ДОКЪДЕ ПАДНАХМЕ БЪЛГАРИЙО!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 22 Юни 2004, 15:14

Няма смисъл да се нервирате защото това НИКОГА няма да стане, а ако стане както някой каза ще го гътнем.... :wink:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Юни 2004, 17:20

Добре дошли в страната на безграничната простотия :(
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 22 Юни 2004, 18:16

"тест дали можем да бъдем европейци”. :!: :!: :!:

Кви европейци бе :?: :dummy: ТУРЦИЯ НЕ Е В ЕВРОПА :!: :banghead: :ranting: :ranting: :ranting: :maad:

.....АААА... :nono: къде ми е бомбата..

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 22 Юни 2004, 23:19

http://www.pozvanete.bg/pozvanete/index.pl?ses=0

Гласувайте тук ! Може да има някъкво значение !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Юни 2004, 0:39

Поредния абсурд .... Нещастници. Такива като тях са позор за България. :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от acrimonious » 28 Юни 2004, 18:36

На www.bgns.net имаше линк към друг сайт, в който бяха дали адресите на пловдивските началници започнали инициативата за изграждането на паметник. :D

Ако го построят, в средата на Юли съм се разбрал да ходим с приятели на Шипка. Ще има пари само за бензин, бира и прясно мляко, че действат по прокарващо- трябва да се уважи паметника все пак...

П.с. Преди седмица бях на Шипка и е .... :!: :!: :!:

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от acrimonious » 28 Юни 2004, 18:41

На www.bgns.net имаше линк към друг сайт, в който бяха дали адресите на пловдивските началници започнали инициативата за изграждането на паметник. :D

Ако го построят, в средата на Юли съм се разбрал да ходим с приятели на Шипка. Ще има пари само за бензин, бира и прясно мляко, че действат по прокарващо- трябва да се уважи паметника все пак...

П.с. Преди седмица бях на Шипка и е .... :!: :!: :!:

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus IS 200

Re: ako

Мнение от Xarax » 28 Юни 2004, 18:52

Любо Мегов написа:...

Тази ода съм я чел стотици пъти
и всеки път отново и отново ме побиват тръпки .
Велик е дядо Вазов
Изображение
Respect is everything !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW fan » 28 Юни 2004, 23:51

Еми те нали направиха паметник на загинали при БОМБАРДИРОВКА американски летци през 2рата световна война,защо да не направят и на умрелите турски войници...Боже,има даже и паметник на Тодор Живков,разберете това би било просто следващата стъпка...

И все пак това надали ще се случи,но поне ни показва че ни е по-добре да мразим и да бъдем злопаметни,и че за 15 години не сме се променили.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 29 Юни 2004, 9:42

Абе... ако съобщят дата на която ще се прави първата копка... което ми се струва анбсурдно... там ще настане митинг сигурно толкоз народ ще отиде, че няма да се побере на целия байр... аз предлагам и ние да сме там :idea:
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 29 Юни 2004, 9:43

Penchev написа:... аз предлагам и ние да сме там :idea:

За честа на България и аз съм там ... предполагам и всички от лудите ще дойдат!!!!!!!
May the BMW force be with you!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E46 M3

Мнение от Kriso » 29 Юни 2004, 22:53

Напълно подкрепям и аз общото мнение такъв паметник НЕ трябва да има или ако случайно се появи трябва бързо да бъде съборен,разрушен,заличен и т.н.т.
BMW - The king of the route.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

МАНИФЕСТ НА ОПЪЛЧЕНИЕТО

Мнение от Griffin » 30 Юни 2004, 15:16

МАНИФЕСТ НА ОПЪЛЧЕНИЕТО

Всеки пореден път си казвам "Ето, това вече е най-голямата простотия която нашето държавно управление може да допусне", и все не се оказвам прав. Сегашното брилятно хрумване, да се построи паметник на Сюлейман паша на връх Шипка, се посреща от политиците ни с плахо невземане на отношение по въпроса и опити за замазване на очите с думи като "Глобализацията това" и "Взаимоотношението между народите онова", както разбира се и куп чуждоезични термини, за значението на половината от които и те самите не са сигурни. Поне на всички ни е ясно, че от тяхна страна изобщо не трябва да се очаква възражение срещу това светотатство.
Без значение колко добре (според тях!) би се отразило на международните ни отношения такова дупедавство, трябва да знаят, че това няма да стане.

ШИПКА НЯМА ДА ПАДНЕ!

Това е върхът, символ на българската свобода, символ на свалянето на оковите от пет вековното робство, тегнало над нашите предци, отнемало свободата и радостта в продължение на двадесет и пет поколения. Двадесет и пет поколения, осакатявани от кръвен данък, който е отнемал най-ценното за всеки родител - детето. И дори след като това иго, наричано от някои с благозвучното "османско присъствие", вече било вдигнато от плещите на нашата нация, дълго време сянката му останала в сърцата на освободените българи. Кой знае, колко майки и бащи са се будели с разтуптени сърца години след извоюваната свобода, от кошмари за тропащ по вратата "османски присъстващ" който идва отново за да вземе тяхната рожба. Но безсилието което обвзема сънуващия в кошмара се обезсилва веднага, дори и в най-тъмната нощ, от спомена за победата над страшилището което ни плаши. Защото

"...Свети нещо ново, има нещо славно,
Що гордо разтупва нашите гърди,
И в нас чувства силни, голями плоди;
Защото там нейде на връх планината.
Що небето синьо крепи с рамената,
Издига се някой див, чутовен връх,
Покрит с бели кости и със кървав мъх,
На безсмъртен подвиг паметник огромен;
Защото в Балкана има един спомен,
Има едно име, що вечно живей."

ШИПКА НЯМА ДА ПАДНЕ!

Вече много пъти доказваната приказка, че това което армията ни печели в битка, политиците ни го губят на масата за преговори, този път няма да се случи.
Защото да се постави паметник на Шипка на пашата, чиито заповеди са осъдили хиляди български момчета и мъже на смърт, е символична загуба на битката - Шипка ще бъде в краката му, макар и със закъснение от 137 години.

Народът няма да го позволи. Не и сега.

Шипка всяка година посреща българи от всички краища на страната ни, и им напомня, че трябва да вървят с гордо вдигната глава пред останалите народи, тъй като свободата ни е извоювана с храброст и героизъм. Напомня им, да свеждат глави в поклон пред жертвите на тази кървава разплата с поробителя.

Шипка трябва да продължи да бъде това свещено място, каквото е сега за нас. А не да се червим от срам, когато нашите синове, дъщери или внучета ни питат след време "А кой е онзи чичко с навитите парцали на главата, дето стои победно на върха?". И хапейки си устните да отговаряме "Това дете мое, е един османски паша дето е осъден от турски съд за действията си". И въпреки че следващия въпрос на детето по всяка вероятност ще бъде "Тате, тате!" (респ. "Деде, деде!") "Ще ми купиш ли сладолед?", в главите ни ще се заблъска незададения от детето горчив въпрос: "А защо е този престъпник тук тогава?". Но дори с помощта на безпочвените аргументи на управляващите ни в момента, и ние самите не можем да съшием отговор. Хапейки си устните до кръв ще пролеем капка кръв на върха, и вместо да си тръгнем от светинята с вдигната глава, обвзети от заслужена гордост, след това ще отидем да се напием с наведени глави в механата, защото Шипка ще е паднала в нозете на пашата.

ШИПКА НЯМА ДА ПАДНЕ!

"И днес йощ Балканът, щом буря захваща
Спомня тоз ден бурен, шуми и препраща
Славата му дивна като някой ек
От урва на урва и от век на век."

Ние, наследниците на героите от 11 август 1877, заявяме, че ще браним върха и прохода Шипка, и няма да позволим загубата на това свещено за България място! Няма да позволим нашите деца да бъдат лишени от национално наследство и гордост от подписите на некадърността и продажността!

ШИПКА НЯМА ДА ПАДНЕ!

Тодор Тодоров, Българин

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 30 Юни 2004, 15:28

Аве то тва отшумя вече..

Говедото дето предложило идеята, писа някъде, че немало да става, що много народ бил против.. или го заболел гъзо- не помна вече.

Нема сми да се драска повече тук.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 30 Юни 2004, 15:35

Diablo написа:Аве то тва отшумя вече..

Говедото дето предложило идеята, писа някъде, че немало да става, що много народ бил против.. или го заболел гъзо- не помна вече.

Нема сми да се драска повече тук.

днес четох, че говедото даже си е подало оставката

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата