Някой от вас да работи в рекламна агенция?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Някой от вас да работи в рекламна агенция?
Някой от вас да работи в рекламна агенция? Много ми се иска ако някой от вас има възможност (срещу заплащане естествено) да ми направи от самозалепващо фолио логото на "H&S Electronics" за да го лепна на капака на електронния блок на колата ми - чипът ми е от тази фирма
Много ще съм благодарен ако някой се навие да го направи и мерси предварително
Линкът към сайта им е
www.hs-elektronik.com

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Имам един приятел в Слатина който не е рекламна агенция но може да ти направи каквото си поискаш на фолио ... ако те интересува ще ти дам негови кординати ...

R.I.P Landikar
Eva*, rtzankov,
Благодаря и на двама ви
...ами колко горе-долу ще ми излезе например 2-3 бройки щото мисля и да сменя колата пак да я чипосам с техен чип. И няма ли някакво по устойчиво фолио, например това за външните реклами май издърйа и зимата и лятото на иако слънце? Извинявам се ако задавам глупави въпроси но не съм просветен в тая област 
Благодаря и на двама ви

Eva*, rtzankov,
Благодаря и на двама ви
...ами колко горе-долу ще ми излезе например 2-3 бройки щото мисля и да сменя колата пак да я чипосам с техен чип. И няма ли някакво по устойчиво фолио, например това за външните реклами май издърйа и зимата и лятото на иако слънце? Извинявам се ако задавам глупави въпроси но не съм просветен в тая област 
Благодаря и на двама ви

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
Ева е много права за това че ако го залепиш някъде много близо до мотора .. със сигурност ще падне от високата температура .. иначе за цени не мога да ти кажа такъв тип лепенка .. но аз говорих с него .. за лепенка на целия преден прозорец (явява се като сенник в края на стъклото) с надпис .. и той ми каза около 15-20 лв ... предполагам твоята ще е по малка ... но пак помисли къде ще я сложиш ...

R.I.P Landikar
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
zmej написа:rtzankov написа:Имам един приятел в Слатина който не е рекламна агенция но може да ти направи каквото си поискаш на фолио ... ако те интересува ще ти дам негови кординати ...
Момчето от Слатина да не би да е Стенли?
Мне .. казва се Весо ..

R.I.P Landikar
Като за мен може да излезне и под 10 лв., не знам, трябва да проверя. Въпросната лепенка, ако се изреже колко трябва да е голяма. Ориентировъчно. 10 на 20 см. или друг размер. Просто ще се отрежат различните части от различно на цвят фолио и ще се получи.
Колкото до фолиото, няма такова, което да издържи дълго. Зависи много от мястото и от вида лепенка колко време ще издържи. Дори прозрачните лепенки с течение на една две години почват да се нагъват от едната страна, влиза въздух и се сбръчква.
Ей, много технически разговор се оформи. Това техническото фолио, за външни фасади и то не издържа дълго.
Три години мах и после все от някъде почва да се нагъва. Но най-важна за това е основата. Боядисаната метална повърхност направо го "циментира", вкопава се в боята сякаш. Но на въпростоно място температурата се мени по друг начин и следва свиване и изпъване на фолиото и следва да се отлепи доста по-бързо.
Моето предложение е да се "сглоби" от различни цветове, подобно на стикера на клуба - рязано. Ако искаш след празниците може да се чуем и да се разберем. Човека, с когото работя има ателие на Ботев и Цар Симеон. Дай да пробваме, пък квото стане - стане.
Ще ти оставя координати на ЛС. Ти си прецени.
Колкото до фолиото, няма такова, което да издържи дълго. Зависи много от мястото и от вида лепенка колко време ще издържи. Дори прозрачните лепенки с течение на една две години почват да се нагъват от едната страна, влиза въздух и се сбръчква.
Ей, много технически разговор се оформи. Това техническото фолио, за външни фасади и то не издържа дълго.

Моето предложение е да се "сглоби" от различни цветове, подобно на стикера на клуба - рязано. Ако искаш след празниците може да се чуем и да се разберем. Човека, с когото работя има ателие на Ботев и Цар Симеон. Дай да пробваме, пък квото стане - стане.

Ще ти оставя координати на ЛС. Ти си прецени.
Да караш Peugeot е страст!
Много ти мерси още веднъж
Ами аз не мисля да се задържи в мен колата още 3 години така че това е супер
А и ще си взема поне 2-3 лепенки поне...обичам да се запасявам
Обаче забравих да измеря колко е голямо мястото където ще е стикера
утре ще го направя че вече се подготвям за довечера и оставих колата на охраняем паркинг
Между другото въпросния капак на електронния блок не е метален а пластмасов, това проблем ли е? 

12 мнения
• Страница 1 от 1