Не мога да не Го споделя!
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ~ Z L O B A R ~
- V8 Master
-
Не мога да не Го споделя!
Здравейте,пичове,не знам тази тема дали въобще и е мястото тук,но съм крайно възмутен от един факт и бих искал да го споделя с вас.Преди 2 седмици един човек се върна от Германия,беше 1 месец там и т.н...Та същият човек е имал малко работа в Щутгарт,във заводът на Мерцедес и направо ми изби зъбите с това което ми каза,пичове,знаете ли какво има по средата на завода???
ДЖАМИЯ
Повече от 50 процента от работниците там са турци!Аз се чудя защо напоследък имаме доста проблеми със няколко нови мерцедеса,а то каква била работата-Мерцедес си е почти турска фирма!!!

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
хм...
не мисля че трябва да бъдем расисти
има турци и турци, както има българи и българи
а относно качествата на новите автомобили съм съгласен....
не мисля че трябва да бъдем расисти

има турци и турци, както има българи и българи

а относно качествата на новите автомобили съм съгласен....
- ~ Z L O B A R ~
- V8 Master
-
Не,явно не си ме разбрал правилно!Аз в никакъв случай не съм расист,но не смятам,че турските гастербайтери са капацитетите които би трябвало да ПРОИЗВЕЖДАТ и СГЛОБЯВАТ една от най-престижните
марки коли!Не се славят с педантичност,съвест и,простете ме,но-нужният умствен капацитет,нужни за сглобяването на гирма която се СЛАВЕШЕ с качеството на продукцията си!Доста пърувам и си имам мнение-НЕ СЪМ РАСИСТ 

- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-

уф не знам ..... това минимизиране на разходите в автомобилостроението е направо ужас........може ли на един 600 СЕЛ '02 на 70 000км да му блокира скоростната кутия????? Може ли една 745и *03 да е на третата си кормилна рейка??? и това са луксозни, скъпи 100 000+ евро автомобили.............

- ~ Z L O B A R ~
- V8 Master
-
Искам да ти напиша за един С 600 2002г. и проблемите с него.1-на Боровец по-миналата зима сутринта шофьорът го намира със 4 отворени до долу прозореца-добре,че през нощта не беше валяло сняг!2-два пъти в разстояние на няколко месеца под колата се чува ужасен гръм,който почти докара до инфаркт няколко 'охранители',но за щастие не е бомба,а ми му гърми маркуч от Ер Матикът.3 Има карта която е достатъчно да си я носиш в джоба и можеш да запалиш колата с бутон-без ключ-Кайлес Го,тази екстра струва сума ти пари,но още не сме имали щастието да я пробваме-въпреки многобройните Пре-Пре-програмирания,колата отказва да разпознае картата.4 поради някакъв дефект на люкът беше влезнала вода и намокрила таванът,а той е от 'алкантара'5 От два месеца не могат да оправят климатикът отзад-от десет дена-пет отказва да работи!6 Още нямаше година колата,когато и изгоря дисплеят на телевизора отпред-Комманд.И още куп други дразнещи дреболии-БАССИ ЛИМУЗИНАТА! ! !
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
СЕЛ'а беше паркиран с задницата към оградата на паркинга и беше доста куриозна ситуация докато намерят паяк да го вдигне....проблема естествено не е механичен а се е омешала нещо електрониката защото 3-тата карта Keyless Go се ползва рядко и се е замозаключил, и то при употреба на друга карта (на единия от двамата шофьори) .....Въобще с тези електроники ....... всички коли имат проблеми 

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Вижте сега, ако си мислите, че BMW или Porsche се правят от германци сте много далеч от истината. Автомобилната индустрия в Германия е доминирана от турски гастарбайтери oт поне 20 години!! Причината новите коли да се развалят много по-често е, че счетоводителите rule, a не инженерите, както едно време... Това последното е цитат от шефа на сержизното обслужване на АFN Porsche - най-големият дилър в UK...
Power is Nothing Without Insanity
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
Германия е доминирана от турски гастарбайтери oт поне 20 години!!
Това е ясно, ама не трябва да се zабравиат и големие процент Jugo-та тук таме някои пропаднал испанец и гърци. Но все пак те хората са го иzмислили. Систамата е идиото устои4ива.
На всеки пост има по 10 до 12 труднораzбира6ти немски 4ужденци на които работата е толкова опростена 4е не могат да сбуркат а над тях стоят 2 КАПОта(90% немци) които гледат вси4ко да е наред и помагат ако се zабавиат "робите". После има един които наглежда вси4ки и един които е 6еф на отсека от пото4ната линия.
Отстрани има дисплеи с проиzведената Броика коли и Планираната и ако иzостават е по4ти като каторга

Та не се притесняваите колие ги правят турци но под мнооого строг контрол.
А само като информация Половината от тях нямат обраzование свърzано с Коли и не zнаиат то4но какво монтират)))
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Това че в заводите бачкат турци не е толкова страшно. Те са народ трудолюбив, макар и с ниска интелигентност. А някой замислял ли се е за факта че най-големия завод на Мерцедес е в Индия. А аз не съм виждал по-големи мангали от тях. Така че ~ Z L O B A R ~ да не би вашата кола да е индииска сглобка бре 

ако мислите че това са проблеми... повечето волксвагени са правени във мексико... и там дон педро като тресне 2-3-5 текили и почне да кове болтовете вместо да ги навива...
ако е за въпрос и бмв-тата не са по-стока. злобара не знам как още не е изпищял от ваноса и/или от аудио/нав системата...
глобализациата си има своите проблеми все пак
ако е за въпрос и бмв-тата не са по-стока. злобара не знам как още не е изпищял от ваноса и/или от аудио/нав системата...

глобализациата си има своите проблеми все пак

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2