Снимки от Експо центъра
Модератор: Общи модератори
			13 мнения
			 • Страница 1 от 1

Снимки от Експо центъра
Значи първо, аз съм най-обикновен,без връзки, любител на Ф1 и на БМВ. С един приятел бяхме решили задължително да видиме Монтоя като дойде в България.И го видяхме.След като разбрахме че ще бъде в Експо Центъра отидохме там и влезнахме почти без проблеми (естествено помолихме му се на охраната, дори лични карти не ни поиска). Бяхме без каквито и да е покани,резервации и т.н. Появи се някаква ударна групичка с шапки и фанелки /сори,не ги познавам/, и мисля че всички си взеха автографи даже някои по 2. Вътре като изключим журналистите от пресконференцията, не бяха повече от примерно 30-40 човека.Организацията беше на отвратително ниво  А иначе болида изглежда много по-добре на снимките. На живо е някак си дървен и не е толкова лъскав.Нямаше мотор и скоростна кутия, целия болид можеше да се бута с почти никво усилие на показалеца. И такива работи. Жалко за БМВ феновете
 А иначе болида изглежда много по-добре на снимките. На живо е някак си дървен и не е толкова лъскав.Нямаше мотор и скоростна кутия, целия болид можеше да се бута с почти никво усилие на показалеца. И такива работи. Жалко за БМВ феновете  .
 . 
Ето и снимките най-накрая,сори за лошото качество ама апарата е старичък модел на Фото клип пък и беше голяма ръчкаhttp://elbram.data.bg/Gallery/Cars/BG/Montoya/
Ще има и втора порция от около 10 от лентов

А иначе болида изглежда много по-добре на снимките. На живо е някак си дървен и не е толкова лъскав.Нямаше мотор и скоростна кутия, целия болид можеше да се бута с почти никво усилие на показалеца. И такива работи. Жалко за БМВ феновете
 А иначе болида изглежда много по-добре на снимките. На живо е някак си дървен и не е толкова лъскав.Нямаше мотор и скоростна кутия, целия болид можеше да се бута с почти никво усилие на показалеца. И такива работи. Жалко за БМВ феновете  .
 . 
Ето и снимките най-накрая,сори за лошото качество ама апарата е старичък модел на Фото клип пък и беше голяма ръчкаhttp://elbram.data.bg/Gallery/Cars/BG/Montoya/
Ще има и втора порция от около 10 от лентов
- ludiagsm
- старши ентусиаст
- 

- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i  ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя  ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
 Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
 когато снима6 моля те след като натисне6 бутона застани малко неподвижен ,поне за секунда!!! ебаси мацаниците стават иначе!!!
 когато снима6 моля те след като натисне6 бутона застани малко неподвижен ,поне за секунда!!! ебаси мацаниците стават иначе!!!- Giorceto
- Дружба Тийм
- 

- Кара: 535xD
http://elbram.data.bg/Gallery/Cars/BG/M ... C_0123.JPG
Ето го батко беееееееее!!!!!!!
Иначе може и апарата да не е най най 
Колкото толкото
			Ето го батко беееееееее!!!!!!!
Иначе може и апарата да не е най най

Колкото толкото
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
		Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
- 

- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- TheBoss
- Полковника
- 

- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
TDI написа:Някой да знае такава шапка откъде мога да си купя
В Илиенци видях такава. И на Шумахер също. Не са истински, но изглеждат добре. Цена 8 лв. сега може и да са я вдигнали заради събитието. Ако влизаш в складовете от бул. Рожен вървиш от лявата страна на алеята покрай новите магазини. Има един магазин с много шапки пред него, а вътре зад вратата продават вратовръзки. Това е мястото. Good Luck

- Veson
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Оригиналните са по 25-30 евро и можеш само чрез интернет или някой познат да ти донесе! Аз лично си поръчах от познати от Франция, ама беше преди 2 години началото на 2002 и ми излезе към 35 евро... Иначе имаше в Дару кар Дружба магазина и шапки и фанелки и други неща , но натоварването е голямо !!!!!  Незнам КАМОР дали имат намерение да правят FANSHOP  Дано да има
 Дано да има 
			 Дано да има
 Дано да има 
stay tuned

- Veson
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
- Dimo
- баварски фанатик
- 

- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ами незнам как си влязъл, ама браво за снимките.
Аз като отидох и ми казаха покана, тогава помолих да говоря с управителя и дойде една надута кранта, която ме изслуша вниммателно, вдигна рамене и каза само с покани, а аз я попитах по-късно дали може да се влезе да снимам болида дори ако е 5-6 часа вечерта, важното е да може, тя се позамисли и каза такова нещо не е предвидено!!! Явно са го предвидили за навсякъде без София 

И между другото вкарваха като луди кашони с ядене и пиене за коктейла им! Така че направо незнам как си успял да убедиш охраната!

Аз като отидох и ми казаха покана, тогава помолих да говоря с управителя и дойде една надута кранта, която ме изслуша вниммателно, вдигна рамене и каза само с покани, а аз я попитах по-късно дали може да се влезе да снимам болида дори ако е 5-6 часа вечерта, важното е да може, тя се позамисли и каза такова нещо не е предвидено!!! Явно са го предвидили за навсякъде без София

И между другото вкарваха като луди кашони с ядене и пиене за коктейла им! Така че направо незнам как си успял да убедиш охраната!
			13 мнения
			 • Страница 1 от 1