предложение за кола

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 25 Апр 2004, 22:25

За 4000лв, ако не е БМВ.. само запазен Японски автомобил!

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 25 Апр 2004, 22:27

От Пежо 306 дизел ще си много доволен от разхода околло 4,5/100 извънградско и около 7 градско. Но окачването се сменя като консуматив.

младши ентусиаст
Аватар

stiga s teq bmw-ta

Мнение от R1cerBoy » 25 Апр 2004, 22:41

ba4e nedei da si zima6 pejo 306 ... ackata byngiq e. ba6ta mi ima6e takova na 5 godini kola be6e nema servo nema ni6to ... acki mnogo izmorqva. i sled kato q prodade na pi4a mu e izgorqla elektronikata.

ako iska6 byrza kola si kupi Honda CRX 2 gen.modela s vtec ot 0-100 gi pravi za 7.2 a modela bez vtec 124 konq gi prai za 8 nekyde ne sym siguren za nego ... gorqt adski malko sy6to taka oba4e problema im e 4e sa samo s 2 mesta ... za tova ako ti trqbva za vsekidnevna kola si zemi civic 5gen em gori malko em versiqta 1.6 vtec vyrvi kolko 328i e36 lqstovi4ka ... da ne govorim kakvo gi pravi po nis6ite modeli.

IBIZA Killer
Аватар

Re: stiga s teq bmw-ta

Мнение от bawareca » 25 Апр 2004, 22:46

R1cerBoy написа:..............

BIMMERS FUCK HARD :P
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от R1cerBoy » 25 Апр 2004, 23:04

bawareca написа:

ne 4e mi se spori oba4e BMW-tata sa za izbivane na kompleksi kupuvat gi nai ve4e zakoraveli selqni koito sa 4uli : "BMW-to nai zdravata kola nai byrzata i t.n." i 4rez kupuvaneto na tozi predstavite na nemskoto AVTOMOBILOTRO6ENE te pla6tat danyk "OB6TESTVENO MNENIE" ... daje mi e mnogo my4no za tova 4e ba6ta mi be6e edin ot tezi hora ... no ve4e nikoga nqma da mu pozvolq da povtori gre6kata si.

BIMMERS ARE FUCKED HARD

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 25 Апр 2004, 23:10

^^^^^^този няма да просъществува дълго тук ми се струва

ПС:R1cerBoy поне пиши на кирилица да не се мъча като чета глупостите ти :lol:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от R1cerBoy » 25 Апр 2004, 23:20

Усещам че на някой от представителите на клуба на Бензин Масло Вода не им изнася да се казва истината в тяхно присъствие. Кажете ми какво толкова ви харесва в тези БМВ-та аджеба и аз се просветля и намразя японските машини начело с Honda.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Power » 25 Апр 2004, 23:26

Ски са пич аз не мразя японските коли !!!Пък и ти идваш на гости и започваш да плуеш(ще ти е гот ли аз да дойда у вас и да кажа ебати кочината).А това какво харесвам в БМВ ли еми кво да ти кажа най-хубавата кола която съм карал е точно БМВ ....просто караш и изпитвш удоволствие....може и да не е най-бързата ....все пак аз не се състезавам постоянно ,а си правя кефа....
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от R1cerBoy » 25 Апр 2004, 23:42

Извинявам се за тона ,който държах в началото.

Мога да ти кажа че съм карал различни бмв-та и японски коли
и разликата е огромна ... бмв-тата (по-старите) са шумни, прекъсват, не работят равномерно, скоростния лост трябва да го буташ 40 см за да влезне скороста ... . Има и много хубави БМВ-та обаче трябва да вкараш поне 20000-30000 лв за такова ,отделно подръжката на колата е доста скъпа и доста често се развалят ... почти всеки път когато тръгна на път виждам закъсали БМВ-та (стари и нови) ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Power » 25 Апр 2004, 23:49

Така е по-добре ....трябва да си призная че до сега не съм карал японска кола(което мисля че е пропуск който трябва да оправя ,но за сега не съм имал възможноста).За едно обаче не си прав БМВ-тата не са коли който лесно се развалят(освен ако някой е решил че може да кара 100 000км без да сменя масло).
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Апр 2004, 4:10

BAVARIA
Пич аре дай ми пример, кое му е по скъпото на частите на голфа...
На бмвто сума ти части са капсулирани и трябва да си купуваш цели модули... Освен това голфове има по моргите хич да не е най-продаваната кола в европа.

Отностно това, че са скапани бмв-тата искам да кажа, че малко 17 годишни коли могат да се мерят с моята, да не говорим за останалите хора от форума които си поддържат перфектно е30ките
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 26 Апр 2004, 12:17

R1cerBoy написа:
bawareca написа:

ne 4e mi se spori oba4e BMW-tata sa za izbivane na kompleksi kupuvat gi nai ve4e zakoraveli selqni koito sa 4uli : "BMW-to nai zdravata kola nai byrzata i t.n." i 4rez kupuvaneto na tozi predstavite na nemskoto AVTOMOBILOTRO6ENE te pla6tat danyk "OB6TESTVENO MNENIE" ... daje mi e mnogo my4no za tova 4e ba6ta mi be6e edin ot tezi hora ... no ve4e nikoga nqma da mu pozvolq da povtori gre6kata si.

BIMMERS ARE FUCKED HARD

:lol: :mha: :mha: Ха Ха :lool: Просто мисля,че наистина трябва да си промениш тона-НЕ МНЕНИЕТО-а тона,всеки има право на мнение ама този тон.Поне да го беше написал на кирилица за да мога да се забавлявам а не да гадая кво пише. :cop:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 26 Апр 2004, 12:22

не мисля че сега трябва да почнем да обясняваме кое ни харесва в бмв-тата.кефи ни като цяло.никой не може да ме убеди че има по добра кола от бмв и москвич :D . :lol: :lol:
а относно покупката на бмв.според мен трябва да се внимава повече защото повечето стари собственици карат със съзнанието че имат болид и го юркат като луди.поне така си мисля.но има и много други коли които нямат спорни черти ама са сдухани.така че гаранция няма......но за стара кола е най-подходящо да е германска защото те са си доказани с своята здравина няма какво да спорим-по-издържливи са и и тва си е.аз бих се въздържал от дизел.ама всеки си решава.
Изображение
8.32

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Re: re

Мнение от MOPKOB » 26 Апр 2004, 12:49

R1cerBoy написа:Извинявам се за тона ,който държах в началото.

...

Абре не ви ли писна , карал тва карал онова . Аре да не влизам в моя си речник, че не можеш се оттърва от препинателни знаци. Що ти требе да се навираш във форум на БМВ и да дразниш. Всеки си уважава колата бре. Аз си скъсаш г..а от бачкане само и само да си купя свестна кола. И сега не че японките са кофти коли напротив, много им се радвам, много изпитани и приятни качества си имат, ама мноо ме нерват секви недорасли сладури дет се чудят къде да си чешат пръстчетата. Ходи си играй на Диабло и не пълни форума с глупости. Добре че хората тука са все ниско интелигентни селянчета с комплекси които едва успяват да си избият комплекса карайки некаквиси скапани автомобили. НЯМА НАЙ ВЕЛИКА КОЛА НА СВЕТА, добре така е. НО нас най ни допада баварското чудо , защо ли, защото сме такива чешити. Кой му трябва да ни разбира? Никой. Освен другите такива. Стига смърдяхте някъде , където не ви е работата. Намери си поле и област за изява , подокажи се малко там и тогава се прави на разбирач, ок.
За справка , погледни линка дето ти го давам. Аз от коли може и да не разбирам затова и си трая , да понауча нещо от тези невероятни хора събрани в този ЕДИНСТВЕН форум. НО виж ако искаш хайде влез из някой и друг форум за Кино или Визуални ефекти пък и там се направи на Майстор. Що не се поналожиш някъде да те понаучат хората, току виж и да те запоуважават. Тогава влитай.

Може да съм 75 кила ама някой ден че му извадим на някой такъв едно око.

АААА Линка http://www.imdb.com/name/nm1455146/
Изображение

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Re: re

Мнение от BMW///M-ma6inata » 26 Апр 2004, 12:55

R1cerBoy написа:прекъсват, не работят равномерно

:shock:

А сега ако можеш и да ми обясниш какво си искал да кажеш :shock:
Ами да Някои БМВ-та след 6500 РПМ прекъсват :mha:
Не работят равномерно- Тва че баща ти си е купил някой кокошарник, който едвам се движи не значи чч и другите БМВ-та работят така
Ела да ти покажа една печка на 15 години, и ако ми кажеш че работи неравномерно се застрелвам пред теб :bang:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата