БМВ = баланс, или защо съм фен на марката
Модератор: Общи модератори
Да, сигурно е и от това, защото в дълбок сняг малките коли с малки и тесни гуми излизат... но аз по празниците бях в Разлог и бях напълнил газовата до дупка и бензина също. Там бяхме 5 човека в колата, 3-ма момчета отзад и излизах от най-дълбокия сняг, който не беше отъпкан все още...saarak написа:Аз съм със същия размер гумета и при мен е същото, мойте са на 2 месеца. Стигнах до заключението, че може от размера да е - догодина мое да пробвам с по тънички, ако опазим задника до тогава, че като гледам колегите какво споделят - нещо не ми е уред
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Темата на Росен беше за друго май... БМВ е кола, която усещаш, независимо от условията на пътя, никога не е безчувствена и перефразирайки alx, "винаги ти казва какво ще прави"
Мисля,че усещането да си едно цяло с колата си беше темата, а не коя кола колко е проходима. Колите са еднакви, хората не. Има такива, които умеят да "чуват" БМВ-та, Вайпъри и други непригодни за обикновения юзър машини, има и други, които остават глухи дори за Нисан патрол ГР (ама т'ва е друг разказ от снежните дни).
Роска, завиждам ти как си възпитал ДСЦ-то на дясната седалка... Моето почва още при 50% от възможностите да свети червено, на 60% издава звукови сигнали, а при повече включва опцията "сърдита съм", която веднага покосява всякакви нататъшни опити за веселба... И най-лошото е,че постоянно занижава процентите

Роска, завиждам ти как си възпитал ДСЦ-то на дясната седалка... Моето почва още при 50% от възможностите да свети червено, на 60% издава звукови сигнали, а при повече включва опцията "сърдита съм", която веднага покосява всякакви нататъшни опити за веселба... И най-лошото е,че постоянно занижава процентите

Never mistake motion for action...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
MaXo написа:
Темата е страхотна, но трябваше да я пуснеш на пролет примерно ... може да я архивнете и да я пуснете тогава.Тия месеци от Ауди форума ви сипват със страшна сила и тва си е ...
![]()

Само дето от 7-те коли дето бутах 2 бяха Ауди (не куатро

- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Има го момента, че тия на предно понеже по-лесно се оправят зимата и някои от тях решават да минат без зимни гуми ... и сигурно точно такива сте бутали.
Пък БМВтата сигурно всички са били със зимни...
Няма смисъл да спорим ... който иска може утре или тая вечер да намерим някви преспи .. на някой полигон и да направим един драг рейсинг в преспите ... драг на 60фута в преспи. 

без реклами в подписа...

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
А драгът да е sideways, a? 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Dimo
- баварски фанатик
-
Feanor написа:А драгът да е sideways, a?

Разберете че светът на автомобилите не е само драг! Има много по важни неща. Тук говорим за баланс, а думите баланс и предно са просто несъвместими!
Колкото до гумите едва ли всички с предно са били с летни, а всички със задно със зимни. При достатъчно дълбок сняг, предницата затъва така хувабо щото тежи, че има после ебати бутането за да излезе.
А и много ми е интересно що сега на снега никой не ще да ми се дърви по светофарите. Друг въпрос е че с тая 16-ка е на умрело куче нож да вадиш, ма на сухо време все се намира некой рейсър дето като му застана отляво и решава да види колко съм мощен. Сега нещо ги няма тия бързите с предно

Вчера сутринта на Мара Гидик имаше бая позакъсали с предно, нещо нанагорно им е зор да теглят пустите предници, не че ако аз бях спрял на място щех да продължа

Иначе UltraGrip 7

- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Димчо какво ти има?
Това за драга е шега бе ... просто да идем да видим в преспи, кое потегля и при кое ще се налага да бутаме повече.
Баце колкото по-тежко толкова по-добре когато става въпрос за сцепление ... но не и за завиване ... елементарни неща не са ти ясни кво да спорим с теб
Какъв драг да правят в тоя сняг... нали трябва и да се спира после. 

без реклами в подписа...

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
MaXo написа:Димчо какво ти има?![]()
Това за драга е шега бе ... просто да идем да видим в преспи, кое потегля и при кое ще се налага да бутаме повече.
Баце колкото по-тежко толкова по-добре когато става въпрос за сцепление ... но не и за завиване ... елементарни неща не са ти ясни кво да спорим с теб
Какъв драг да правят в тоя сняг... нали трябва и да се спира после.
Веднага ти давам един пример, снощи се качвахме на хотела на Копитото, предполагам качвал си се и ти и знаеш какъв е байра отпред. Има 6-7 човека който могат да потвърдят че снощи точно там, спирах и тръгвах без проблем и то не 1 път! Колата шпер няма, но има зимни гуми, и то доста хубави

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Dimo
- баварски фанатик
-
Ок, шегата не я схаванах с драга
А за това кое точно не ми е ясно на мен и на теб, май и цял ден да ти наливам няма да вденеш, така че PEACE, няма да задълбавам в спорове, а и съм на работа все пак, ша ма изволнат

А за това кое точно не ми е ясно на мен и на теб, май и цял ден да ти наливам няма да вденеш, така че PEACE, няма да задълбавам в спорове, а и съм на работа все пак, ша ма изволнат

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
LeX написа:GaD написа:Но пак ще го кажа, за да върви кола с задно толкова добре в сняг както кола с предно то просто в багажника требва да има две прасенца....
еййй тия с БМВ-тата сега в тоя сняг...с тия леки задници не мога да ги мисля просто
А някой дигал ли е заден мост на БМВ, само питам, щото аз щях да получа херния

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

rosen.kolarov написа:Забравих - абсолютно съм убеден, че БМВ на задно с добри гуми е
най-добрия вариант, забравете всякакво двойно предаване, то е само
за начинаещи - недозавива ... абе с две думи не сава
Ако беше така "WRC" колите дали нямаше да са само задно!!!

може да ме уплаши само празен резервуар
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
А като ще си мерим пишките, Ф1 колите що не са AWD, м? 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
f1
ffly написа:rosen.kolarov написа:Забравих - абсолютно съм убеден, че БМВ на задно с добри гуми е
най-добрия вариант, забравете всякакво двойно предаване, то е само
за начинаещи - недозавива ... абе с две думи не сава
Ако беше така "WRC" колите дали нямаше да са само задно!!!
а тези от Формула 1 дали не са САМО СЪС ЗАДНО а?

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
А тия от Формула 1 дали карат по кал, пясък, киши и сняг, а ?
Ей такова да имам, пък нека ми е злеееееее
http://www.vbox7.com/play:d79df955
http://www.vbox7.com/play:08a68d08

Ей такова да имам, пък нека ми е злеееееее

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
карат
zBoost написа:А тия от Формула 1 дали карат по кал, пясък, киши и сняг, а ?![]()
Ей такова искам пък нека ми е злеееееее![]()
карат на мокро и съотношението на мощност тегло е 1:1 а даже и повече, а не като един джип 3 тона с 200 коня и колко бил стабилен