16.12.07 (Неделя) - Посещение на дома в Долна Баня
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
SHVEDA написа:Момчета,ще пътувам сам,ако някой иска да идва с мен няма проблем да го взема от кадето и да е.
що сам бе,по късно ли ще тръгваш
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
SHVEDA написа:Момчета,ще пътувам сам,ако някой иска да идва с мен няма проблем да го взема от кадето и да е.
може да се наложи да вземеш мен и една девойка,че вчера стана малък фал и ще видя дали ще съм с колата
Tux0 Ca !

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
...
SpUd3r написа:SHVEDA написа:Момчета,ще пътувам сам,ако някой иска да идва с мен няма проблем да го взема от кадето и да е.
може да се наложи да вземеш мен и една девойка,че вчера стана малък фал и ще видя дали ще съм с колата
евентуално ще сам сам в колата така4е мога да предложа и аз няколко места
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
Еми аз съм от Младост. Ще сме двама човека и няколко чувала с дрехи,които съм събрал от приятели и познати, но ще се уточним допълнително, а и дано колицата да е готова до тогава 
Tux0 Ca !

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
SpUd3r написа:Еми аз съм от Младост. Ще сме двама човека и няколко чувала с дрехи,които съм събрал от приятели и познати, но ще се уточним допълнително, а и дано колицата да е готова до тогава
Какво направи бре
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ако някой има много багаж и няма място, моят багажник е свободен.
It's not who You are, it's who You know...
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
Alexbmw написа:SpUd3r написа:Еми аз съм от Младост. Ще сме двама човека и няколко чувала с дрехи,които съм събрал от приятели и познати, но ще се уточним допълнително, а и дано колицата да е готова до тогава
Какво направи бре![]()
Аз нищо, един приятел да я врътнел и я врътна в бурдюра
Tux0 Ca !

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
SpUd3r написа:Alexbmw написа:SpUd3r написа:Еми аз съм от Младост. Ще сме двама човека и няколко чувала с дрехи,които съм събрал от приятели и познати, но ще се уточним допълнително, а и дано колицата да е готова до тогава
Какво направи бре![]()
Аз нищо, един приятел да я врътнел и я врътна в бурдюра
аве колега нали знаеш: "жена и кола не се дава"
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
Аз го изгледах и направо нямам думи. Сега продължава и дават подобни домове в чужбина, а тъкмо свърши
Нашите домове нямат нищо общо с тия във франция примерно ... абе мъка ... не ми се говори. И това заради шепа алчни и крадливи копелета
Да им се връща тъпкано, какво искат тия деца освен малко повече внимание и пари. Пари държавата има ... лошото е, че немогат да си ги разделят ... мога да пиша още много, но не е по темата .... сори, че се отплеснах
Задължително ли е идването в Долна баня ... и аз искам да дам на някой пари за тоя дом ... нека ми пише ЛС човека който събира парите за да не се занимавам с банки и т.н.
Нямам много време да идвам и да купувам неща за децата, но бих дал пари което ще помогне до някъде
P.P. Сега видях, че Шаро организира събирането на парите.
Да им се връща тъпкано, какво искат тия деца освен малко повече внимание и пари. Пари държавата има ... лошото е, че немогат да си ги разделят ... мога да пиша още много, но не е по темата .... сори, че се отплеснах Задължително ли е идването в Долна баня ... и аз искам да дам на някой пари за тоя дом ... нека ми пише ЛС човека който събира парите за да не се занимавам с банки и т.н.
Нямам много време да идвам и да купувам неща за децата, но бих дал пари което ще помогне до някъде
P.P. Сега видях, че Шаро организира събирането на парите.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
Идването не е задължително, но те много се радват като ходят хора. Като ходихме да взимаме моята кола и на връщане минахме през Долна баня да ги видим и макар че нищо не носихме много ни се зарадваха. Останахме да си говорим, Мусте ме сцепи на тенис на маса и така
Иначе за парите Шаро събира на Еко,а на Дружба сбирките аз
Tux0 Ca !

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
SpUd3r написа:Идването не е задължително, но те много се радват като ходят хора. Като ходихме да взимаме моята кола и на връщане минахме през Долна баня да ги видим и макар че нищо не носихме много ни се зарадваха. Останахме да си говорим, Мусте ме сцепи на тенис на маса и така![]()
аз и тая седмица най-вероятно ще пропусна сбирките,та вазможно ли е направо на 16