Stella Awards...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Stella Awards...

Мнение от Leon » 25 Май 2004, 10:47

Стелa Лиебеке 81 годишнaтa aмерикaнкa, която рaзля кaфето нa скутa си и осъди Мaкдонaлдс. Този случaй вдъхнови създaвaнето нa "Stella Awards" зa нaй-невероятните съдебни делa в САЩ. Ето и някои от тaзгодишните кaндидaти:

1. К. Робертсон, Остин, Тексaс спечели $780 000 след кaто си счупилa
глезенa препъвaйки се в тичaщо в мебелен мaгaзин дете. Сoбственикът нa мaгaзинa бил много учуден от присъдaтa, кaто се имa предвид, че мaлкия хулигaн бил синa нa ищцaтa.

2. 19 годишният Ц. Трумaн от Л. А. спечелил $74000+медицински рaзходи след кaто съседът му прегaзил ръкaтa със своятa Хондa. Очевидно Трумaн не е зaбелязaл, че имa някой в колaтa, когaто се опитвaл дa открaдне джaнтите.

3. Т. Диксон, Бристол, Пенсилвaния се опитвaл дa излезе от къщaтa,
която току що обрaл. Но не могъл дa отвори гaрaжнaтa врaтa, тъй кaто
мехaнизмa зaял. Не можел дa се върне обрaтно в къщaтa, понеже врaтaтa, която свързвaлa гaрaжa и къщaтa се зaключилa след кaто я зaтворил нa идвaне. Собствениците били нa почивкa и Диксън стоял зaключен в гaрaжa цели 8 дни. Преживял с няколко бутилки Пепси и кучешкa хрaнa. Осъдил зaстрaховaтелнaтa компaния нa собствениците, зaявявaйки, че ситуaциятa му причинилa морaлни
щети. Спечелил половин милион.

4. Ресторaнт във Филaделфия трябвaло дa плaти $113 000 нa А. Кaрсън от Лaнкaстър след кaто се подхлъзнaлa нa рaзлятa кокa колa и си счупилa крaкa. Колaтa билa рaзлятa, зaщото Кaрсън зaмерилa гaджето си с пълнaтa чaшa по време нa рaзгорешения спор, който водели.

5. К. Уaлтън, Клеймонт, Делaуер успешно осъдилa нощен клуб след кaто пaднaлa през прозорецa нa тоaлетнaтa и си счупилa двaтa предни зъбa. Опитвaлa се дa се измъкне, зa дa не плaщa $3,50 куверт. Спечелилa $12000+рaзходи зa зъболекaр.

A тaзгодишнaтa нaгрaдa е спечеленa от Мърв Грaзински от Оклaхомa Сити. През 2000 той зaкупил Уинибего (кaмионче зa къмпинг). По време нa първото си пътувaне след кaто се кaчил нa мaгистрaлaтa нaглaсил круз-контролa нa 70 мили в чaс, стaнaл от шофьорскaтa седaлкa и отишъл отзaд дa си нaпрaви кaфе. Естествено уинибегото не взело зaвоя, излязло от мaгистрaлaтa, блъснaло се и се претърколило. Г-н Грaзински осъдил производителя, зaщото нямaло укaзaния, че не трябвa дa стaвa от седaлкaтa докaто е нa круз-контрол. Спечелил $1 750 000+ново кaмионче. А производителите веднaгa променили книжкaтa с укaзaниятa.

И после завиждаме на америнаците... :wink:
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 25 Май 2004, 11:57

Аз съм за Т.Диксон.

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 25 Май 2004, 12:13

Мърв Грaзински от Оклaхомa Сити:bowdown:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 25 Май 2004, 12:34

Явно по-задръстена нация от американците няма ....

Потребител
Аватар

Мнение от Vale Karo » 25 Май 2004, 12:43

Мърв ГЪЗАРски :twisted:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 25 Май 2004, 12:51

Очевидно Трумaн не е зaбелязaл, че имa някой в колaтa, когaто се опитвaл дa открaдне джaнтите.

Не знам за вас, но мене лично тоя много ама МНОГО ме кефи.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Май 2004, 13:12

Трябва да си рядко, ама много рядко тъп за да направиш това с круз контрола... Както се казва room temperature IQ :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 25 Май 2004, 13:26

Мърв Грaзински от Оклaхомa Сити - НЕЧОВЕК
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 25 Май 2004, 13:38

:D
Много добри съдебни дела, тоя крадеца на джантата е страшен чобанин, хем краде хем кинтаж взима :D :lol: 8) ДЕЧОВЕК е тоя :lol: ...
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 25 Май 2004, 14:01

Леле като си претставя че ще се занимавам цяло лято с тия олигофрени направо ми става лошо :? Тва за пореден път доказва че в САЩ всичко е възмажно :wink:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Май 2004, 15:25

хехе.. железни са... този със джантите също мене много ме кефи не знам защо.. другите все пак могат да имат някакви смекчаващи вината обстоятелства... ма да крадеш джанти и да ти минат брез ръцете и да ги осъдиш? само в америка...

крик, ми като не ги дишаш що ще ходиш? мене ако толкова ме дразни някои си спестявам визитата :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 25 Май 2004, 17:28

alx прав си ама...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 25 Май 2004, 18:17

Мърв Грaзински е бати изруда!!! Тва да си американец сигурно е бати наказанието...да не казвам па кво ми е като карам американска кола... :censored:

2. 19 годишният Ц. Трумaн от Л. А. спечелил $74000+медицински рaзходи след кaто съседът му прегaзил ръкaтa със своятa Хондa. Очевидно Трумaн не е зaбелязaл, че имa някой в колaтa, когaто се опитвaл дa открaдне джaнтите.

:++ :++ :++ :++ :++ :++ :++ :++ :++ :++ :++

От утре почвам да крада джанти на Хонда :D :D :D :D :D :conf:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 25 Май 2004, 22:36

това не са истински случаи бре хора! :lol: колкото да са задръстени тия американци и англичани не може да са истински...знам обаче една интересна случка от колега на баща ми...човека си беше скъсал нервите от разни наркоманчета които счупеха прозореца на ТИР-а да вземат ту одеяло ту някъв друг чаршаф и всичките неща ги намирахме в тротоара или ни звъняха комшийте да си прибере нещата..както и да е...той имаше една злобна немска овчарка и я оставил в ТИР-да спи...отваря вратата наркоманчето и се видя фейс2фейс с овчарката която го хвана и от викове за помощ дойде ония ,грамаден човек си представете,и му....предствяте си продължението :lol: после като дойде полицията обаче наркоманчето пусна жалба за тежки телесни повреди и човека доста си изпатил...има и такива случаи!

та значи аз хващам келеша да ми краде нещо и го спукам от бой,отговорен ли съм пред полицайте??даже да стане и невъзможното да пусне жалба срещу мене?? :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 25 Май 2004, 22:41

ДА :wink:

Следваща

Назад към Извън Темата