Не си застраховайте в АРМЕЕЦ!
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Не си застраховайте в АРМЕЕЦ!
Пичове бегайте далече от АРМЕЕЦ! Тия тимаджий мразат да плащат.
Преди 2 седмици се наденах на неква самоделка / ремарке за мотор/ и си потриших -фарове,бабреци ,маска,кора преди радиатора и др.+ боя броня/яко надрана/
За целата тая процедура тия ми платиха само 380 лв? Кола БМВ 316 98г???? Че то само едниния фар ми е 290лв!!!! Да им .....ще ги сменям !
Най-доволен съм от БУЛСТРАТ. Преди 6 месеца за 1 фар и 1 мигач + леко огънато бомбе на преден калник -504 лв!!! Колата бе Астра 93г
Има ли и други недоволни?
Забравих да кажа ,че за стъкло на огледало + боя ми изплатиха едва 79 лв.!!!!!
Стълкото е синкаво +подгряване+ панорама! -АРМЕЕЦ
Преди 2 седмици се наденах на неква самоделка / ремарке за мотор/ и си потриших -фарове,бабреци ,маска,кора преди радиатора и др.+ боя броня/яко надрана/
За целата тая процедура тия ми платиха само 380 лв? Кола БМВ 316 98г???? Че то само едниния фар ми е 290лв!!!! Да им .....ще ги сменям !
Най-доволен съм от БУЛСТРАТ. Преди 6 месеца за 1 фар и 1 мигач + леко огънато бомбе на преден калник -504 лв!!! Колата бе Астра 93г
Има ли и други недоволни?
Забравих да кажа ,че за стъкло на огледало + боя ми изплатиха едва 79 лв.!!!!!
Последна промяна blackrider на 10 Мар 2008, 22:53, променена общо 5 пъти
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
ами и аз сум на армеец
досега немисе е налагало да прибягвам до 'услугите' им.
зна4и колега 6том казва6 6те трябва даги сменям.ако може колегите да кават наи добрите застрахователи
зна4и колега 6том казва6 6те трябва даги сменям.ако може колегите да кават наи добрите застрахователи- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
аз на предишната си кола бях в армеец и бях много доволен. Цаката е брокера да е твой човек и парици се взимат подобаващо тогава 

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Аз съм в ОЗК преди нова година ми бяха откраднали лявото външно огледало и после ми платиха 130 лв.А сега съм си ударил бимата(предна броня,маска,греда,преден капак,радиатор,дифузьор-перка на климатроника,дифузьор на вистото,предно стъкло,дясно огледало,десен фар,двата халогенни,аирбег на волана)До тук съм дал 1500лв.обаче ми липсват още(дифузьорите без перката,радиатора на климатроника,предно стъкло и ремонтът с боята).Надявам се да ми изплатят като че ли са направили 2 огледа(втория бе трябвало да видят в какво състояние е радиатора(климатроника)след като свалят всичко)
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
и аз съм на армеец и съм доволен. преди време ме бяха ужулили горе долу леко на задния калник и ми дадоха 290лв. и съответно отидох си в сервиза и човека там го направи за 200лв. Това е моя опит, не знам за други, но нямам оплаквания и дано не ви се налага да ходите по застрахователи
бтв съм чувал от приятели и познати, че армеец плащат добре не били като някои други и мисля, че до опр степен е така
бтв съм чувал от приятели и познати, че армеец плащат добре не били като някои други и мисля, че до опр степен е така
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
съжалявам за това което е станало и за това че са ти платили толкова малко на мен за много части: комплект броня с всичко и преден капак +дифузьор фар+ мигач ми платиха 2300лв
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
говедо ти е описвало и смятало щетите колега, вещо лице на армеец в търговище съм и ти заявявям, че при мен нещата нямаше да стоят така
only rear wheel drive
Re: Не си застраховайте в АРМЕЕЦ!
blackrider написа:
Забравих да кажа ,че за стъкло на огледало + боя ми изплатиха едва 79 лв.!!!!!Стълкото е синкаво +подгряване+ панорама! -АРМЕЕЦ
колега, за откраднатите стъкла ли ти платиха? или е имало друга драма
bmw
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Re: Не си застраховайте в АРМЕЕЦ!
AHTuBuPyC написа:blackrider написа:
Забравих да кажа ,че за стъкло на огледало + боя ми изплатиха едва 79 лв.!!!!!Стълкото е синкаво +подгряване+ панорама! -АРМЕЕЦ
колега, за откраднатите стъкла ли ти платиха? или е имало друга драма
След като ми ги гепиха веднъж, ги минах отзад със черен силикон.Та при втория опит да краднат ми счупиха едното и сега си карам така,от другото явно са се отказали като са видели че са лепнати
- blackrider
- младши ентусиаст
-
michev написа:говедо ти е описвало и смятало щетите колега, вещо лице на армеец в търговище съм и ти заявявям, че при мен нещата нямаше да стоят така
Описават двама,правят се и снимки ,описаха абсолютно всичко което бе пострадало! Имам и протокол от КАТ. Т.Е. нема шмекерий !!!!
Както и да е ремонта ми излезна доста над тези смешни 380 лв!
Следващия път /ако има такъв/ направо ще им ги остава да си купят по една каса бира и скара с кюфтета за мое здраве!
Аз за к'во си плащам застраховка в случая????
За това ще ги сменя! Яд ме е само ,че доста хора ми казаха да не застраховам там,ама аз съм си говедо
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
мисля че не е точно това начина да покажеш че някой е некоректен!
най малкото защото е едностранно!
да не говорим че ми звучи като реклама на булстрад
най малкото защото е едностранно!
да не говорим че ми звучи като реклама на булстрад
12 мнения
• Страница 1 от 1