Питане за Спортно Окачване
Модератор: bum_bum
			11 мнения
			 • Страница 1 от 1

Питане за Спортно Окачване
Колеги тук във форума съм различни мнения относно въпроса-Може ли да  свалиш колата само със пружини и да си останат оргиналните амортесьори-Чел съм че така амортес. бързо се прецаквали-А съм чел и че ако я свалиш до 40мм няма опасност за амортесьорите-Вярно ли е това и дали ако сложа пружини примерно 30/40 или 30/20 ще успея да си запазя заводските амортес. здрави и да нямам проблеми 

- snooperchi
- младши ентусиаст
- 

- Кара: G30 540iX
Че то има ли спортни пружини които смъкват с 40/30 ? както следва 40 отпред 30 отзад  или 40/40 или 30/30 ? и на какви пари са ,че и мене ме интересуват тия неща също така ми бяха казали колеги,че без амортесьор (спортен) неставала работата ... но да се надяваме,че става :]
 или 40/40 или 30/30 ? и на какви пари са ,че и мене ме интересуват тия неща също така ми бяха казали колеги,че без амортесьор (спортен) неставала работата ... но да се надяваме,че става :]   че работата става ужасно скъпа :\
 че работата става ужасно скъпа :\

или 40/40 или 30/30 ? и на какви пари са ,че и мене ме интересуват тия неща също така ми бяха казали колеги,че без амортесьор (спортен) неставала работата ... но да се надяваме,че става :]
 или 40/40 или 30/30 ? и на какви пари са ,че и мене ме интересуват тия неща също така ми бяха казали колеги,че без амортесьор (спортен) неставала работата ... но да се надяваме,че става :]   че работата става ужасно скъпа :\
 че работата става ужасно скъпа :\- snooperchi
- младши ентусиаст
- 

Само ако паснат от Х3   ама то на ФК има и за Е36 Въпроса е какво им е спортното ако примерно оригиналните пружини смъкват с 40 и тея с 40 ... ?
 ама то на ФК има и за Е36 Въпроса е какво им е спортното ако примерно оригиналните пружини смъкват с 40 и тея с 40 ... ?    тия са по-къси и пак смъкват с 40 ли ? ( извинявам се ... ама хич ме няма в тия неща, но държа да ги науча
 тия са по-къси и пак смъкват с 40 ли ? ( извинявам се ... ама хич ме няма в тия неща, но държа да ги науча  )
 )

ама то на ФК има и за Е36 Въпроса е какво им е спортното ако примерно оригиналните пружини смъкват с 40 и тея с 40 ... ?
 ама то на ФК има и за Е36 Въпроса е какво им е спортното ако примерно оригиналните пружини смъкват с 40 и тея с 40 ... ?    тия са по-къси и пак смъкват с 40 ли ? ( извинявам се ... ама хич ме няма в тия неща, но държа да ги науча
 тия са по-къси и пак смъкват с 40 ли ? ( извинявам се ... ама хич ме няма в тия неща, но държа да ги науча  )
 )Колега дадох ти само пример а вярно че те тези са за Х3 но има и за Е36.А колата се сваля и само с пружини-един приятел е само със пружинии колата е доста ниска!!Виж тук има инфо ще ти помогне
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=81676
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=81698

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=81676
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=81698
- snooperchi
- младши ентусиаст
- 

Bлагодаря за инфото повече от 40мм да не търся  ще чета тука из форума колегите кво казват да няма прецакване
 ще чета тука из форума колегите кво казват да няма прецакване 

Последна промяна snooperchi на 24 Фев 2008, 3:08, променена общо 1 път

- LeX
- Капетано
- 

- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
аман от псевдо тунингисти  

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
okachvane
имам сякакви варянти за окачване 30/30 40/40 50/20
ако го интересува някоу да пише
			ако го интересува някоу да пише
AMG,RIEGER,DTS,InPro,FK,KW,WEITEC,D2,REMUS,K&N,KAMEI,Dectane
		ас
Батко се е подстригал отгоре късо,отзаде модерно и се мисли за велик тунингист...евала бате,страшен си...

11 мнения
			 • Страница 1 от 1