Не ползвайте ЕКОНТ !
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Да, обаче аз един път така поръчах телефон за ххх лева и не ми дадоха да отворя преди да платя. Казвам им - добре плащам отварям и ако вътре има уй какво правим след като съм ви дал парите. Ония келеш ми вика - Ами пращаме парите към тоя дето е искал наложения платеж, а вие подавате жалба в полицията и се оправяте с подателя както можете
Отказах пратката и се наложи препращане с подчертан текст ДА СЕ ОТВОРИ преди да се плати или нещо такова........
п.с. Тука наблягам на това какво ми отговори човека, който представляваше ЕКОНТ, а не това, че е трябвало да се посочи да се отвори

п.с. Тука наблягам на това какво ми отговори човека, който представляваше ЕКОНТ, а не това, че е трябвало да се посочи да се отвори

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
SuPeR_FLY написа:Аз постоянно работя с Еконт и не съм имал проблеми с тях
както казах и аз мога да напиша 100 такива мнения

В Спиди например все едно си в Германия в сравнение с тая тиня
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Ми и аз имам добри впечатления от Еконт (по добри са от спиди ) много са коректни.Само един пат по миналата седмица се получи малка спанка чаках от Варна едни дамаски( с това се занимаваме ) и имаше забавяне заради пътната обстановка но те компенсираха веднага с доставка до магазина (защото ние работим с клиендски номер и се зима от офиса така ляга малко по ефтино).Абе коректни са нямат грешка а и пичовете които работят в стара загора са СТРАШНИ
Впечатленията ми от тях са: Ако отида лично в офиса да изпратя пратка, е почти прилично,2 само дето никой не ми пуска СМС за парите. А недай си боже, ако викна курирер да ми вземе прлатката край, чакам си парите поне месец, започват едни скандали по телефоня, губят пратки, губят товарителници, майката си трака. Зарекъл съм се да си намеря друг курире и да не ги погледна повече. НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ТЕХНИТЕ УСЛУГИ.
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Аз до сега не съм имал проблеми с Еконт (то никога не е късно де
) обаче един път ми се наложи да ползвам Спиди и там ми обясниха че не изпълняват наложен платеж за граждани , а само за фирми
..........така че пак отиваш в Еконт 

GEORGIEV написа: обаче един път ми се наложи да ползвам Спиди и там ми обясниха че не изпълняват наложен платеж за граждани , а само за фирми..........така че пак отиваш в Еконт
Точно, днес ме върнаха да съм си носел печат на фирмата, а си направиха офис близо до мен и ще ми е удобно да ги ползвам.
Re: Не ползвайте ЕКОНТ !
V-max написа:това е най-хаотичната куриерска фирмаЗагубиха една пратка от Сливен и когато отидих в централата им на резбарска направо се хванах за главата
В цялото хале сновяха клиенти и служители, всеки ровеше по всички рафтове ... ТОТАЛЕХ ХАОС и безредица, никой нищо не знае къде е, откъде е и всичко се преравяше безмислостно. Това го гледах около 2 часа през които и аз се включих активно в ровенето накрая , избеснял и измръзнал... . За жалост напразно, едно Е90 сега седи без компютър... И се чудя как е възможно това в такава фирма
и аз ядох дървото с пустата резбарска, вече знам защо

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Аз съм пращал няколко пъти по тях и нямах проблеми,но личното ми мнение е че спийди са по-добри 

Niki Lauda
и аз съм имал проблеми и държа да отбележа 4е работят доста скъпо, от няколко години има ЕВРОПЪТ с офиси из цялата страна и държа да отбележа че обслужването е в пъти по-евтино и си има застраховки итн , за пример давам изпращането на едни джанти 17-ки с гуми от офиса в пловдив до офиса в бургас ценат на пратката беше 24лв за сравнение си поръ4ах една малка лайсна за къпе побираща се в плик от софия офис до пловдив офис 7-8лв така 4е мислете , офиса в софия доколкото знам е някъде в кв.хладилника 

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- V-max
-
-
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
лошо ! сагата продължава - от ЕКОНТ не вдигат , пратката я нама
дееба селяните мръсни и заспали ....

- V-max
-
-
май шъ затварят офиса в Сливен
компа е на заместник кмета на града и ще има патардия голяма .... Не знам само как ще я подкарваме тая 3ка , ше тряя ново ЕЦУ , нещо около 2к евро са щетите

BMW lover написа:euroto написа:Сакъннннн, утре ми пращат едни джанти от Ловеч ..... дано не се оакат нещата
Azev![]()
Тц, 15ките за Е36 и Е46 ама не репликата а оригиналните ... темата остана назад в продавам

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4