Ралф: Не виня Монтоя за отпаденето ми

Formula 1, AMLS и всички други прояви.

Модератор: Sharo

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Ралф: Не виня Монтоя за отпаденето ми

Мнение от alpina-ma6inata » 02 Юни 2004, 12:53

Отборът на БМВ Уилямс отново се представи под възможностите си на състезанието за Голямата награда на Европа. Още на старта Ралф Шумахер и Хуан Пабло Монтоя се сблъскаха, в резултат на което Ралф отпадна, а колумбиецът трябваше да смени носа на автомобила си в бокса. С много агресивно и зрелищно каране, Монтоя все пак успя да се добере да осмото място и да вземе една точка от състезанието.

Хуан Пабло Монтоя:

“Въпреки че бях осми на стартовата решетка, потеглих добре, но инцидентът на първия завой провали състезанието ми. Баричело, който беше пред мен, натисна спирачките по-рано и аз и Ралф се опитахме също да намалим. Ралф се изтегли от външната страна, а аз останах зад Рубенс, но на самия завой Панис ме затвори от вътрешната страна и ме изхвърли право към Ралф. “Завой-фиба” на старта винаги е предпоставка за такива проблеми. След това състезанието се усложни за мен, тъй като останах на 18-та позиция. Едната точка ме удоволетворява в ситуацията, но знам че колата беше способна да постигне повече днес.”

Ралф Шумахер:

“Не очаквх, че ще отпадна още на първия завой в състезанието. Инцидентът беше неприятен, а Хуан натисна спирачките по-късно в опита си да се предвижи напред след старта. Аз съм 100 процента сигурен, че не го е направил умишлено, така че не го виня за отпадането ми. Беше нормален инцидент, каквито често се случват на старта. За съжаление, аз също ударих Кристиано Да Мата, но в тази ситуация не можех да управлявам колата ми. Съжалявам за Кристиано, но нямаше никакъв начин да предотвратя отпадането му. Неприятен инцидент, но ви гарантирам, че скоро отново ще намерим себе си и ще се борим с най-добрите.”
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Назад към BMW и моторните спортове