кое БМВ ?
Модератор: Общи модератори
			34 мнения
			 • Страница 2 от 3 • 1, 2, 3

Lion
значи 528цата е от частна обява и мисля че може да се договори за пеглед пред ДАРУ. А ако някой от продавачите било то автокъща или не - не иска да я мина на преглед преди тва може да ходи да си удари една зарница в задната стая на автокъщата. та кой брои 23 бона и да не я закара на преглед преди това - все пак живеем в България  

Аз мислих да мина през "вари" на Оборище защото познавам човека и да направим една съпоставка на частите които съм сменял през 4те години на 325цата ми с такива части (които съвпадат де) на тези други автомобили. това за да мога да добия представа за разходите по колата. Оставам настрана пътен данък, застраховка, Каско и тн защото и те не са малък харч. Единствената тъпня верно е че бая гълтат тия зверове (528 и 523) в сравнвние с стария ми дизел. И това верно не е кола за да слизам до фантастико ад си купя месо и салата.
Може пък и да не продавам стария москвич който стои самотен на паркинга - верния другар който ме спасява при всеки проблем с БМВто (грумната водна помпа, преебана нафтова помпа и тн...) :x
а що се отнася за похвалването ако купч някоя от тези автомобили - много ясно. Най-сетне и мен няма да ме е срам да се чвна на съборите - че с турбо печката... ко да правя, да тръгна 20 мин преди вас за Бояна ли ?

Аз мислих да мина през "вари" на Оборище защото познавам човека и да направим една съпоставка на частите които съм сменял през 4те години на 325цата ми с такива части (които съвпадат де) на тези други автомобили. това за да мога да добия представа за разходите по колата. Оставам настрана пътен данък, застраховка, Каско и тн защото и те не са малък харч. Единствената тъпня верно е че бая гълтат тия зверове (528 и 523) в сравнвние с стария ми дизел. И това верно не е кола за да слизам до фантастико ад си купя месо и салата.
Може пък и да не продавам стария москвич който стои самотен на паркинга - верния другар който ме спасява при всеки проблем с БМВто (грумната водна помпа, преебана нафтова помпа и тн...) :x
а що се отнася за похвалването ако купч някоя от тези автомобили - много ясно. Най-сетне и мен няма да ме е срам да се чвна на съборите - че с турбо печката... ко да правя, да тръгна 20 мин преди вас за Бояна ли ?

конче вихрогонче...
		- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
- 

- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
- 

- Кара: ....
523-kata е уникална, има абсолютно вси4ки екстри - кожа, тв + нави и едни изрудски 18" джанти, просто е уникална, но незнам дали е 4итава, седи там от доста време, пише нов внос,а с некви номера /не софийски/ и и е счупен километража /стъклото/, но пък имат друг и ще ти го сменят. Аз бих взел нея въпреки съмненията ми,защото просто е страхотна, знаеш ли как и седят тия 18"
вътре е със сива кожа, вънка е синя
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио  / BMW е90 318d
 / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...
		 / BMW е90 318d
 / BMW е90 318dех '06 AUDI A8 4.2 ...
netsurfer_bg
тази 523 от Софавто ли говориш? ан на живо не съм ходил да я гледам  още както и 528цата защотот пък тя е частна обява и не обичам да разкарвам хората ако аз самият имам още съмнение към какво да се насоча.
ти споменаваш стъклото на километража защото мислиш че може да е пипано вътре ли ?
			ти споменаваш стъклото на километража защото мислиш че може да е пипано вътре ли ?
конче вихрогонче...
		- ///M Power
- старши ентусиаст
- 

- Кара: си Е65-цата.
щом е счупено почти сигурно е пипано(аз не мога да се сетя по какъв друг начин можа де се счупи)
			"If everything seems under control, you're just not going fast enough." 
- Mario Andretti
		- Mario Andretti
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
- 

[FF]GODFLESH написа:само като чуя 2.6 150 коня ми става смешно

Sorry за
ама много си весел бе пи4, мен пък ме кефи 2.7 380 коня, какво ще кажеш за него

Последна промяна netsurfer_bg на 25 Май 2004, 20:45, променена общо 1 път

/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...
		 / BMW е90 318d
доуточнение :)
аз питах за тва ауди защото този авант изглежда много стегнат.
знам че 1.8т пак вадят толкова коне ама явно е бая нагъзен тоя мотор. та питах дали не е по смислено 2.6 - коко може да го изпържиш този мотор ? Не толкова коко 1.8т 
така поне мисля аз де
			знам че 1.8т пак вадят толкова коне ама явно е бая нагъзен тоя мотор. та питах дали не е по смислено 2.6 - коко може да го изпържиш този мотор ? Не толкова коко 1.8т

така поне мисля аз де
конче вихрогонче...
		- ///M Power
- старши ентусиаст
- 

- Кара: си Е65-цата.
мисля че 2.6 трябва да е по-добрия мотор (защото има по голям въртящ момент),макар че веднъж се гонех с едно А6 (2.4 или 2.6 беше не помня)и да ви кажа честно останах разочарован едвам ми дръпна 2 коли разтояние???очаквах направо да ме размаже...
			"If everything seems under control, you're just not going fast enough." 
- Mario Andretti
		- Mario Andretti
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
- 

netsurfer_bg написа:523-kata е уникална, има абсолютно вси4ки екстри - кожа, тв + нави и едни изрудски 18" джанти, просто е уникална, но незнам дали е 4итава, седи там от доста време, пише нов внос,а с некви номера /не софийски/ и и е счупен километража /стъклото/, но пък имат друг и ще ти го сменят. Аз бих взел нея въпреки съмненията ми,защото просто е страхотна, знаеш ли как и седят тия 18"
drift написа:Тая 523-ка да не е една синя с готини джанти.
ти въобще 4етеш ли мненията на другите, забелязал съм 4е така правиш и в други форуми
 / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...
		 / BMW е90 318d
ум да ти зайде :)
момчета, аз като чета тия форуми направо се плаша как яко може да го изпързалят човек, независимо дали пазарува от автокъща или частно лице. 
То като чели най-добре да си ч докараш от вън тази кола, ама мамка му като стане над 163 коня мн нанагорно идва тва гадно ДДС и акциз.
много ми се иска до един месец някъде да изкочи нещо качествено от тук че това с чужвина е голяма разправия според мен.
Ако се купува колата от Германия, Австрия, Швейцария и тн. има ли пак голям шанс да има менте километри и тн при положение че там май сервизните книжки на автомобилите са задължителни ?
Като питам за това не значи че се отказвам ако нешо яко изкочи в БГто да не се метна и аз.
п.с. Капитолия имаха енда М5 1994 година за 14000 лв и в деня в който излезе в списанието отидох да я видя - ЙОК - вече продадена дайба <-- ще ме прощавате за лошия английски
			То като чели най-добре да си ч докараш от вън тази кола, ама мамка му като стане над 163 коня мн нанагорно идва тва гадно ДДС и акциз.
много ми се иска до един месец някъде да изкочи нещо качествено от тук че това с чужвина е голяма разправия според мен.
Ако се купува колата от Германия, Австрия, Швейцария и тн. има ли пак голям шанс да има менте километри и тн при положение че там май сервизните книжки на автомобилите са задължителни ?
Като питам за това не значи че се отказвам ако нешо яко изкочи в БГто да не се метна и аз.
п.с. Капитолия имаха енда М5 1994 година за 14000 лв и в деня в който излезе в списанието отидох да я видя - ЙОК - вече продадена дайба <-- ще ме прощавате за лошия английски

конче вихрогонче...
		- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
- 

Re: ум да ти зайде :)
BBoy написа:момчета, аз като чета тия форуми направо се плаша как яко може да го изпързалят човек, независимо дали пазарува от автокъща или частно лице.
от там е още по-лошо /особено ако незнаеш съответния език
 /, а тука колата е докарана и може да я закараш в сервиза и да ти кажат дали има живот в нея. Иди да видиш 523-ката, аз ако имам пари и си търся кола, то определено ще е тази, просто е страхотна
 /, а тука колата е докарана и може да я закараш в сервиза и да ти кажат дали има живот в нея. Иди да видиш 523-ката, аз ако имам пари и си търся кола, то определено ще е тази, просто е страхотнаBMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио  / BMW е90 318d
 / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...
		 / BMW е90 318d
			34 мнения
			 • Страница 2 от 3 • 1, 2, 3