BMW Team Сливен
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Dafy
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 coupe IS
- Мечтае да кара: Мойта си Е30-ка !
- Детайли за колата: черно e30 купе IS на газ
Червена е ... как да не я знаеш ...
За съжаление няма да съм в Сливен, до сряда ... четвъртък съм на работа .....
Ще го измислим ... има време ...
За съжаление няма да съм в Сливен, до сряда ... четвъртък съм на работа .....
Ще го измислим ... има време ...

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Киро Трабанта сцепи мрака с компанията си снощи и така не ме запозна с русата глава 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- kiro_trabanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 320 touring
- Мечтае да кара: Е30 touring s V8
хахахахаха
Борко спокойно баце някой ден ще ги взема тея 2-те от които се интересувахте със Дидо и ще излезем на кафенце с тях хем ще ви видят бегачките и може да лапнат Въдицата (не само за 1 път а и за повече)
затова няма страшно
апък някои ден може пак така да се поява като най-големия сотиньор със повече от 6 мацки
хаЙиде НАЗДРАВЕ на всички МАЙМУНИ от БМВ КлуБ СлиВен да сме живи здрави и като сме най-зле все така като на Сакса да сме
искам да използвам поста да пожелая на всички приятно изкарване на празниците и ако някои има предложения за нова година може да се обади (визирам Борко и Дидо с тях шоуто на МАХ) хайде и умната с алкохола и каквото не се е сбъднало тази година да се збъдне през новата 2008 година
НАЗДРАВЕ ПАК

Борко спокойно баце някой ден ще ги взема тея 2-те от които се интересувахте със Дидо и ще излезем на кафенце с тях хем ще ви видят бегачките и може да лапнат Въдицата (не само за 1 път а и за повече)
затова няма страшно

апък някои ден може пак така да се поява като най-големия сотиньор със повече от 6 мацки

хаЙиде НАЗДРАВЕ на всички МАЙМУНИ от БМВ КлуБ СлиВен да сме живи здрави и като сме най-зле все така като на Сакса да сме

искам да използвам поста да пожелая на всички приятно изкарване на празниците и ако някои има предложения за нова година може да се обади (визирам Борко и Дидо с тях шоуто на МАХ) хайде и умната с алкохола и каквото не се е сбъднало тази година да се збъдне през новата 2008 година
НАЗДРАВЕ ПАК

- b2
- старши ентусиаст
-

Живи и здрави да сме всички! Дано новата година да е още по-успешна и да ни донесе само приятни емоции! Ама първо да я посрещнем подобаващо!

Утре сбирка? от 14 ли? Ще доведа един нов фен, нов само за групата, иначе е много сериозно болен от синьо-бялата треска, кара е36 и е30 и е голям фен.

П.С. И поздрав за БМВ Клуб Сливен нали знаете..... две, три, четирииииии

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- fifi_kukus
- Потребител
-
момчета имам голям проблем заредих газ в нова загора като излизах от omv на светофара гаста гръмна в колекторите и колата огасна.Много трудно я запалих на бензин неси даржи оборотите изгуби мощност всеедно че умряха всичките коне

- b2
- старши ентусиаст
-
Здравей,
Първо си провери всички мъркучи по смукателните колектори за извадени или да са се сцепили от гърмежа. Също виж дебитомера поне за външни белези на деформация
Имаш ли "кихалка" да предпазва от гърмежи?
Най-често се поврежда дебитомера при тези обстоятелства, дано не е така при теб и се разминеш леко. Може да я погледнем на сбирката - то кво ли ще видим на улицата без инструменти в тоя студ, а и колко разбираме ние които посещаваме сбирките..
Първо си провери всички мъркучи по смукателните колектори за извадени или да са се сцепили от гърмежа. Също виж дебитомера поне за външни белези на деформация

Най-често се поврежда дебитомера при тези обстоятелства, дано не е така при теб и се разминеш леко. Може да я погледнем на сбирката - то кво ли ще видим на улицата без инструменти в тоя студ, а и колко разбираме ние които посещаваме сбирките..

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Борко, не от 14, а от 16 часа е сбирката
И ми кажи може ли тай да спираш по средата на улицата след частната болница, кво като си с Е39

- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
fifi_kukus написа:дали ще мога да я закарам до там доста зле е ни пали ни върви напрово сам болен
Само ако знаеш коко пъти съм участвал в тоя филм бедна ти е фантазията.. Най-лошото в случая е дебитомер както ти писа Борко по нагоре.
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
fifi_kukus написа:такива ли са признаците че дебитомера е дифектирал
Само споко в неделя т.е. утре ще го погледнем и ще видим кво иска твоя БАВАРЕЦ.
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
обади ми се утре да я погледна към обяд. 0878623242fifi_kukus написа:такива ли са признаците че дебитомера е дифектирал

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
жорка,мойта и тя се вълнува,да звънна да я погледнеш... 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче