Футболен отбор на БМВ Клуб България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 18 Фев 2008, 18:03

Аз утре ще дойда да поритам с вас :D Говорих с Мето и каза че ще се намери място и за мен :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 18 Фев 2008, 18:56

аз пропускам, че ще пътувам
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 18 Фев 2008, 20:25

И аз пропускам - ще се видим в събота или неделя ;)
THE ONE & ONLY E30

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 18 Фев 2008, 20:28

иДЕм и аз :D
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 18 Фев 2008, 20:37

и аз съм на линия
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 18 Фев 2008, 23:53

И аз ще дофтасам :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 19 Фев 2008, 1:24

Лошо машини, но това е положението. Нямахме късмет на дуспите, поне да пуснем тото - там може да ни огрее ;) Живи и здрави...
Вярно е това, което Мето казва - Шурата ни е измъквал в толкова тежки мачове и никой няма право да му се сърди, а и който и друг да беше на негово място - пак не би следвало да се обвинява :!: Евалата и на Вальо - по време на мача спаси всички положения пред вратата, които можеха да се спасят, след това както казах - дуспите са шанс и там е както дойде - понякога го има, понякога не...
Продължаваме да ринем и нека това с мързела да ни е за урок :!:

Казват, че на който не му върви в спорта, поне с жените му върви та сега прочетох един съвет и да го споделя с вас http://tonski.wordpress.com/2008/02/16/izbor-na-jena/
хахахахахаххахахахахах :П
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от raBpa » 19 Фев 2008, 13:00

И на мен ми се идва днес да поритам, ма не съм сигурен дали ше мога, че имам няколко неща да свърша.
Иначе за мача в неделя... май да ни е за урок. Ма така е по-добре, требе да свикнем вече, че срещу нас хората играят с повече хъс и а се стегнем.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 19 Фев 2008, 21:59

Поиграхме малко днес, но нещо хората много се разсейваха напред, та ми идваха по повече, дето е израза ;)
Пробвахме и новата топка, но аз освен да я ритам надалеч не съм я пипал за друго и не мога да кажа как е, но сигурно като се разиграе ще става :П

Иначе после на по бира на Шурата му хрумна идеята и ТУК сложих още една колонка, кой колко има да дава за членски внос, даже я нашарих, че луд на шарено се радва...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

Потребител
Аватар

може и да е задаван вапрос

Мнение от v_i_p » 19 Фев 2008, 22:06

може и да е задаван вапрос.извинявам се ако е така но имали отбор на бмв в пловдив?

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 19 Фев 2008, 22:07

нещо немога да фанем идеята на тая колонка...смисъл мк4 е дал 1лв за членски внос за изминалите месеци а в тая колконка го има с 17 или 14 забравих...ква е идеята???
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 19 Фев 2008, 23:46

Абе аз май съм го написал

кой колко има да дава за членски внос

Когато някой има да дава - тогава тази колонка е червена и в нея пише колко точно, когато няма да дава - колонката е зелена и пише "нищо"...

колкото до
v_i_p написа:имали отбор на бмв в пловдив?

По принцип този турнир се играе в София и за това сигурно няма такъв отбор в Пловдив :(

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 19 Фев 2008, 23:54

Днеска добре поритахме :P
Догодина в А група момчетата от Ф1 ще се опъват здраво ;) Добър, техничен отбор, на който му трябва само малко опит на голям терен.

Доволен съм от всички нови момчета които доидоха да покажат какво могат,
но само не разбрах едно от тях кое беше :roll: Запознах се с PhilAnselmo, a bavareca_86 го познавам от неделя още, имаше един пич с навит анцунг...та кой беше точно, че му забравих името :uups:

Определено имате място в отбора пичове, но лошата новина е че картотеките за полусезона са ни само 2,
и ще се избира измежду повечко хора :confused: За по-търпеливите остава и варианта септември за началото на новия сезон да ни подсилят ;)
Немога да не отбележа формата на krika, която тръгна нагоре още от мачовете в групите за купата и продължава да се подобрява от мач на мач :winky: Само така машина :twisted:

За топката мога да кажа, че нещо я бяхме напомпали бая, и въпреки че я спадахме 2 пъти пак беше прекалено надута :confused: Сега уж съм я нагласил, и за неделя мисля че всички ще я харесат ;) Мойто мнение е, че за момента това е най-добрата топка на пазара :twisted:

v_i_p, за съжаление няма, иначе би било добре да си направим филиал в Пловдив :D Както каза Пацо, турнира се играе в София, и можеби там е причината ;)

Милене, идеята на графата е да показва кой колко има да дава ;)
Последна промяна sinqta_strela на 19 Фев 2008, 23:58, променена общо 1 път
долен хранител
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 19 Фев 2008, 23:58

Мда, добър беше мача :) Малко слабо се представих, но като за първи път с вас мисля че не беше толкова зле :mhihi:

P.S. Тоя пич с навития анцунг май не беше от форума, а някакъв случаен който се мотаеше там :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 19 Фев 2008, 23:58

Аааа да - тия момчета как разцъкваха от Ф1 по едно време 5 мин и повече не успяхме да пипнем топката - само къси пасчета в центъра и малко назад... И ние трябва така да се научим... ама пък ние си имаме лопати ;)))

Добри думи и за новите момчетата!!! Евалата :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата