Сиви лайсни интериорни
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			20 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2

- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E70
Сиви лайсни интериорни
колеги я кажете от къде може да си намеря и да си смена моите зелените с такива сиви по вратите таблото и т.н.
и възможно ли е старите да ги направя такива ...хм с некво фолио дето се лепи, дали няма да стане ?? напр. нещо като за шкаф дето се лепи .. нещо такова ама да блести като това възможно ли е ?
приемам идеии 

и възможно ли е старите да ги направя такива ...хм с некво фолио дето се лепи, дали няма да стане ?? напр. нещо като за шкаф дето се лепи .. нещо такова ама да блести като това възможно ли е ?
приемам идеии

- dzveradzvera
- Потребител
- 

- Кара: e60 530ix
- Мечтае да кара: m5
Ми Трябва да свалиш от някои м пакет такива .Или да си купиш нови от камор.Няма да е евтино обаче  
   .Иначе се махат лесно те са на щипки

.Иначе се махат лесно те са на щипки- dzveradzvera
- Потребител
- 

- Кара: e60 530ix
- Мечтае да кара: m5
- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

какви пари искат за всичките в камор ? 
и няма ли начин бълг. инжинеринг да се справи с този проблем някои пробвал/навит да пробва
  някои пробвал/навит да пробва  

и няма ли начин бълг. инжинеринг да се справи с този проблем
Re: сиви лаисни
BMW-E39 написа:колеги я кажете от къде може да си намеря и да си смена моите зелените с такива сиви по вратите таблото и т.н.
приемам идеии
Вие хора сте болни
 винаги важи чуждото е по хубаво. така и тука и аз си мислех черни лаисни да слагам кфи ли не глупости от по новата Е39 с феислифта ама не си заслужава според мен, по добре да се съберат пари и направо Е60
  винаги важи чуждото е по хубаво. така и тука и аз си мислех черни лаисни да слагам кфи ли не глупости от по новата Е39 с феислифта ама не си заслужава според мен, по добре да се съберат пари и направо Е60  
- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

казаха ми преди малко че на един готин ДЖИП лаисните са били махагон тоя оранжевия смешния и с автобоя и сега са сиви много готини, мисля да опитам  

- map13
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E39 525d вагон
с боя ще започне да се люпи и ще те дразни много .. аз съм решил да ходя на тапицер за моите да ми ги направят с кожа ... можеш да обмислиш и този вариант !!!    а другия вариант е да си закупиш всичките струват към 250 лв но трябва да потърсиш
 а другия вариант е да си закупиш всичките струват към 250 лв но трябва да потърсиш

а другия вариант е да си закупиш всичките струват към 250 лв но трябва да потърсиш
 а другия вариант е да си закупиш всичките струват към 250 лв но трябва да потърсиш- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

е колега кожата как смяташ да блести като тези   

като се сетя имах едно 206 и черните лаисни на броните ги боядисах и .. после едно такси ме жулна отпред и мн леко парче боя падна а удара се усети стабилно .. може би при добър бояджия ще стане знам ли ..

като се сетя имах едно 206 и черните лаисни на броните ги боядисах и .. после едно такси ме жулна отпред и мн леко парче боя падна а удара се усети стабилно .. може би при добър бояджия ще стане знам ли ..
- pazokolarov
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 320dA 525xd
BMW-E39 написа:казаха ми преди малко че на един готин ДЖИП лаисните са били махагон тоя оранжевия смешния и с автобоя и сега са сиви много готини, мисля да опитам
Става и така. Първо с финна шкурка, грунд задължително и после избрания микс боя. Едва ли ще падне, освен ако не го дереш с нещо.
- ICE
- Ледения
- 

- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
map13 написа:... а другия вариант е да си закупиш всичките струват към 250 лв но трябва да потърсиш
 300-400 euro е по-близко!
  300-400 euro е по-близко!- map13
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E39 525d вагон
- ICE
- Ледения
- 

- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
ОК, ама аз навремето, когато имах тдс-ка търсих същите 2,5 години и не намерих (втора употреба).
Желая успех в начинанието!

Желая успех в начинанието!

здравеите на сички
вече и аз сам в сектата  .та за лаисните аз си ги направих такива сиви ако някои иска снимки мога да му пратя
 .та за лаисните аз си ги направих такива сиви ако някои иска снимки мога да му пратя

.та за лаисните аз си ги направих такива сиви ако някои иска снимки мога да му пратя
 .та за лаисните аз си ги направих такива сиви ако някои иска снимки мога да му пратя- spacepl
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
			20 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2