Заплахата наречена Nissan GT-R ...
Модератор: Общи модератори
- MaXo
- ентусиаст
- 

- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Много ясно, че ми харесва повече ... най-малкото е съвсем ново купе ... а не на базата на 5ца и после трудно те разпознават 520ка или М5ца караш ... щото не всички разбират и разлика трудно правят.  Колко Е39ки заприличаха на М5ци а... аре нема нужда
 Колко Е39ки заприличаха на М5ци а... аре нема нужда  Ниссана мен ми харесва ... отпред може да се направят някои промени, но в задницата ме кефи мнооо.
 Ниссана мен ми харесва ... отпред може да се направят някои промени, но в задницата ме кефи мнооо.
			 Колко Е39ки заприличаха на М5ци а... аре нема нужда
 Колко Е39ки заприличаха на М5ци а... аре нема нужда  Ниссана мен ми харесва ... отпред може да се направят някои промени, но в задницата ме кефи мнооо.
 Ниссана мен ми харесва ... отпред може да се направят някои промени, но в задницата ме кефи мнооо.без реклами в подписа...

- ///Ivan
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ///Ivan
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
//M_Power написа:Нека да карам М5 и ше си сложа табелка 520 за такива като тебе пък нека ми е зле кат мина покрай тебе ше се чудиш дали си спрял може и да не видиш надписа 520 и да се чудиш кво беше това дизел ли е бензин ли

- MaXo
- ентусиаст
- 

Navi_Bmw написа:Защо ги правят толкова грозни тия СкайЛАЙНАнезнам.Отпред ми прилича малко на 350z !!
Е кво 350з да не би да е грозна?

без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
- 

//M_Power написа:Нека да карам М5 и ше си сложа табелка 520 за такива като тебе пък нека ми е зле кат мина покрай тебе ше се чудиш дали си спрял може и да не видиш надписа 520 и да се чудиш кво беше това дизел ли е бензин ли

Бе с Ниссана малко трудно ще ме минеш като да съм спрял ама аре... хубаво е човек да си фантазира

без реклами в подписа...

- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
^ Нека видим един ден резултати черно на бяло от редакцията на някое голямо автомобилно издание   

Георги Пенчев

Георги Пенчев
- MaXo
- ентусиаст
- 

А бе тук пишем за ГТР ... ако искаш да ти разказвам за колата си пусни друга тема.  Примерно моднати 200сх могат ли да бият М5ца Е39 примерно.
 Примерно моднати 200сх могат ли да бият М5ца Е39 примерно. 
без реклами в подписа...

- amd
- клавиатурен мунингист
- 

- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
За японци, или хубаво, или нищо!  Ако не бяха толкова редки и скъпи и аз щях да карам Нисан със задно предаване, но
  Ако не бяха толкова редки и скъпи и аз щях да карам Нисан със задно предаване, но  
			 Ако не бяха толкова редки и скъпи и аз щях да карам Нисан със задно предаване, но
BMW only!
		amd написа:............ Ако не бяха толкова редки и скъпи и аз щях да карам Нисан със задно предаване, но
А тоя еФтин го пускат

A поршовете кво ше ги праиш
 преска4аш
 преска4аш  .........хубаво е да си фен но не и кон с капаци........бмв си е бмв но това не зна4и 4е няма други добри/много добри/по добри коли
 .........хубаво е да си фен но не и кон с капаци........бмв си е бмв но това не зна4и 4е няма други добри/много добри/по добри колиПоздрави
		 Кви са тея глупости дето ги пишеш не мога да разбера
 Кви са тея глупости дето ги пишеш не мога да разбера  а кво ше стане ако е Lamborghini или formula 1 а кажи ми ти
 а кво ше стане ако е Lamborghini или formula 1 а кажи ми ти  

никои не е кон с капаци престанете с тъпотиите ства въпрос за КОНКРЕТНЯ случай като се дръпне колегата с едно истинско М5 и като го бие евентуално ше му кажа евала имаш мноо бърза кола и толкоз
 никои не е кон с капаци престанете с тъпотиите ства въпрос за КОНКРЕТНЯ случай като се дръпне колегата с едно истинско М5 и като го бие евентуално ше му кажа евала имаш мноо бърза кола и толкоз   

П.П.нисана GTR модификацията е много добър на писта но като цяло не ми допада въпреки,че се усеща като със задно и сигурно ше е фън и с него ама не съм го карал и не знам