Някои успяват...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Някои успяват...

Мнение от Dr.Schnaps » 26 Май 2004, 1:09

Много е интересна историята (автобиографията) на Румен Антонов. А3 я 4етох преди 5-6 години и 4есно ка3ано то3и 4овек не ми бе6е особенно симпати4ен, 3а6тото се в3има6е много насерио3но.
Даже по4ти бяха 3абравил за него. Но ето какво намерих слу4аино:

http://www.4stroke-design.com/ :shock:

Явно ако не се цели6 на високо няма да стигне6 никъде.
Не3нам вие как ги виждате не6тата оба4е това е един много интересен пример как ако си повярва6 сам само тогава може да успее6.
А3 мисля (бе3 да твърдя 4е тои е невероятен гении и откривател) 4е е постигнал и3клу4ително много от много малко.
А и 3абележете това е Румен Антонов а не Инж. Румен Антонов 3а6тото просто на него лекциите в ТУ София са му били ску4ни и не го е 3авър6ил :wink:
ПП. Предполагам 4е въпреки 4е страницата е от 2002 малко хора 3наят 3а то3и проект.
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 26 Май 2004, 9:39

и аз бях чел за него преди няколко години, но не знаех, че е стигнал толкова далеч. Много интересен линк :yes:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 26 Май 2004, 10:47

ati написа:и аз бях чел за него преди няколко години, но не знаех, че е стигнал толкова далеч. Много интересен линк :yes:

Ами сега акулчо взе да се образова... внимавайте !

Мерси за линка .
Изображение

Назад към Извън Темата