Вижте моят нов Оптичен тунинг!
Модератор: Общи модератори
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аве да не спорим. Лично мнение. Ясно, че сте длъжни да си защитите отбора, ама още по - ясно е повечето спортяги защо си мислят, че могат да каркат. Аве не е заради ралитата и пистите, за които се редят всеки месец по веднъж. Не казвам ,че всички са такива, но точно към това провокира. Нали не искате да ме убедите, че всичките карат като луди и дрифтят само по пистите?
А че са стари колите спор няма. Също няма спор, че не са за ралита и спортни прояви.
А че са стари колите спор няма. Също няма спор, че не са за ралита и спортни прояви.
Penchev написа:аз се чудя как е давал толкова газ по този път сега зимата ,но аз поне след ралито както и другите си карахме абсолютно спокойно
Георги Пенчев
Абе след ралито, е възможно да сте карали бавно, ама ме съмнява, като гледам снимките от пътуването където Росен кара с 220+ и се изпреварвате и ти и шаро, така, че просто можеше да си спестиш думите. Сега някой ще каже, всеки си кара както иска и сам си предценява риска, да ама не, щото е било мъгляво и щото секи кара и вика то гумите 6 колата 8 аз съм на 94 и сичко е на екстра, да ама не дай си боже стигнеш някой, както е станало и опсаааа имаме 4 човека, дето курбан треа да праат, направо не знам с такава малка кола, къ са живи. Аз лятото не дивгам 200, а вие се гоните посред зима на замръзналия и не почистен път, на мъгла на път без всякаква пътна култура на 6 класен път.
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
sonny написа: ...
Сончо айде стига с конското, първо карахме за малко на ограничител
(т.е. 250) и какво от това, преценили сме ситуацията, карали сме, става
дума за около 2-3 км иначе сме карали около 130-140.
Освен това времето беше перфектно и слънчево, видимост имаше
перфектна а пътя беше абсолютно сух.
Всеки си взима сам решенията и си носи сам последствията, айде лека

- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Карахме бързо само на магистралата, след това 100-110, така че нямаше
коли насреша а и в нашето платно освен нас други нямаше.
коли насреша а и в нашето платно освен нас други нямаше.
Не се карайте бе хора... Всеки един от вас може да мисли с главата си и да преценява ситуацията на пътя и да реши дали да подаде малко повече газ ако това е възможно или да продължи да си кара кротко... Това, че има хора, които не умеят да преценяват тези неща е друг въпрос и точно те са тези, които правят катастрофи като тази, а тези които мислят с главата си докато карат и съобразяват всички факти относно поведението на колата на пътя, трафика и така нататък, те знаят кога могат да натиснат малко и кога не... Опасни са не тези които карат бързо, а тези които изобщо карат без да използват мозъка в главата си и без да се съобразяват с всички фактори влияещи на пътното движение...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Трябва добра преценка да имаш за ситуациите и какво можеш, къде го можеш и как го можеш. Ако нямаш преценка и правиш поразии ще караш бавно, не като келеша без книжка даже тръгнал на гъзар да се прави, и ето го резултата.
Иначе добре, че Ogi е карал със 80, защото ако беше примерно със 130-140, щяхме да опяваме 4-ма...
Иначе добре, че Ogi е карал със 80, защото ако беше примерно със 130-140, щяхме да опяваме 4-ма...
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
rosen.kolarov написа:Всеки си взима сам решенията и си носи сам последствията
За съжаление втората част от това изречение е тотално сбъркана. Иска ми се да беше вярна. Но категорично не е даже и за най - хубавите лимузини.
Лошото е, че именно в типа мислене "от мен зависи" и "на мен не може да се случи" е проблема, а не в колата.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
стига колеги! няма смисъл да съдим момчето защото както той така и аз така и повечето колеги в този форум като видят 3-ма познати да се хапят със 180 км в час и те ще тръгнат със стадото...
признавам си че и аз да ги бях видял тези 3-мата нямаше да продължа да карам с 80 а щах да настъпа и да се правя на големия шумахер наравно с тях...
пък и от друга страна той трябваше да избира... челен удар с колата насреща или мен...
знам че е виновен но не мисля че съм аз човека който трябва да тръгне да го съди за действията му... считам че сме горе долу на един акъл и както му се е случило на него така можеше аз да съм на негово място и сега аз можех да съм на това дередже...
благодаря на всички за изказаните коментари но целта ми беше да пусна тези снимки за да видят колегите които присъстваха на състезанието ( понеже знаех че са разбрали и се чудят какво ли е станало ) а не за да го оплюем
и все пак благодаря на всички за подкрепата
признавам си че и аз да ги бях видял тези 3-мата нямаше да продължа да карам с 80 а щах да настъпа и да се правя на големия шумахер наравно с тях...
пък и от друга страна той трябваше да избира... челен удар с колата насреща или мен...
знам че е виновен но не мисля че съм аз човека който трябва да тръгне да го съди за действията му... считам че сме горе долу на един акъл и както му се е случило на него така можеше аз да съм на негово място и сега аз можех да съм на това дередже...
благодаря на всички за изказаните коментари но целта ми беше да пусна тези снимки за да видят колегите които присъстваха на състезанието ( понеже знаех че са разбрали и се чудят какво ли е станало ) а не за да го оплюем
и все пак благодаря на всички за подкрепата
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
стига колеги! няма смисъл да съдим момчето защото както той така и аз така и повечето колеги в този форум като видят 3-ма познати да се хапят със 180 км в час и те ще тръгнат със стадото...
Напълно съм съгласен секи би се поддал!
Лятото един мои приятел ми бласна колата лятото и кво според някои тука да го бием???Глупости зах си по хубава а тои си извади поука,тва е!!!Момчето ше се земе поука и тва да му е обица на ухото щом няма пострадали значи нищо не е станало!
А пък тва за бавното каране са пълни глупости,аз обичам да си натискам колицата с 180-200+,обаче го правя като съм сам и като няма движение ако се трепя да си ходя сам!!!!
Последна промяна Nukem на 15 Яну 2008, 12:18, променена общо 1 път
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Nukem написа:Напълно съм съгласен секи би се поддал!
Да-да!
Не че нещо, ама просто доказваш моята теория. И аз мисля на стаден принцип че стават работите. Нужен е един идиот, който да даде тон на колона, която да се превърне на колона от идиоти. Това имах предвид и с изречението
сбирките точно към това провокират
Само че не го считам препоръчително.
Честно казано аз като видя рацери и правя точно обратното. Ако не верваш, ела да видиш. Дразни ме и ме изнервя безсмъртното им поведение на пътя. Ако щат да са с кадилак ескалейд, ако искат със трабантче с каравана. Не знам за бой и не знам за приятел. Моите приятели - при повечето от тях съм се возел - не карат с 200 във виелицата и това не е защото колите не им позволяват. Нито защото са страхливи. И повечето от тях имат прекалено добри автомобилни познания.
Сигурно ако приятел ме удари, бих му простил и бихме се разбрали, много ясно, ама това е отделен случай.
Осъзнавате ли, че тая рейсърщина с кола, направена за да е комфортна и удобна е просто някакъв комплекс и потребност за принадлежност към някаква група бесове, към които всъщност не е непременно потребно да принадлежим? Да карахме хлопели, да имам някакво разбиране, ама тук се пъчим, че караме бмв-та с екстри. Тавана черга, джъът...
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Не знам къф кретен трябва да си да караш с 180 км/ч по извънградски път без книжка!Колега ако бях на твоето място щях да му спукам главата , не ми дреме че ми е приятел - м аз такива приятели не искам!ако зависеше от мен тоя келеш щеше да изгние в затвора!

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
и аз мога да карам без книжка ама сам си оставил колата на селото ми в гаража и си набивам пари са по нея докато ми изтекът още 3 месеца, не си заслужава да караш без книжка.