Stella Awards...
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Проблема е че не са виновни хората. Баси, ако знам че има възможност да спечеля такова дело и аз бих се направил на идиот и бих ги осъдил. Ако оная Стела са и се изсмяли в лицето (както аз бих направил) като е отишла на съд, нямало е да се почнат такива глупости. Ама като им позволяват, тогава защо не.
Ето, паднах от колелото си на тротоара пред къщата на съседа, айде да го осъдим че не си е прибрал вестника тази сутрин.
Ето, паднах от колелото си на тротоара пред къщата на съседа, айде да го осъдим че не си е прибрал вестника тази сутрин.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
географското място да, ма ората не...(не всички де, има и изключения, ма малко)
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Re: Stella Awards...
Lion написа: Г-н Грaзински осъдил производителя, зaщото нямaло укaзaния, че не трябвa дa стaвa от седaлкaтa докaто е нa круз-контрол. Спечелил $1 750 000+ново кaмионче. А производителите веднaгa променили книжкaтa с укaзaниятa.
Ами прав си е човека, от къде да знае, че круизконтрола няма да вземе завоя. То на английски това си и значи контрол на пътуването. Ееееееех, защо и аз нямах круизконтрол

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2