От 3 дни имам BMW 525tds и имам нужда от ПОМОЩ
Модератор: Технически модератори
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Оставете ракията за малко,че имам един лесен въпрос към вас.
Младежи моята биба ми даде 13,6/100 разход
Нормално ли е при положение,че е само градско и я чакам да се позатопли поне до средата на синиото?
А да и при положение,че не и стига кислород,защото куулера е пълен с мизерия?
Засякох я пълно - пълно
Много гладна ми се струва
Младежи моята биба ми даде 13,6/100 разход

Нормално ли е при положение,че е само градско и я чакам да се позатопли поне до средата на синиото?
Засякох я пълно - пълно

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Wenzy написа:Оставете ракията за малко,че имам един лесен въпрос към вас.
Младежи моята биба ми даде 13,6/100 разход![]()
Засякох я пълно - пълно

По католог градско дават 9.7 на ръчка и 10.2 на автомата на 100 ама от градско до градско има разлика

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Знаеш ли,че и аз сабелязох че ми капи съвсем леко от резервоара - някъде около гърлото.Аз като я засичах и напълних точно до капачката.
Освен това като си чистих отдушниците малко поизкарах едната тръбичка
,а за да я наместя трябваше да бъркам зад подкалника и .........
Сякаш е възможно да ми тече,защото отворите за винтилация се падат по ниско от гърлото и при положение,че беше бълна до капачката (без пяна
) ....... е твърде вероятно да се е поизкапало малко - около 3 литра
Дани и твоя теч може да е от там.Всъщност на всички може да им тече от там като са на фулл
Освен това като си чистих отдушниците малко поизкарах едната тръбичка

Сякаш е възможно да ми тече,защото отворите за винтилация се падат по ниско от гърлото и при положение,че беше бълна до капачката (без пяна

Дани и твоя теч може да е от там.Всъщност на всички може да им тече от там като са на фулл

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
митаа дето я карах и и пукнах кратуната трезвен ми харчеше 13-15 а пияно към 18 нафта тъй че за мене е нормален разхад и в тва студено времеWenzy написа:Оставете ракията за малко,че имам един лесен въпрос към вас.
Засякох я пълно - пълно

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- bmwfena
- БМВманиачения
-
малиии нема ти казвам--представи си на 8 водки кво стаа--ама тва са минали работи--вече не пием по толкоз--пък и ТДС немамеWenzy написа:18
Как си я карал тая Бима?
Много тормоз ще да е имало

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Ми те на тва малкото Путко 1.7Д му стигат и 5 водки и си му взел акъла
Те затва от КАТ гледат да няма пияни шафьори.защото на другия ден като теб ще ги болят главите (всички възможни - най-вече на ТДС)
Биска,питах единия колега в една друга тема ама всички явно спът.Ако може да ми кажеш за да сменя крушката на температурата трябва ли да разглобя таблото?

Те затва от КАТ гледат да няма пияни шафьори.защото на другия ден като теб ще ги болят главите (всички възможни - най-вече на ТДС)
Биска,питах единия колега в една друга тема ама всички явно спът.Ако може да ми кажеш за да сменя крушката на температурата трябва ли да разглобя таблото?
- bmwfena
- БМВманиачения
-
ми че отде да знам ве--таа крушка дето е на температурата ли-че примен не свети-а трябва ли или е само при ТДСситеWenzy написа:Ми те на тва малкото Путко 1.7Д му стигат и 5 водки и си му взел акъла![]()
![]()
![]()

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Момчета стискайте палци, утре току виж успея да си запаля колицата. Един приятел от Бургас ще идва до Златоград и ще ми донесе плочка та да се уверим че е точно от нея. Той много ги владеел БАВАРКИТЕ и даже ми вика че щял да я оправи напълно. Но и да не успее, вече съм куражлия тъй като си продадох мотора и вече имам парите. Та и да не стане утре, вдругиден заминавам за Димитровград. МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА НЕОЦЕНИМАТА ПОМОЩ КОЯТО МИ ОКАЗАХТЕ.
НАСЛУКА
- bmwfena
- БМВманиачения
-
ще се оправи колега-нема начин -требе само кинти и куражGALAB_DAIWA написа:Момчета стискайте палци, утре току виж успея да си запаля колицата. Един приятел от Бургас ще идва до Златоград и ще ми донесе плочка та да се уверим че е точно от нея. Той много ги владеел БАВАРКИТЕ и даже ми вика че щял да я оправи напълно. Но и да не успее, вече съм куражлия тъй като си продадох мотора и вече имам парите. Та и да не стане утре, вдругиден заминавам за Димитровград. МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА НЕОЦЕНИМАТА ПОМОЩ КОЯТО МИ ОКАЗАХТЕ.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
dinozab написа:Wenzy написа:Оставете ракията за малко,че имам един лесен въпрос към вас.
Засякох я пълно - пълно
![]()
![]()
улелеее ми наго слаба ранъ и даваш.
По католог градско дават 9.7 на ръчка и 10.2 на автомата на 100 ама от градско до градско има разлика
Тва градско е на магистралата само май

Моята ако слезне на 10 ще почерпя целия форум.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Bullet_1 написа:Kолегата може да си измие и дебитомерчето с бензин за всеки случаи
За мен ли става въпрос?
Ша ли има ефект?

Колега GALAB_DAIWA ,малко остана,кураж брат оправи си ел.помпата и се радвай на живота