Специфична миризма Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- vladi111
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 520 XD, 2016
Специфична миризма Е39
Пичове, имам един въпрос:
Е39 ми мирише доста приятно отвътре, а преди години карах на един приятел същата 5-ца, и тя миришеше по същия начин. Та въпроса ми е следния: има ли някъде вграден ароматизатор(фабричен), или просто самия интериор си мирише така готино (както един приятел казва - мирише си на BMW), чак не ми се слага друг ароматизатор?
Благодаря!
Е39 ми мирише доста приятно отвътре, а преди години карах на един приятел същата 5-ца, и тя миришеше по същия начин. Та въпроса ми е следния: има ли някъде вграден ароматизатор(фабричен), или просто самия интериор си мирише така готино (както един приятел казва - мирише си на BMW), чак не ми се слага друг ароматизатор?
Благодаря!
Последна промяна vladi111 на 17 Апр 2009, 9:25, променена общо 1 път
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Като пуснеш климатика може и да не ти мирише чак токова приятно
За заводски ароматизатор не съм чувал до сега
, но погледни филтрите отпред, може да има нещо модифицирано. А може и да е поръсена с автомобилен парфюм, който също държи дълго аромата си, но едва ли повече от 1 седмица!
За заводски ароматизатор не съм чувал до сега
, но погледни филтрите отпред, може да има нещо модифицирано. А може и да е поръсена с автомобилен парфюм, който също държи дълго аромата си, но едва ли повече от 1 седмица!- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Бе да ти кажа,и аз като померисвам вътре в мойта кола,мерише супер,таа меризма с нищо не може да се сравни по намерисване 
- DrMasster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 tds
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
От интериора си е
..... не само Е39 мирише приятно - и по-старите ви братя също ухаят приятно.
Преди няколко дни разхвърлях цялата предница на Е34-ката и два дни карах Б4-ката ми ..... като сглобихме всичко, качих се в ТДС-а, поех дълбоко въздух, отпуснах се в колата и се наслаждавах на аромата на 5-та серия.
Мамка му друго си мирише БМВ-то.
Преди няколко дни разхвърлях цялата предница на Е34-ката и два дни карах Б4-ката ми ..... като сглобихме всичко, качих се в ТДС-а, поех дълбоко въздух, отпуснах се в колата и се наслаждавах на аромата на 5-та серия.
Мамка му друго си мирише БМВ-то.
- vladi111
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 520 XD, 2016
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Доколкото знам всяка сериозна компания /БМВ,Мерк/ си има грижа за мириса на интериора. За целта се подбират много внимателно материалите и от нюхари освен от дизайнерите и счетоводителите
Старите наистина също галят нослетата.
Старите наистина също галят нослетата.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега,нека ти предложа нещо,купи си спрей за почистване на климатичната система,тя излиза на пяна и почиства и маха лошата миризма,става по следния начин -махаш филтрите на климатроника и двата и пръскаш ,изчакваш 5-6 минути и отново,има упътване на флакона по-подробно
Аз така си реших проблема ,и такова животно миризлива Е39 няма
освен ако собственика си няма домашен любимец скункс
успех
освен ако собственика си няма домашен любимец скункс Нищо лично ,Просто бизнес !
9 мнения
• Страница 1 от 1