Не мога да не Го споделя!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

V8 Master
Аватар

Не мога да не Го споделя!

Мнение от ~ Z L O B A R ~ » 04 Май 2004, 22:56

Здравейте,пичове,не знам тази тема дали въобще и е мястото тук,но съм крайно възмутен от един факт и бих искал да го споделя с вас.Преди 2 седмици един човек се върна от Германия,беше 1 месец там и т.н...Та същият човек е имал малко работа в Щутгарт,във заводът на Мерцедес и направо ми изби зъбите с това което ми каза,пичове,знаете ли какво има по средата на завода??? :bowdown: ДЖАМИЯ :bowdown: Повече от 50 процента от работниците там са турци!Аз се чудя защо напоследък имаме доста проблеми със няколко нови мерцедеса,а то каква била работата-Мерцедес си е почти турска фирма!!!
Изображение

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 04 Май 2004, 23:00

Нео-националистите май не си вършат добре работата? :roll:

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 05 Май 2004, 8:38

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
May the BMW force be with you!

Потребител
Аватар

Мнение от FreeBG.us » 05 Май 2004, 8:42

:uzi: :puke: :no:
Изображение

http://freebg.us/top - Топ класацията на сайтове

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 05 Май 2004, 9:09

хм...
не мисля че трябва да бъдем расисти :oops:
има турци и турци, както има българи и българи :!:

а относно качествата на новите автомобили съм съгласен....

V8 Master
Аватар

Мнение от ~ Z L O B A R ~ » 05 Май 2004, 10:06

Не,явно не си ме разбрал правилно!Аз в никакъв случай не съм расист,но не смятам,че турските гастербайтери са капацитетите които би трябвало да ПРОИЗВЕЖДАТ и СГЛОБЯВАТ една от най-престижните :?: марки коли!Не се славят с педантичност,съвест и,простете ме,но-нужният умствен капацитет,нужни за сглобяването на гирма която се СЛАВЕШЕ с качеството на продукцията си!Доста пърувам и си имам мнение-НЕ СЪМ РАСИСТ :wave:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 05 Май 2004, 10:28

:ok:

уф не знам ..... това минимизиране на разходите в автомобилостроението е направо ужас........може ли на един 600 СЕЛ '02 на 70 000км да му блокира скоростната кутия????? Може ли една 745и *03 да е на третата си кормилна рейка??? и това са луксозни, скъпи 100 000+ евро автомобили.............

:?

V8 Master
Аватар

Мнение от ~ Z L O B A R ~ » 05 Май 2004, 10:48

Искам да ти напиша за един С 600 2002г. и проблемите с него.1-на Боровец по-миналата зима сутринта шофьорът го намира със 4 отворени до долу прозореца-добре,че през нощта не беше валяло сняг!2-два пъти в разстояние на няколко месеца под колата се чува ужасен гръм,който почти докара до инфаркт няколко 'охранители',но за щастие не е бомба,а ми му гърми маркуч от Ер Матикът.3 Има карта която е достатъчно да си я носиш в джоба и можеш да запалиш колата с бутон-без ключ-Кайлес Го,тази екстра струва сума ти пари,но още не сме имали щастието да я пробваме-въпреки многобройните Пре-Пре-програмирания,колата отказва да разпознае картата.4 поради някакъв дефект на люкът беше влезнала вода и намокрила таванът,а той е от 'алкантара'5 От два месеца не могат да оправят климатикът отзад-от десет дена-пет отказва да работи!6 Още нямаше година колата,когато и изгоря дисплеят на телевизора отпред-Комманд.И още куп други дразнещи дреболии-БАССИ ЛИМУЗИНАТА! ! !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 05 Май 2004, 11:05

СЕЛ'а беше паркиран с задницата към оградата на паркинга и беше доста куриозна ситуация докато намерят паяк да го вдигне....проблема естествено не е механичен а се е омешала нещо електрониката защото 3-тата карта Keyless Go се ползва рядко и се е замозаключил, и то при употреба на друга карта (на единия от двамата шофьори) .....Въобще с тези електроники ....... всички коли имат проблеми :roll:

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 05 Май 2004, 11:21

Вижте сега, ако си мислите, че BMW или Porsche се правят от германци сте много далеч от истината. Автомобилната индустрия в Германия е доминирана от турски гастарбайтери oт поне 20 години!! Причината новите коли да се развалят много по-често е, че счетоводителите rule, a не инженерите, както едно време... Това последното е цитат от шефа на сержизното обслужване на АFN Porsche - най-големият дилър в UK...
Power is Nothing Without Insanity

Потребител
Аватар

Мнение от shofercho » 05 Май 2004, 12:45

всичко се прави от турци няма значение дали е в германия или другаде не сте ли чували за рено коч меган или сеат малага и тн заеби другото но и всичките мерцедеси на скгт са от турция
абе има ли двама - трима да бутнат??
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Мнение от Dr.Schnaps » 05 Май 2004, 12:55

Германия е доминирана от турски гастарбайтери oт поне 20 години!!

Това е ясно, ама не трябва да се zабравиат и големие процент Jugo-та тук таме някои пропаднал испанец и гърци. Но все пак те хората са го иzмислили. Систамата е идиото устои4ива.
На всеки пост има по 10 до 12 труднораzбира6ти немски 4ужденци на които работата е толкова опростена 4е не могат да сбуркат а над тях стоят 2 КАПОта(90% немци) които гледат вси4ко да е наред и помагат ако се zабавиат "робите". После има един които наглежда вси4ки и един които е 6еф на отсека от пото4ната линия.
Отстрани има дисплеи с проиzведената Броика коли и Планираната и ако иzостават е по4ти като каторга :evil: само кам6ици където няма.
Та не се притесняваите колие ги правят турци но под мнооого строг контрол.
А само като информация Половината от тях нямат обраzование свърzано с Коли и не zнаиат то4но какво монтират)))
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 05 Май 2004, 15:01

Това че в заводите бачкат турци не е толкова страшно. Те са народ трудолюбив, макар и с ниска интелигентност. А някой замислял ли се е за факта че най-големия завод на Мерцедес е в Индия. А аз не съм виждал по-големи мангали от тях. Така че ~ Z L O B A R ~ да не би вашата кола да е индииска сглобка бре :)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от FreeBG.us » 05 Май 2004, 15:14

в БГ турската работна ръка е най-евтина.. така е и в германия, но чудно що преебват тези хубави марки :)
Изображение

http://freebg.us/top - Топ класацията на сайтове

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Май 2004, 15:37

ако мислите че това са проблеми... повечето волксвагени са правени във мексико... и там дон педро като тресне 2-3-5 текили и почне да кове болтовете вместо да ги навива...

ако е за въпрос и бмв-тата не са по-стока. злобара не знам как още не е изпищял от ваноса и/или от аудио/нав системата... :mrgreen:

глобализациата си има своите проблеми все пак ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Следваща

Назад към Извън Темата