Помощ за зимни гуми
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
pana написа:За съжаление БМВ-то за зимата за нищо не става![]()
![]()
За зимата са направен "х"-драйв от по-новите модели и джиповете. С лимузините се кара по хубавите пътища и при неотложни ситуации през лятото - в гъсталаците

Еййй! Това българина - няма угодия!
Ами купувайте си летящи чинии, няма да мислите нито за гуми, нито за проходимост

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
pana написа:За съжаление БМВ-то за зимата за нищо не става![]()
![]()

кога за полседно си ходил на психиятър....
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
ми да ти кажа за съжаление момчето не е далече от истината. аз за тва неска плевен - разград си ги пътувах с алдито (и да ти кажа бая БМВ-та прескочих -буквално) уж на 520-ката съм с мишелин алпин уж асц-та - бабината му трънкина тук-таме на накое коловозче и кишичка и задницата тругва подяволите - е аз ша карам ли или ша дебна на къде ша си врътне гъза че да го опрая - скочих на 80-ката дето е с едни гумета ласса 14-ки х 185 на полвин сезон и разцепих де що има коли. Вярно че с баварко по комфортно ама заради един комфорт да се утрепам некъде - пък и плевен - бяла пътя беше в окаяно състояние, нищо не бяха почистили онеа с лопатите, а за Бяла - Разград нямам думи.
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4

ама то това май е заразно а
ми ко да кажа аз вчера призори стигнах от Бургас до СОфия, и през деня ходих до Плевен и се върнах в София.... с хулигана и се чувствах пирфекциозно. а пък вие каквото си искате казвайте....

П.С. гумите са Дънлоп 2ри сезон...
- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 750 IA
То човек трябва и да може да кара кола със задно. Ако е свикнал някой да кара само с педала до долу - гумите няма да помогнат!

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
гроздан написа:!е39 525 тдс без проблеми до 220 км на горе вече не знам да ли е стабилна
И ся ко кажеш и как ги дигна ще те призная

По темата 195 си е тънка за тая кола, при първа възможност скачай на 205.
По отношение кой какъв карач е и дали задното става, аз мисля че задното се държи много по добре на пътя от предното, естествено от 4Х4 по хубаво няма, естествено говоря само за разумно шофиране, щото в това време сега, скорости над 90-100 са си самоубийствени по ко щеш и 20 Х 20 да караш, тряба ти само една малка бучка лед и си литнал да видиш чичко Петър ко прай.
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
На моята съм монтирал 4 бр. чисто нови зимни 205/60/16 UNIROYAL въпреки, че ги няма в предписаните в книжката и се държи много прилично. В гуми център "ДИАНА" ги препоръчаха, като заменяеми на 225/55/16. До сега съм изминал над 4000 км тази зима и не съм забелязъл нещо нередно в поведението на колата.
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Колеги само вчера в София пред очите ми станаха две тъпи катастрофи. За съжаление и за шофиране трябва ЪКЪЛ, а великите майстори на пътя стават все повече и по-невъзможни ситуации се виждат... БЪДЕТЕ сигурни, че поколения Инженери и Конструктори се бъхтят и не успяват да направят от лимозина автомобил за разорани трасета на БГ и високопланински непочистени пътища. За там си трябва джип. Карайте разумно, ПОСЛЕ ЩЕ Е КЪСНО, ВСЕ ПАК ЗИМА Е!
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2