Подгряването на едното огледало замина...?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 08 Фев 2008, 2:49

Борис_Малинов написа:
bam-bam написа:...

Захранващия с поляритет (+),просто явно преди се е държал на косъм и от вибрации и т.н.се беше откачил. Преди да го закача мернах с мултицета дали там идва някой :mhihi: (оказасе,че ДА)и го закачих.

П.С.Огледалата се подгравят,винаги щом се даде на контакт.

ясно пич .. само се чудех дали има как да покажеш кои кабел и къде се намира ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 08 Фев 2008, 11:54

може ли и за мен съвет - всички ли имат захранващ извод за подгряване ? как най лесно да разбера без да разглабям огледалото ?
щото моите не греят, ама ако купя нови да не е на халост.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Мнение от snooperchi » 08 Фев 2008, 13:37

И мене ме интересува дали мога да разбера дали имам подгряване на огледалата... ? ( освен като пусна за заднотоо стъкло,че не се стоплят страничните :mhihi: ) може пък да не са вързани :P :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 08 Фев 2008, 23:17

явно без да се махне самото огледало нема как да се разбере мен пак ме е страх да го махна от щипките 6тото е зима и е лед и си4ко замразнало и да не с с4упи не6то знам ли и аз ..та така ще си го карам без подгрев тази година маи :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Rover Mini Mayfair,1.3,53cc

Мнение от stann69 » 09 Апр 2008, 23:37

bam-bam написа:
Борис_Малинов написа:
bam-bam написа:...

Захранващия с поляритет (+),просто явно преди се е държал на косъм и от вибрации и т.н.се беше откачил. Преди да го закача мернах с мултицета дали там идва някой :mhihi: (оказасе,че ДА)и го закачих.

П.С.Огледалата се подгравят,винаги щом се даде на контакт.

ясно пич .. само се чудех дали има как да покажеш кои кабел и къде се намира ;)

..tretiq ot gore na dolu we bate :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pen4ooo » 10 Апр 2008, 20:40

не успях да си сваля капачето на огледалото достраща ме да не го счупя... нали отзад се сваля и от там мога да оправя жичката ако проблема е в нея? :help:
Хубавите ябълки прасетата ги ядат!!!

Потребител
Аватар

Мнение от letq6tiqt » 10 Апр 2008, 21:30

Сега последно - никой май не каза всички ли модели имат подгрев или само някои? Зависи само от огледалото или от това дали има букси там и други работи?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pen4ooo » 10 Апр 2008, 21:44

е12 май нямат :mhihi: ами ако си с ел огледала май трябва да имаш аз поне не знам за изключения :yes: най лесни включи реотаните и ще разбереш дали имаш...
Хубавите ябълки прасетата ги ядат!!!

Потребител
Аватар

Мнение от LacitEgarot » 10 Апр 2008, 22:57

На всички ел. огледала при ключ на контакт постоянно се подава захранване.Подгрева се включва на кафевия и синия кабели.Поляритета няма значение, но единия полюс е с по-широка букса.Ако не ви се занимава с правене на кабелни обувки, може да се запои, но имайте предвид да оставите кабелите по-дълги, че не се знае кога пак ще се наложи да разглобявате огледалата.
Успех!

Потребител
Аватар

огледала

Мнение от letq6tiqt » 15 Апр 2008, 22:06

На всички ел. огледала при ключ на контакт постоянно се подава захранване.Подгрева се включва на кафевия и синия кабели.Поляритета няма значение, но единия полюс е с по-широка букса.Ако не ви се занимава с правене на кабелни обувки, може да се запои, но имайте предвид да оставите кабелите по-дълги, че не се знае кога пак ще се наложи да разглобявате огледалата.

Т.е. не е необходимо да съм пуснал подгрева за задното стъкло за да бачка подгрева на огледалата?В такъв случай при пробег от 10-15 км. огледалата, ако имат подгрев трябва да са топли? Някой ако има снимки, как точно се махат огледалата - може да ги приложи че искам да видя какво точно трябва да търся - дали мойте не са с подгрев или са сдали багажа по опис.

Аватар
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: E36 - 318

da

Мнение от ilialazarov » 19 Апр 2008, 22:51

[quote="i--v--o"]И аз имам същия проблем, и живо ме интересува отговора... :) Благодаря на отзовалите се ... :lol: :help: :help: :help: :help: :help:[/quote]

Предишна

Назад към E36