика и ти може да ни промиваш мозъците, от къде да знаем че не си от ДПС
Е, кат са пукне, ше разбереш. Дотогава гледай клипчета

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
ДЗВЕР, ти се смееш на това с циганката и датата за възстанието, правиш някакви сравнения с еди коя си велика сила , защо винаги гледаш от толкова високо ? И сигурен ли си че виждаш оттам изобщо ?
Съгласи се ,че това не са хубави неща
Има една приказка ,че "когато е добре става зле а когато зле става още по-зле" ...
Ти си човека-спокойствие
Качи си поне една снимчица в галерията ,много съм любопитен
Честно казано се възхищавам на това твое спокойствие и великодушие
Георги Пенчев
Съгласи се ,че това не са хубави неща

Ти си човека-спокойствие

Георги Пенчев
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Пенчев, за Станчев преди време не се снимах, братле, но за тебе ще го направя! Ще ти дам моя снимчица. Само да ми кажеш: какво очакваш да ти покаже тя? Притесняваш се да не съм циганин или турчин ли? Момичетата и момчетата от БМВ тийм Бургас ме видяха в неделя, не вярвам за турчин да са ме взели. А иначе съм хубав
Само да се избръсна
Винаги е необходим някой да гледа отгоре на нещата. От извън тълпата. Нали си чувал как тълпата плъхове напуснала града подир свирката и паднала в морето

Винаги е необходим някой да гледа отгоре на нещата. От извън тълпата. Нали си чувал как тълпата плъхове напуснала града подир свирката и паднала в морето

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ало сайта за запознанства
придържайте се към датата на новия възродителен процес
А ДЗВЕР даде добър пример за мишките, но и той се подведе, по принцип нямам нищо против чернилки, жълти, зелени и тн, но тук ДЗВЕРчо, като за пръв път не можа да блесне и ме сложи под общия куп и збърка (лол май за пръв път), не съм казал че всичко е така както го казват но факт е.... в краища на България джамиите никнат като гъби, краища който хората нямат пари, как става това? От къде са тези пари? Защо ДЗВЕР на места които доскоро се е говорил Български, вече не се прави и те гледат като от чужда планета?
И ми се струва, че говориш малко наизуст...

А ДЗВЕР даде добър пример за мишките, но и той се подведе, по принцип нямам нищо против чернилки, жълти, зелени и тн, но тук ДЗВЕРчо, като за пръв път не можа да блесне и ме сложи под общия куп и збърка (лол май за пръв път), не съм казал че всичко е така както го казват но факт е.... в краища на България джамиите никнат като гъби, краища който хората нямат пари, как става това? От къде са тези пари? Защо ДЗВЕР на места които доскоро се е говорил Български, вече не се прави и те гледат като от чужда планета?

- Penchev
- Сватбаря
-
D3BEP написа:Пенчев, за Станчев преди време не се снимах, братле, но за тебе ще го направя! Ще ти дам моя снимчица. Само да ми кажеш: какво очакваш да ти покаже тя? Притесняваш се да не съм циганин или турчин ли? Момичетата и момчетата от БМВ тийм Бургас ме видяха в неделя, не вярвам за турчин да са ме взели. А иначе съм хубавСамо да се избръсна
![]()
![]()
![]()
Ееее ма аз с най-добри чувства го казах това за снимката ...
Лоша работа, никога не си позволявам да обиждам човек,който даже не познавам лично

Георги Пенчев
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аве аз не редя кой в тълпата, кой извън.
И аз това казвам, Петьо.
В България е пълно с протестантски църкви. Никнат като гъби.
И повече хора говорят английски, отколкото турски. Даже е възможно повече хора да говорят английски, отколкото български.
Реалната класация на вероизповеданията към момента, според мен.
1. Православие(все още)
2. Протестантство
3. Ислям
4. Евреи
5. Католици(а защо, след като те следва да са втори?)
Ко прайме?
Аз съм за, ама не за да режем пъпката а да държим тумора, щото тогава и в пъпката ще врастне тумор.
Пенчев, освен ако извинението ти не е шегичка - не съм се обидил ни най малко. Но е детинско да ми искаш снимка в етнически спор. Ако държиш, ще я имаш.
И аз това казвам, Петьо.
В България е пълно с протестантски църкви. Никнат като гъби.
И повече хора говорят английски, отколкото турски. Даже е възможно повече хора да говорят английски, отколкото български.
Реалната класация на вероизповеданията към момента, според мен.
1. Православие(все още)
2. Протестантство
3. Ислям
4. Евреи
5. Католици(а защо, след като те следва да са втори?)
Ко прайме?
Аз съм за, ама не за да режем пъпката а да държим тумора, щото тогава и в пъпката ще врастне тумор.
Пенчев, освен ако извинението ти не е шегичка - не съм се обидил ни най малко. Но е детинско да ми искаш снимка в етнически спор. Ако държиш, ще я имаш.
- Penchev
- Сватбаря
-
Един конкретен въпрос относно последния ти пост - от Бургас пътувал ли си някъде из страната ни скоро ?
Георги Пенчев
Георги Пенчев