540ка на метан...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Ами от къде да знам колко ... не ви следя ... и не съм казал тоя раздел да е подраздел на Е39... що тия с е39 са мега тузарите ли ... тия с Е36ците са по-бедни некви така ли?
Нали се разбрахме, че е39 не е някаква мнооо скъпа кола... поне масовите тук 520
Нещо много грешно подцени Аудинцата... ама да не се отклоняваме.

без реклами в подписа...

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Това твърдение "БМВ е несъвместимо с газови уредби" си е чиста снобарщина и комплексарство.
Нека никой да не се самовизира с моето мнение, моля.
Който страда от прекален излишък на гордост и е далеч от средностатистическия беден българин - нека си кара на бензин, никой няма да му каже "Браво, мойто момче - пич си!".
Който е решил, че може да жертва 5-10% от кончетата под капака за сметка на двойно по-евтино гориво, не виждам защо трябва да бъде обвиняван в еретизъм.
А живота си върви - кой пръднал, кой паднал ... - всички си ходим опръскани
Живейте в мир и разбирателство, не се яжте за несериозни псевдопроблеми!
Който страда от прекален излишък на гордост и е далеч от средностатистическия беден българин - нека си кара на бензин, никой няма да му каже "Браво, мойто момче - пич си!".
Който е решил, че може да жертва 5-10% от кончетата под капака за сметка на двойно по-евтино гориво, не виждам защо трябва да бъде обвиняван в еретизъм.
А живота си върви - кой пръднал, кой паднал ... - всички си ходим опръскани

- MaXo
- ентусиаст
-
bmwmania написа:Нищо не си разбрал от това което казахняма нужда да следиш каквото и да е, то се вижда. карай си на метан и си свиркай. После ще има тема в тоя раздел " Абе нещо ми гръмна дебитомера, смяна или по-добре поправка....май ще е поправка че по-евтинко ще ми излезне, ама нали карам 540i нема значение"
![]()
![]()
![]()
Много е кофти като не се чете ... пак ли да напиша, че няма да гърми нищо?Казах ви не е проблем да сте си анти нещо ... ама не заблуждавайте другите, които сериозно се интересуват от нещата.
без реклами в подписа...

pazokolarov написа:Това твърдение "БМВ е несъвместимо с газови уредби" си е чиста снобарщина и комплексарство.
А живота си върви - кой пръднал, кой паднал ... - всички си ходим опръскани![]()
Не колега не е снобарщина и комплексарство, а Българщина. Аз нямам много пари, но съм си направил сметката за бензина. А който не е "В ГАЗОВИЯ СЕРВИЗ, С ЧАС ЗА МОНТАЖ"
ПС. Колега гледам караш дизел......имам следното предложение за тебе понеже не си комплексар и снобар, земи събирай изгорялото олио от фритюрника и си го сипвай в резервоара, знаеш ли колко бакшиши с дизели го правят а? "Икономия брат" Те така му викат!!!
Последна промяна bmwmania на 06 Яну 2008, 16:25, променена общо 1 път
- MaXo
- ентусиаст
-
Еми точно това е, че човек като няма мноооо пари що трябва да прави сметки и да робува на колата... твой избор ... но сам казваш, че нямаш мнооо пари ... демек що пък да не спестиш тоя излишен разход ако караш повечко и да го пренасочиш другаде.Аз примерно бих карал коли само на бензин, ако взимам 3-4000лв на месец ... ама не взимам за съжаление.
То па сега се замислих, че ако взимам 3-4000лв ще искам новия ГТР на изплащане и няква хубава къща с гаражи ... и пак ще оставам с малко пари дебиш.
Значи малко повече пари трябват да има как да подържам и храня ГТР-а 
То па сега се замислих, че ако взимам 3-4000лв ще искам новия ГТР на изплащане и няква хубава къща с гаражи ... и пак ще оставам с малко пари дебиш.

без реклами в подписа...

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
пич гледай сеа, ти и на ферари енцо можеш да му сложиш метан или ако искаш можеш да му вържеш отпред 2 коня да те теглат и да си страшния гъзар, тая кола си е напряавена бензин и е направена да мета асфалт НА бензин, а от там нататък всеки може да си прави каквото си поиска (варианта с кончетата може и катъри че са по ефтини също остава) айде успешна ви нова 2008ма 

- MaXo
- ентусиаст
-
Чак да мета асфалт ... аре посмаля малко ... 540ка на бензин е 15 сек кола на Божура.Ако имам Енцо ще имам и пари за бензин... Енцото не е 20-25000лв нали? 

без реклами в подписа...

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
pazokolarov написа:Това твърдение "БМВ е несъвместимо с газови уредби" си е чиста снобарщина и комплексарство.
Да, ама 540-ка... още малко и на хората с М5-ците ще кажете да сложат метан. Това не са коли за икономично каране, това са коли за истинско каране.

П.П. MaXo, къде ги тия 540-ки за 20-25к, че да си взема 2-3?

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- MaXo
- ентусиаст
-
За каране има М3ки според мен.
Понеже ме питат на лични за това къде да си монтират метан или от кой да получат повече инфо ... пускам един пост от дир.бг форума тук:
"инжекциона се нарича Sequent Plug&Drive на БРЦ който желае да го разгледа ето тук http://www.brc.it/default.aspx?page=31&lang=en а сега го обявявам на промоция 1900лв. уредба с монтаж настройка софтуер и гаранция до 100000км. или 18 месеца телефона ми 0887545041 записвания седмица напред"
Ника на човека в дир.бг е Чоко и той работи за Любо Ганев ... в час в по всички въпроси и може да ви насочи къде и какво да сложите.Та звънете на тоя ГСМ и човека ще ви обясни.
Ако този пост се сметне за реклама ... макар, че нямам нищо общо с метан сервизи ... може да го изтриете ... ама според мен ще е от полза.

Понеже ме питат на лични за това къде да си монтират метан или от кой да получат повече инфо ... пускам един пост от дир.бг форума тук:
"инжекциона се нарича Sequent Plug&Drive на БРЦ който желае да го разгледа ето тук http://www.brc.it/default.aspx?page=31&lang=en а сега го обявявам на промоция 1900лв. уредба с монтаж настройка софтуер и гаранция до 100000км. или 18 месеца телефона ми 0887545041 записвания седмица напред"
Ника на човека в дир.бг е Чоко и той работи за Любо Ганев ... в час в по всички въпроси и може да ви насочи къде и какво да сложите.Та звънете на тоя ГСМ и човека ще ви обясни.
Ако този пост се сметне за реклама ... макар, че нямам нищо общо с метан сервизи ... може да го изтриете ... ама според мен ще е от полза.

без реклами в подписа...

MaXo написа:За каране има М3ки според мен.
Да, бе особено в тоя подфорум

Последна промяна bmwmania на 06 Яну 2008, 16:56, променена общо 1 път
- MaXo
- ентусиаст
-
Feanor написа:pazokolarov написа:Това твърдение "БМВ е несъвместимо с газови уредби" си е чиста снобарщина и комплексарство.
Да, ама 540-ка... още малко и на хората с М5-ците ще кажете да сложат метан. Това не са коли за икономично каране, това са коли за истинско каране.
П.П. MaXo, къде ги тия 540-ки за 20-25к, че да си взема 2-3?
Ами скоро се продаваше една в Капитолия за 22000 ... или в няква друга от голямите автокъщи беше.Има си мобиле.бг за тая цел ... можеш и да погледнеш в Германия за какви пари се движат ... ако падне акциза тия 540ки ще са за по 15000лв.

И сега като видя, че има в можиле.бг няколко за под 25000лв ... кво правим ... взимаш ли 2-3 или празни приказки да има само?Дай ми 25000лв и аз ще ти намеря 540ка в добро състояние ... остатъка от парите са за мен.
Даже гледам има някаква пусната за 18500 ... ама е вип обявата и не мога да видя снимки и допълнително инфо
без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
-
bmwmania написа:Да, бе особено в тоя подфорум![]()
![]()
![]()
![]()
Да бе точно от тоя форум са видяли кво пишем и са ме питали на лично ... представяш ли си.

без реклами в подписа...