Посвещава се на децата от 60-те, 70-те и 80-те години

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 21 Яну 2008, 4:08

bobchosi написа:Eeeex за жалост мина времето на лагерниците, фунийките и ожулените колена. Времената се променят. Дойде ерата на кънтър стайк и ГСМите с видеоразговори. Хората деволюираме. :(

Напълно си прав.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 21 Яну 2008, 9:48

AGD написа:
bobi_maxo написа:Еххх, Дъга ми беше и на мен любимо! Елемаг, войнът на хан Тервел; Чоко и Боко; Дарко; Янтар; Имаше и за един пич дето живял в Шао Лин беше овладял бойните изкуства и беше се върнал в България по турско робство. Жалко, не мога да се сетя как се казва! :help:

"Добромир" се казва пича :) Аз съм почитател и на Гъгри и Глупи от "Бубачко" :) И няма начин да пропусна Екипа за Ликвидиране на Опасности - ЕЛО, с култовия антигерой Джейгър Зур.
Моите броеве на Дъга си стоят и повечето са в добро състояние - някъде ми изчезна последния брой, който излезе. И не видях да споменавате "Чуден Свят" - също много радващо списание и също имам почти всички броеве.
И въпреки, че е ясно , че всички сега разполагат с малко време , аз все пак да попитам - няма ли някой достатъчно ентусиазиран да вземе да ги сканира тези списания ? Гледам , че с общи усилия ще можем да съберем всички броеве.
И още някои неща не видях споменати - Линда (Студио Х), Октопод, Банда BMX и Хон Гил Дон :)

Ле-ле супер! Сега и аз се сещам за Гъгри и Глупи бяха страхотни, айде моляте ако идваш на Еко този четвъртък донеси няколко броя да си спомним какво беше! :bowdown:

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 21 Яну 2008, 10:04

Освен следващата среща на Еко да е под наслов "The Fountain of Youth" и да се съберем на спомени от детските години. Би било готино :lol: . Тамън и аз да дойда на тва Еко най после :mhihi:
Изображение
Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 21 Яну 2008, 10:29

Аз пък си го представям нашите деца след време какво ли ще си говорят "Ех какви времена бяха имаше гсм-и компютри и карахме коли на бензин :mhihi: :mhihi: :mhihi: "

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 21 Яну 2008, 10:42

Zaho написа:Аз пък си го представям нашите деца след време какво ли ще си говорят "Ех какви времена бяха имаше гсм-и компютри и карахме коли на бензин :mhihi: :mhihi: :mhihi: "

..... и правехме секс с с истински хора,а не с киборги! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 21 Яну 2008, 10:46

A_DUNCHEV написа:
Zaho написа:Аз пък си го представям нашите деца след време какво ли ще си говорят "Ех какви времена бяха имаше гсм-и компютри и карахме коли на бензин :mhihi: :mhihi: :mhihi: "

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 21 Яну 2008, 12:11

bobi_maxo написа:Ле-ле супер! Сега и аз се сещам за Гъгри и Глупи бяха страхотни, айде моляте ако идваш на Еко този четвъртък донеси няколко броя да си спомним какво беше! :bowdown:

Ще трябва да го оставим за друг път - на Еко сбирките до сега не съм успявал да отида нито веднъж, списанията ми са в Бургас и тази седмица няма да съм в София.
Но все някой ден ще се видим на чаша Звезден Прах или Череп в Мъглявина :)
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 21 Яну 2008, 12:22

A_DUNCHEV написа:

А може и да е просто "Правехме секс... " не се знае какви начини ще измислят за размножаване, без контакт с цел избягване на болести :mhihi:
Изображение
Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 21 Яну 2008, 12:30

Hashishev написа:
A_DUNCHEV написа:

А може и да е просто "Правехме секс... " не се знае какви начини ще измислят за размножаване, без контакт с цел избягване на болести :mhihi:

Вие сте по-млади и ще видите за какво ще си спомнят след години!Аз се надявам по мое време все още повече да си харесваме дамите,а не ръцете! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 21 Яну 2008, 12:33

Не знам за добро или за лошо, но всичко се развива и за това изчезват едни неща а се появяват други!
Дано и за децата ми има коли на бензин че ще ги правя големи изруди :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 21 Яну 2008, 12:37

Дилян Пенчев написа:... Дано и за децата ми има коли на бензин че ще ги правя големи изруди :mhihi:

Батко, Е30-ката няма да роди скоро, да знаеш! :twisted:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 21 Яну 2008, 12:42

Спомням си като малък стреляхме с фунийки по колите на пътя на изхода от Сливен за Бургас и си умирахме от кеф,че хората бързат и никои не спира,ама веднъж не познахме и един човечец с една червена Жига като ни погна трябваше да вземаме с дрифт завоите,а с изтърканите гуменетки които носихме си беше голям фурор и доста колена бяха обелени,но бяхме диви и щастливи! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 21 Яну 2008, 12:47

A_DUNCHEV написа:Спомням си като малък стреляхме с фунийки по колите на пътя на изхода от Сливен за Бургас и си умирахме от кеф,че хората бързат и никои не спира,ама веднъж не познахме и един човечец с една червена Жига като ни погна трябваше да вземаме с дрифт завоите,а с изтърканите гуменетки които носихме си беше голям фурор и доста колена бяха обелени,но бяхме диви и щастливи! :mhihi:

Е и аз съм стрелял допреди 10 години с фуниики,първо бяха от списанията на баба правени,щото така ставаха по болезнени.Обаче после станахме брутални и слагахме кърфици на върховете и за да не се разлепят ги мацахме с лак за нокти :twisted:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 21 Яну 2008, 12:51

S1z3 написа:
A_DUNCHEV написа:Спомням си като малък стреляхме с фунийки по колите на пътя на изхода от Сливен за Бургас и си умирахме от кеф,че хората бързат и никои не спира,ама веднъж не познахме и един човечец с една червена Жига като ни погна трябваше да вземаме с дрифт завоите,а с изтърканите гуменетки които носихме си беше голям фурор и доста колена бяха обелени,но бяхме диви и щастливи! :mhihi:

Е и аз съм стрелял допреди 10 години с фуниики,първо бяха от списанията на баба правени,щото така ставаха по болезнени.Обаче после станахме брутални и слагахме кърфици на върховете и за да не се разлепят ги мацахме с лак за нокти :twisted:

Баси кви изроди стават хлапетата.След време сигурни фунийките ще са с GPS и бойна глава! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 21 Яну 2008, 13:41

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Те сега малките са още по-големи психопати,родителите им разполагат с пари и им купуват всичко дето искат :confused:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата