540ка на метан...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Аве кво му се вързвате на тоя. Само обикаля всички форуми де що има из БГ и спами за метан, за Пунтото си и за Нисана си 

- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Мнооо ли си засегнат за написаното от мен за 520ките?
Пиша и за 520ки ... не само за Пунто и Ниссан... нали така? 

Последна промяна MaXo на 07 Яну 2008, 18:19, променена общо 1 път
без реклами в подписа...

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Ами, кво да се засягам. Просто казвам, че си нямаш работа и обичаш да си спориш за глупости, а някои хора много ти се вързват. Аз тва съм преценил - тва съм си купил. Ако имах излишни 12 600 лв. за акциз щях и аз да си взема една "нормална" 540-ка та поне да не ми се смеят комшиите
Аре живи и здрави. Квото - тва!

- MaXo
- ентусиаст
-
Това, което съм писал за 520ката е това, което мисля и съм свикнал да си пиша квото си мисля без да се съобразявам дали ще засегна някой ... и аз мислих да взимам 520ка ... ама като покарах направо бях втрещен ... после напрвих едно кръгче с на Пенчев 318ката Е36 и ми се стори 1000 пъти по-приятна за КАРАНЕ ... не за гъзария а за каране 

без реклами в подписа...

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
АБЕ ЧОВЕК НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ СИ НЕПРИЯТЕН НА ВСИЧКИ ТУКА ВЪРВИ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ДА ПИШЕШ БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С МНЕНИЕТО НА ХОРАТА ДЕТО ТИ ЧЕТАТ ГЛУПОСТИТЕ, НИЕ ТУКА СЕ УВАЖАВАМЕ И СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ТОВА КОЕТО ГОВОРИМ И С ХОРАТА ОТ ФОРУМА И ПОДФОРУМА КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВАМЕ СЪС СКАПАНИТЕ НИ МАЛОЛИТРАЖНИ БМВ-ТА ЩО НЕ СИ ЗАПАЛИШ ЛИСАНА И ДА ВАРИШ НА МАИКА СИ В ............
- MaXo
- ентусиаст
-
Балъче изсипано мнооо ме кефи как си се наежил ... петле най-страшно си ти.

без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
-
Балъче изсипано мнооо ме кефи как си се наежил ... петле най-страшно си ти.

без реклами в подписа...

- BMWFen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 m44b19
BMWFen написа:Не разваляйте темата бе хора...
Е кво да не я разваляме, тя още от самото начало си е провал. Аз казах и преди, нека някой (ако не аз) да преброи колко хора са "ЗА" метана и колко са "ПРОТИВ".!!! Абе верно тоа MaXo, абе ти колега кат не караш 520-ка или каквото и да е BMW, кво правиш тука??? Изобщо каква ти беше идеята за тая тема дет я пусна? Аз лично не я разбрах. Карай си нисанчето и не се занимавай с малолитражните 520-ки. Като си купиш BMW с удоволствие ще си поспориме по-нагледно, ама така само "чул, недочул" нема сми, нали се сещаш??? Или най- добре си купи един "хулиган" и му прасни Метан и карай с кеф, а е и на същата цена кат 540-ката. Лелелеееееееееее

- MaXo
- ентусиаст
-
Кво трябва да си купя БМВ за да пиша ли ... ще си купя ок... ще купя едно БМВ да има за да мога да споря с теб.
А иначе пуснах я темата за да питам дали някой познава човека с 540ката, а вие почнахте с глупостите ... кой бил цървул ... калъф и прочие.Както виждаш на моменти се старая да не се заяждам, но като ми се включи някое лумпенче няма как да си трая!!!Проблема е, че вие дето сте анти метана се обаждате в тема, която е за метан и вас не трябва да ви бърка по никакъв начин ... просто като си анти ... даже не влизай да я четеш и това е!

Последна промяна MaXo на 08 Яну 2008, 0:33, променена общо 1 път
без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
-
Re: **
Mario Pankov написа:bmw_n00b написа:Аве кво му се вързвате на тоя. Само обикаля всички форуми де що има из БГ и спами за метан, за Пунтото си и за Нисана си
Ти май вярно обикаляш всички форуми и възбуждаш спорове чрез изрази отиващи на нивото ти. Аз съм го засичал със същите теми и коментари в два други форума.
Нали съм ти виждал кочината на Божурище, с това ли намери да се хвалиш? Я кажи дали твоя ориз ми е набор или е по-стар? Преди като караше Астрата ( а имаше и Лада) тя беше най-добрия автомобил, сега ориза. Утре ще си купи друго и то ще е най-доброто. От два форума те баннаха тогава, май тоя ще ти е следващия.
Дебил не в други 2 ами във всички съм така ... просто така си спорим с дебилчета като теб.Кочината ми може да е кочина за дебил като теб дет грам не отбира от нещата ... не знам кога си я виждал и в къв етап е била ... сега върви та се плашим ... па и с койловърите е като картинг... аре лапай чура.

без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
-
Ориза е от последните кухи 94г!!!Имам записано 14.2 с проблеми в скоростите, без шпер и терминална около 180км/ч и смеси 10.5... сега колата няма проблеми в скоростите ... върви и на по-голям бооост... ти извади нещо по-бързо и тогава се обаждай от коневръза...
без реклами в подписа...

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Искам да помоля колегите модератори най-накрая да заключат темата ,такава помия се изля тук не е истина 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: 540ка на метан...
Колата е от Димитровград и е на човека които държи метанстанцията в града. Викат му "Раиския", има 130 литрови бутилки в багажника и минавал към 300км,MaXo написа:Дали някой от форума познава собственика?
http://www.bigas-bg.com/g51.htm
обаче километража защо и е до 240 незнам.

MaXo написа:Кво трябва да си купя БМВ за да пиша ли ... ще си купя ок... ще купя едно БМВ да има за да мога да споря с теб.А иначе пуснах я темата за да питам дали някой познава човека с 540ката, а вие почнахте с глупостите ... кой бил цървул ... калъф и прочие.Както виждаш на моменти се старая да не се заяждам, но като ми се включи някое лумпенче няма как да си трая!!!Проблема е, че вие дето сте анти метана се обаждате в тема, която е за метан и вас не трябва да ви бърка по никакъв начин ... просто като си анти ... даже не влизай да я четеш и това е!
Абе играч, ти на мене недей ми вика лумпенче, че само кат те гледам как пишеш "гъзарската" селташки и ми призлява. С тоя твоя изтърбушляк ходи се бегай във "Филиповци" с каруците. А тва че нервичките ти не са много стабилни си е твой проблем не наш (собствениците на марката BMW) Аре са ходи и поиграй малко PRO STREET и легай че утре трябва да сложиш метан на НИССАН-а. че е по-добро гориво от бензина. Извинявам се на модовете за отношението ми към "тоя" ама не му е тука мястото, поне според мене, а като гледам и други колеги са на това мнение. MaXo ходи във форума на "НИССАН" и се прави на къвто ти скимне, тука не вървиш изобщо.
Наистина темата е за LOCK