BMW E34 OBC или т.нар. "големия борд"
Модератор: Технически модератори
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
за да го отключиш трябва да въведеш сбора от днешната дата и месец.
като естествено преди това трябва да си я настроил вярно на борда.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
BMW5820iA написа:за да го отключиш трябва да въведеш сбора от днешната дата и месец.
Ще вземе да не те разбере-въвежда се сбора от датата и месеца ,в деня на въвеждането,ако е днес 22+12=34

- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
ми вземи му смени езика.
може заради това да ти показва така ....
или пробвай да въведеш числата че да видим какво ще стане...
може заради това да ти показва така ....
или пробвай да въведеш числата че да видим какво ще стане...

СТАНА РАБОТАТА ,въвеждал съм друго и затва не е станало , се га въпрос на коя позиция показва колко литра има в резервоара , за да сверя дали е точно , последен въпрос
не мога лампички да си намеря и полудявам в4ера ходих взех едни те не стват , после други от ония дет с отвертка се слагат , пак не ства и компа ми виси и 4ака лампи4ки , и електронния скоростомер показва мо малко от стрелката , на кое може да се вярва
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
JANI написа:СТАНА РАБОТАТА ,въвеждал съм друго и затва не е станало , се га въпрос на коя позиция показва колко литра има в резервоара , за да сверя дали е точно , последен въпросне мога лампички да си намеря и полудявам в4ера ходих взех едни те не стват , после други от ония дет с отвертка се слагат , пак не ства и компа ми виси и 4ака лампи4ки , и електронния скоростомер показва мо малко от стрелката , на кое може да се вярва
![]()
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
За лампички виж на OMV.За литрите-№6 ти дава моментното количество гориво,№7-някаква усреднена стойност и тя е реалната.
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
защо бе колега излиза около 16.4 на 100

какво ти показва борда за среден разход ?

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Като тръгнеш да караш ще се променя тая стойност.Ако нещата се развиват като при мен докато го изразходваш тоя разервоар ще ти играят постоянно километрите нагоре нодолу и при следващото пълнене до горе всичко ще е ок

ТАКА колеги първо изпитание резервоара до дупка и щото нямах търпение минах от в4ера само 50км отидох пак до дупка от същата бензиностанция , от същия пистолет за 50км градско малко по-малко от 6л нафта по борд 11,7-11,9 л което значи добре ама показанията за колко км мога да измина грам не се мени , незнам ве4е кво да направя за да почне да показва актуално
- piNky
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530 xDrive '13
Ей, тази тема пълна зарибявка. Прочетох я от 1-ва до 31-ва страница цялата.
Сега намерихте ли HEX-a за м51 от 93-та, защото мойта се оказа, че е от 07.1993 пък не ми се дават 60 лева за чип ... това са си 30 литра гориво ...
Много се зарибих за тоя голям борд не ви е срам!
Сега намерихте ли HEX-a за м51 от 93-та, защото мойта се оказа, че е от 07.1993 пък не ми се дават 60 лева за чип ... това са си 30 литра гориво ...

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
piNky написа:Ей, тази тема пълна зарибявка. Прочетох я от 1-ва до 31-ва страница цялата.
не си първия ...няма да си и последния който се е зарибил