AIR BAG въпрос
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
69 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- iliana_crazy
- Потребител
-
AIR BAG въпрос
Здравейте колеги!!!
Свети ми лампата на AIR BAG-а, отидох на диагностика и се оказа, че е от датчика на дясната седалка. Въпроса ми е работят ли останалите въздушни възглавници?

Свети ми лампата на AIR BAG-а, отидох на диагностика и се оказа, че е от датчика на дясната седалка. Въпроса ми е работят ли останалите въздушни възглавници?
"Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя." Пабло Пикасо
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: AIR BAG въпрос
iliana_crazy написа:Здравейте колеги!!!![]()
Работят пич.
П.С. - Кажи на момчетата от автомивката (където си миеш колата) да не бухат с прахосмукачката като невидели, че датчика е много сенситив

- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
карел написа:имам чуството, че този датчик се прецаква заради дупките
на всяка втора кола свети.
Тц, това се получава най-често като ти мият колата ... стъпват с коляно върху седалката и датчика е до там

Датчика струва оригинален към 160лв и труда е още толкова, че играчката е голяма

- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
euroto написа:карел написа:имам чуството, че този датчик се прецаква заради дупките
на всяка втора кола свети.
Тц, това се получава най-често като ти мият колата ... стъпват с коляно върху седалката и датчика е до там![]()
Датчика струва оригинален към 160лв и труда е още толкова, че играчката е голяма- интересното е, че на мен ми казаха, че при този случай еърбеците не работят
което ме притесни
винаги сам си мия колата и никога не съм стъпвал по седалката с коляно и пак светна след време.
g-powerr написа:има и начин да се мине и с по-малко от 1 лев:![]()
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=62381
Бе то начин има, но дали ще функционира правилно един господ знае. Недай си боже се прецаква нещо - заради 300 лв може да стане непоправимото

- iliana_crazy
- Потребител
-
air bag
Blagodarya Vi momcheta!
Izvinyavam se, che pisha na latinica, no tova PC nyama kirilica.
Izpratiha me v edin serviz v Kostinbrod, maistora se kazva Vlado i raboti predimno s BMW. Ta toi izvadi buksata, napraska ya s kontakten sprei i lampata izgasna.
Ta i az minah s edno kafe....
Blagodarya Vi za mneniyata!!!
Veselo posreshtane na 2008g !!!!
Izvinyavam se, che pisha na latinica, no tova PC nyama kirilica.
Izpratiha me v edin serviz v Kostinbrod, maistora se kazva Vlado i raboti predimno s BMW. Ta toi izvadi buksata, napraska ya s kontakten sprei i lampata izgasna.

Blagodarya Vi za mneniyata!!!

"Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя." Пабло Пикасо
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
http://www.autopower.se/galleri/frilans ... rbag/7.jpg
Ето това ви спасява мъките,както и 300лв.
диод 1N4002, съпротивление 56кOhm и кондерзатор 100pF връзваш ги паралелно и си готов,само трябва да си нулираш грешката.
огромни благодарности на @titikaka за идеята 
диод 1N4002, съпротивление 56кOhm и кондерзатор 100pF връзваш ги паралелно и си готов,само трябва да си нулираш грешката.

versaceto написа:http://www.autopower.se/galleri/frilansare/hasso/airbag/7.jpg
огромни благодарности на @titikaka за идеята

а тази букса къде по-точно се намира - долу, на пода или горе на седалката? доста потърсих и неможах да я открия. мерси!
69 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5