С две думи за едно БМВ 520 97г.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMWFen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 m44b19
Ами защото ситуацичта е таква,че в момента има една бъкана с екстри и е автоматик, а и на мен отдашна ми се ще автомат. Карам предимно ш задръствания и ми омръзнало да ръчкам тези скорости. Карал съм и автоматици и честно казано кефа е огромен, стига аштомата да е на мощен екземпляр:)
Оф то ще шзема да ида до немско аз, то се видяло:(
Оф то ще шзема да ида до немско аз, то се видяло:(
- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко!
- Мечтае да кара: Боинг 737-800
Ще ти споделя моя опит. Обиколих всичко по горубляне. Пълни дараци на безумни цени са там. Общо взето няма нищо. Ходих по автокъщи и гледаш едни напудрени колици ама ти викат качи се карай 200 метра и ако ти хареса зимаш. Демек нит в сервиз може да отидеш нито нищо. Накрая в мобиле намерих обява на моята хубажица. Човека я е вкарал от Италия края на август, обслужил я е и е сменил квото имало за сменяне по предницата. Взех колата с абсолютно всичко платено - регистрация, обслужване, застраховки и т.н. Без проблем отидохме в сервиз прегелдахме я, закачихме я на комп. вобще само дето под седалките не погледнахме. успокоиха ме че предницата е бетон, а компютъра не даде и половин грешка дори. Автомата си работи перфектно барабар с типтроника. Единственото което беше за смяна бях някви тампони на носачите отзад които не бяха крайно спешни за смяна. Аз обаче ги смених веднага, за да не ми ядат от чисто новите зимни гуми които сложих. И така разходите по колата ми бяха - 21 лв. в КАТ, 50 лв. за диагностиката, 1050 лв 4 бр чисто нови зимни гуми Cooper 225/55/16 и 380 лв. тия тампони с работата. Те тава е. За мен от автокъща кола е чист късмет. Може да дадеш 6000лв. за ремонти, а може и една стотинка да не дадеш. Но наистина както казват колегите избери си една кола от форума която се продава не защото е бангия, а защото колегата си купува по-нова или по-висок клас. Поздрави! 

- BMWFen
- кандидат ентусиаст
-
Много благодаря за това хубаво мнение. Но айде де, сега от колегите никой не си продава:( Знам за Мони76, ама той човека си иска повечко от това което аз имам да дам:) За съжаление трябва да се съобразявам и с отпустантия бюджет:)
А отностно метанова бутилка със сигурност ще сложа, защотото за съжаление бензиностанция нямам:)
Стискайте палци, утре отивам да гледам една дето ми е на сърцето, автомат 97г. всички екстри за модела:)
А отностно метанова бутилка със сигурност ще сложа, защотото за съжаление бензиностанция нямам:)
Стискайте палци, утре отивам да гледам една дето ми е на сърцето, автомат 97г. всички екстри за модела:)
- BMWFen
- кандидат ентусиаст
-
- BMWFen
- кандидат ентусиаст
-
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2