BMW Team Сливен
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Честита коледа на всички! Бъдете живи и здрави! И от късмет и пари да не се отървем през новата година! 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Честито и весели празници 

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Dafy
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 coupe IS
- Мечтае да кара: Мойта си Е30-ка !
- Детайли за колата: черно e30 купе IS на газ
Весели празнизи на BMW Team Sliven !
я кажете кой, какво получи
аз получих катастрофа с един Скапан Мръсен Гаден Мангал в село Карнобат ... пораженията са малки ... един фар и калник откам шофиора ... аз се качвах по едно нагорнище на което има легнал полицаи на който намалих ... онзи незнаино защо изкочи с друго жигули ... (сиво на цвят) спря на легналия полицаи погледна ме и Газззз отгоре ми ... влачи ме около 5 метра на долу аз опнах ръчната и чакам да спре ... онзи спира и стана весело ... тръгвам към него (хич не мисля че съм в циганската махала) и викам убих го тоя ... и ме задърпаха там мангалите ... не можах да го одаря ... като и да е ... полиция дойде и каза че и 2-мата сме виновни, и че аз сам го придизвикал да ме бутне ... имало коли навсякаде ... и не можело да се докаже ... а тои е в мойто платно като ме удря ... както и да е ... каза полицая разберете се взаимно ... няма виновни ... ако ли не ... акт на двамата и по 150 кинта минимум ... е размина се работата ... да си пожелаем Весели празници ... и Без Катасрофи по улиците на България !
ето малко матрял :
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4786053
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4786055
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4786057
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4786058
я кажете кой, какво получи

аз получих катастрофа с един Скапан Мръсен Гаден Мангал в село Карнобат ... пораженията са малки ... един фар и калник откам шофиора ... аз се качвах по едно нагорнище на което има легнал полицаи на който намалих ... онзи незнаино защо изкочи с друго жигули ... (сиво на цвят) спря на легналия полицаи погледна ме и Газззз отгоре ми ... влачи ме около 5 метра на долу аз опнах ръчната и чакам да спре ... онзи спира и стана весело ... тръгвам към него (хич не мисля че съм в циганската махала) и викам убих го тоя ... и ме задърпаха там мангалите ... не можах да го одаря ... като и да е ... полиция дойде и каза че и 2-мата сме виновни, и че аз сам го придизвикал да ме бутне ... имало коли навсякаде ... и не можело да се докаже ... а тои е в мойто платно като ме удря ... както и да е ... каза полицая разберете се взаимно ... няма виновни ... ако ли не ... акт на двамата и по 150 кинта минимум ... е размина се работата ... да си пожелаем Весели празници ... и Без Катасрофи по улиците на България !
ето малко матрял :
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4786053
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4786055
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4786057
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4786058

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
трябваше да пожелаеш да ти пишат акт после 100% щеше да спечелиш обжалването,Карнобат не е много голям(грат) предполагам че се познават и затова се е получило така.... Какво значи "предизвикал си го да те бутне"
Жалко за случката и то точно по празниците

Жалко за случката и то точно по празниците

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

- Dafy
- младши ентусиаст
-
Там живее Леля ми и Свако ми ... и ми казаха няма смисъл, мръсните мангали се познават с полицаите и полицаите ще ги защитят ... аз не повярвах ... е наистина така и стана ... не ми се занимаваше с тях ... преглътнах го ... макар и да не ми се искаше ...
да се надяваме че днес ще успея да я изпъна и да я китосам ... после Paint и пак в редиците на Теам-а
П.С. фара е готов
остават тенекиите
Весела Коледа Фенове !!!
да се надяваме че днес ще успея да я изпъна и да я китосам ... после Paint и пак в редиците на Теам-а

П.С. фара е готов

Весела Коледа Фенове !!!

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Аз викам да отидем дружинка и да пребием мангалите аDafy написа:Там живее Леля ми и Свако ми ... и ми казаха няма смисъл, мръсните мангали се познават с полицаите и полицаите ще ги защитят ... аз не повярвах ... е наистина така и стана ... не ми се занимаваше с тях ... преглътнах го ... макар и да не ми се искаше ...
да се надяваме че днес ще успея да я изпъна и да я китосам ... после Paint и пак в редиците на Теам-а![]()
П.С. фара е готовостават тенекиите
Весела Коледа Фенове !!!

- Dafy
- младши ентусиаст
-
Много са баце ... изключително много ...
единия вика: Каде отиваш да се биеш бе нии тука сме чеченци ...
направо кипнах ама ... нямам шанс ... като и да е ... минало !
дано няма повече такива ситуации ...
единия вика: Каде отиваш да се биеш бе нии тука сме чеченци ...
направо кипнах ама ... нямам шанс ... като и да е ... минало !
дано няма повече такива ситуации ...

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Дойде и моя ред да ви помоля за помощ. Търси се кола от типа на Опел Вектра ( за размери говорим ). За дядо ми е, но не мислете, че той ще я кара много
Около 90-та година. За около 4000 лв. Помагайте ако имате някой познат да продава, че с тези автокъщи не е работа да се занимаваш...
Опел Вектра седан, Опел Астра хечбек, може и нещо френско - да е с долу-горе евтина поддръжка и разход не повече от 10-11-12 градско.
Махаме италианките от сега, освен ако не е нещо наистина хубаво и да си струва парите

Опел Вектра седан, Опел Астра хечбек, може и нещо френско - да е с долу-горе евтина поддръжка и разход не повече от 10-11-12 градско.
Махаме италианките от сега, освен ако не е нещо наистина хубаво и да си струва парите

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
Spit-Fire написа:
Махаме италианките от сега, освен ако не е нещо наистина хубаво и да си струва парите![]()
Ако си промениш мнението за италианките мога да ти пусна 2 оферти

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар: