Моят нов интериор
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Kolега не съм заменял елементите, както виждаш на снимките НЕ съм боядисал лаисната на радиото щото не знам още как се сваля
ще се опитам да обясна много кратко със снимком материял:
::: 1 ден :::
1 - разглабяне на интериора - отне ми 1 ден да махна всички лаисни в купето (но работих на тъмно, бавно в гража с фенера на гсм-а
) бавната работа е за панела посредата защото на едно клипче са дали как се маха панел с ТЕЛЕФОН в него, а моя няма и има други болтове (не винчета) докато ги намеря.. пък после и ключ търсене.. и така си мина 1 ден
сега гарантирам че за 1 час махам всичко в купето
2 и 3 - разглобените елементи
4 - използваните инструменти , една права отверка - ових я с хартиено тиксо като махах другите лаисни че да бъркам и да не драскам вратите и лаисните
КРАИ на 1ви ден
::: 2 ден :::
газ кам М. Бриколаж (не с БМВ-то че беше разглобено отвътре)
яката работа - само 6 часа търкане с водна шкурка в легена на всички лаисни .. за да падне лака !!! (ТУК КОЛЕГАТА не е търкал със шкурка лаисние а е боядисал направо в/у лака и пак е станало ! http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 8&start=45 )
2 часа търках този средния панел защото тои е наи важен и наи труден за обработване
5 - корселин, шпреи ОБЕЗМАСЛИТЕЛ ЗА ПЛАСМАСИ, и шпреи с АЛУМИНИЕВ Блясък (не сив!)
6 - точно 40 мин много бавно и внимателно лепене на дупките и пепелника по панела защото те са черни на места..
7 и 8 - с бавна газ
има и други чалъми то требва да напиша роман ..
шпрея НЕ е некои български боклук .. и общо взето за 20 лв лаисните вече ми приличат на оригиналните алуминиеви, а не ми се дава 300-400 евро колкото струват (по информация на ICE)

ще се опитам да обясна много кратко със снимком материял:
::: 1 ден :::
1 - разглабяне на интериора - отне ми 1 ден да махна всички лаисни в купето (но работих на тъмно, бавно в гража с фенера на гсм-а

сега гарантирам че за 1 час махам всичко в купето
2 и 3 - разглобените елементи
4 - използваните инструменти , една права отверка - ових я с хартиено тиксо като махах другите лаисни че да бъркам и да не драскам вратите и лаисните
КРАИ на 1ви ден
::: 2 ден :::
газ кам М. Бриколаж (не с БМВ-то че беше разглобено отвътре)
яката работа - само 6 часа търкане с водна шкурка в легена на всички лаисни .. за да падне лака !!! (ТУК КОЛЕГАТА не е търкал със шкурка лаисние а е боядисал направо в/у лака и пак е станало ! http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 8&start=45 )
2 часа търках този средния панел защото тои е наи важен и наи труден за обработване
5 - корселин, шпреи ОБЕЗМАСЛИТЕЛ ЗА ПЛАСМАСИ, и шпреи с АЛУМИНИЕВ Блясък (не сив!)
6 - точно 40 мин много бавно и внимателно лепене на дупките и пепелника по панела защото те са черни на места..
7 и 8 - с бавна газ

има и други чалъми то требва да напиша роман ..
шпрея НЕ е некои български боклук .. и общо взето за 20 лв лаисните вече ми приличат на оригиналните алуминиеви, а не ми се дава 300-400 евро колкото струват (по информация на ICE)

- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
аз си работих чисто сам ! ако сте двама виж за 1 ден може да стане 100 % ! бавното е търкането на лаисните с водна шкурка
а за сивото табло - въпрос на вкус ! но ако си с жълтия махагон не знам какво още се чудиш

а за сивото табло - въпрос на вкус ! но ако си с жълтия махагон не знам какво още се чудиш

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Според мен частта при скоростите ще се надрска и шще се покаже това от долу.. но ще видим 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
Защо не му удариш 2-3 ръце лак и няма да се драска, че да се види отдолу старото или много ще лъска пък. Моите са матови и незнам дали с лак ще стане хубаво ако е малко лъскаво.
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
лайсната на радиото е хваната с два много шибани нита и не мога да ти обясня как се свалят, аз се мъчих-мъчих и се отказах щото щях да я тресна в земята 

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
еми значи тя си остава такава за сега
а тия каде много мърлят цапат драскат и пушат да си го лакират, аз си го паза чисто и едва ли ще тръгна да го драскам

а тия каде много мърлят цапат драскат и пушат да си го лакират, аз си го паза чисто и едва ли ще тръгна да го драскам

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
BMW-E39 написа:нали знаеш кои го е страх не ходи в гората
Аз от там идвам

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
колега и ти ли си ги боядисал като мен сам
даваи снимки да видим ,и твоите ли ги направи СИВИ ?
и с какво как .. има ли нещо общо като 'моята' технология или не

даваи снимки да видим ,и твоите ли ги направи СИВИ ?
и с какво как .. има ли нещо общо като 'моята' технология или не

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3