Вижте моят нов Оптичен тунинг!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 17 Яну 2008, 11:36

Мир на праха му! :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
_!_

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 17 Яну 2008, 13:07

D3BEP написа:...

Ти ще ли да се спреш някой път с простотиие? :evil:
Хлапе...за една година имам зад гърба си толкова километри,колкото нямаш ти за 10 години сигурно...аман от хора на възраст да го е*а...само едно ще ти кажа,не питай старило,питай патило...за тази 1 календарна година имам 2 птп-та,и 2те не са по моя вина и в 2те извадих перфектни рефлекси и смея да твърдя,че реагирах адекватно...рейсъри,шамари,големи батковци...ще карам с колкото искам,това си е моята кола,мое си е решението :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 17 Яну 2008, 15:17

///MapTo написа:
D3BEP написа:...

Ти ще ли да се спреш някой път с простотиие? :evil:
Хлапе...за една година имам зад гърба си толкова километри,колкото нямаш ти за 10 години сигурно...аман от хора на възраст да го е*а...само едно ще ти кажа,не питай старило,питай патило...за тази 1 календарна година имам 2 птп-та,и 2те не са по моя вина и в 2те извадих перфектни рефлекси и смея да твърдя,че реагирах адекватно...рейсъри,шамари,големи батковци...ще карам с колкото искам,това си е моята кола,мое си е решението :winky:

Бях се зарекъл да не пиша вече по темата, щото само се дразня, но ти за втори път ме провокираш.

Простотиите имат обяснение. На някои хора ми се налага да им слизам на нивото за да се разберем. След като ти виждаш в думите ми само простотии, може би е добре да седнеш и да се замислиш. Сигурен съм, че има и хора, които виждат повече от това.
Казвам ти го с чистото съзнание, че и това ще вземеш за простотия де.

Във всеки случай за пореден път се захапваш с моите думи. Говори за ненадраснато тийнейджърство, пък ако искаш върти и милион и половина километра годишно. Да. Аз ще искам да се кара както аз искам, ти ще си караш както ти искаш. Много ясно.
Пожеланието ми остава. В напреднала възраст възпитанието май изисква и методики, отхвърлени като нехуманни. Твоята кола, твоята глава. Така е.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 17 Яну 2008, 15:43

Са да не се хванете за гушите :mhihi:
единия вика леко, че ше се пребиеш, другия му вика ше си праа квот си искам :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 17 Яну 2008, 17:30

В темата има едно крещящо мълчание на колегите през баира :!: Добре е да се вслушате в него :idea:
Марто, ако си извадиш мненията в темата на един лист, няма да повярваш, че ги е писал един човек :!: И всичко това не ми дава надежда, че пак няма да събираме пари :!:
Ние българите сме много умни, но винаги СЛЕД, и никога ПРЕДИ :!:

Оги, голям курбан трябва, ама много голям :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 17 Яну 2008, 18:30

Малеееее добре, че сте живи и здрави..........., майната им на ламарините за тях части има.............. :roll:

младши ентусиаст
Аватар

с

Мнение от nigh7lif3 » 28 Яну 2008, 18:14

Живи и здрави....майната и на колата....време е за новата тройка 007..

Аватар

Мнение от mafia » 28 Яну 2008, 21:20

Кво стана...застрахователите свършиха ли добре работата :roll: :?:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 28 Яну 2008, 21:29

Ogi нищо не казваш хареса ли кола :)
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 29 Яну 2008, 12:27

mafia написа:Кво стана...застрахователите свършиха ли добре работата :roll: :?:

мина 1-вия оглед... казаха че може и да не се наложи 2-ри оглед и вече 2 седмици чакам да ми кажат колко % ще ми изплатят...
и така си оставам с чакането :)

ditko1 написа:Ogi нищо не казваш хареса ли кола :)

за сега една великотърновска 20-ка съм си харесал но незнам дали ще остиска докъто зема парата :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от GarDolf » 30 Яну 2008, 1:06

Еее, братле.. хвала на Бога! Това само чудо ви спасява всичките. Да сте живи и здрави и без повече аварии.
За пореден път се убеждавам, че в България да си на пътя, означава да си на бойното поле. Просто във всеки един момент, от всяка една посока трябва да предвиждаш удар..
И да слагате колани и каски ако щете.. не си ли носите главите, полза нема.
Бъдете разумни бе, хора :!:
Изображение Изображение
Не е срамно да спазваш правилника за движение по пътищата!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 14 Мар 2008, 13:51

съжелявам че я връщам тази стара тема но доживях да кача клипчето от което може да придобиете бегла представа за случилото се :uups:

а ето го и него

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 14 Мар 2008, 14:12

Ogi написа:съжелявам че я връщам тази стара тема но доживях да кача клипчето от което може да придобиете бегла представа за случилото се :uups:

а ето го и него

Леле колега като прочетох темата и след това като видях клипчето и разстоянието от табелата до къщичката се хванах за главата.Важното е че всички сте невредими,коли има ама "части" за хората няма.Живи и здрави и никога повече да не ви се случват такива работи.
Колана наистина спасява живот!!!
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

Потребител
Аватар

Мнение от varbanov » 14 Мар 2008, 15:24

Колега ти си егати спокойният човек (и то това сигурно доста ти помага в живота де).Ако бях аз на твое място незнам как бих постъпил към виновният шофьор и то наглия без книжка.Дано не ми се случва такова нещо в живота,не го пожелавам и на враговете си дори.А за парите от каското е нормално да те повлачат.Цялата процедура отнема доста време,но в крайна сметка винаги плащат.

Предишна

Назад към Извън Темата