Засякоха Rolls-Royse кабриолет в Пловдив
Модератор: Общи модератори
			49 мнения
			 • Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4

Засякоха Rolls-Royse кабриолет в Пловдив
Суперлуксозен кабриолет, струващ над 370 000 евро, беше заснет по улиците на Пловдив.  
Rolls-Royse Phantom Drophead Coupe е точното наименование на струващия 370 000 евро без таксите суперлуксозен кабриолет, който отскоро кръстосва българските пътища. Стъписани минувачи заснеха невероятното возило пред сградата „Виктория” в Пловдив, която е собственост на известния пловдивски бизнесмен Ветко Арабаджиев.
Освен лукса от супервисоко ниво, автомобилът притежава доста спортни характеристики - 6,7-литров V12 двигател с максимална мощност 460 конски сили и 720 Нм въртящ момент, който достига при 3500 оборота в минута. Въпреки че кабриолетът тежи цели 3050 кг, ускорението от 0 до 100 км/ч става за 5,8 секунди, а максималната скорост е 240 км/ч.

Rolls-Royse Phantom Drophead Coupe е точното наименование на струващия 370 000 евро без таксите суперлуксозен кабриолет, който отскоро кръстосва българските пътища. Стъписани минувачи заснеха невероятното возило пред сградата „Виктория” в Пловдив, която е собственост на известния пловдивски бизнесмен Ветко Арабаджиев.
Освен лукса от супервисоко ниво, автомобилът притежава доста спортни характеристики - 6,7-литров V12 двигател с максимална мощност 460 конски сили и 720 Нм въртящ момент, който достига при 3500 оборота в минута. Въпреки че кабриолетът тежи цели 3050 кг, ускорението от 0 до 100 км/ч става за 5,8 секунди, а максималната скорост е 240 км/ч.
- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
Е това е невероятната машина   

Тази красота пищи от лукс и красота ,даже и в педалите му е като в Бурш-а 

Това е кабриолета на кабриолетите 

Георги Пенчев

Тази красота пищи от лукс и красота ,даже и в педалите му е като в Бурш-а

Това е кабриолета на кабриолетите

Георги Пенчев
- |`oTuH
- ентусиаст
- 

- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
- 

многоооо грозна каруца. Само марката е страшна...
			Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
		- Benedetto
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: E36 compact
Ето едно видео за колата
Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe
Вярно че дизайна е доста... консервативен, но все пак това си е Rolls-Royce

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe
Вярно че дизайна е доста... консервативен, но все пак това си е Rolls-Royce

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
- 

- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Вчера към 18:30 вечерта въпросното прасе беше паркирано пред Интерпред. Регистрационата табела като размер беше може би 2 пъти по-малка от българския вариант, номера започваше с GE... 
За мен този кабриолет като външен дизайн е мега грозен както на снимки така и наживо.
Иначе относно лукса сигурно няма нито една забележка.

За мен този кабриолет като външен дизайн е мега грозен както на снимки така и наживо.
xeterov написа:Вчера към 18:30 вечерта въпросното прасе беше паркирано пред Интерпред. Регистрационата табела като размер беше може би 2 пъти по-малка от българския вариант, номера започваше с GE...
Ти май си видял този

- krika
- ...и то хидравличен :)
- 

- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Това е бати и вандала ниеден  Направо ме хваща срам от името на всички останали, дет се бутат да праат луксозни коли
  Направо ме хваща срам от името на всички останали, дет се бутат да праат луксозни коли  Това нещо заедно с Фантомас, са си в собствени класове....други нема
 Това нещо заедно с Фантомас, са си в собствени класове....други нема   Само го вижте как стои над другите коли
 Само го вижте как стои над другите коли  
			 Направо ме хваща срам от името на всички останали, дет се бутат да праат луксозни коли
  Направо ме хваща срам от името на всички останали, дет се бутат да праат луксозни коли  Това нещо заедно с Фантомас, са си в собствени класове....други нема
 Това нещо заедно с Фантомас, са си в собствени класове....други нема   Само го вижте как стои над другите коли
 Само го вижте как стои над другите коли  
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA  ---- http://www.formula1.bg ----
		- bam-bam
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
- 

- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
			49 мнения
			 • Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4