добра ли е цената от 16 000 лв.

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 11 Мар 2008, 23:02

какво реши колега сподели :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Re: добра ли е цената от 16 000 лв.

Мнение от slav4o1 » 11 Мар 2008, 23:20

funi написа:здравеите колеги,искам да се допитам до вашето мнение за едно Е39
ТDS 97 дог 2.5 лит.
колата има .
кожа,двузонов климатроник,авоматик,темпомат,подгряващи седалки,ел.щора,тв,двд,реотани на огледалата,лята джанта 17,телефон,asc, 4 airbega,алрама прибираща 4-те стъкла и шибидаха,парктроник както и
другите екстри за модела,
внос е от германия. колата е на 230 000 реални кил.проверени в БОВА
та интересуваме дали тази цена е реална за кола от този клас и тези екстри.
благодаря за мненията ви предварително.

страшно много и то за 97 на 230000 и то дизел . има си всички екстри ама ти кола купуваш не екстри. В англия Е39 97ма може да се намери в български лв за под 4000лв ти искаш да платиш четворно

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко!
Мечтае да кара: Боинг 737-800

Мнение от Svetlyo » 11 Мар 2008, 23:29

мисля че британска кола не може да я сравняваш с европейска... с тия техните десни волани всичките коли са на половин цена там...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от funi » 11 Мар 2008, 23:40

тази дясна дирекция не ми лежи на сърцето+това мн.съм се ровил из англииските саитове,видях ги с какво разполагат и всъщност какво предлагат .вкрая на краищата не ние сме открили топлата вода нали?нека си зададем въпроса.
защо ,аджаба там на острова тези коли струват толкова,колкото тук в европа струва един 20 год.мъртвец?
мисля че отговорът е ясен на повечето от нас.
и един малък коментар ако мога да вмъкна за англия,една от многото разлики които съществуват между BG и UK.
тук в повечето хора искат колите им да изглеждат така като че ли сега излизат от завода,това е предпоставка за по-голямо влагане на средства в колата и съответно, внимание и уважение към нея.затова тук един такъв автомобил изглежда 2 пъти по запазен(примери мн. из пътищата у нас) разбирате ли,в повечето случаи колата не е кола а член на семеиството ;) .
така че ,всяко нещо си има цена.
а в англия ,да си карат колите ако искат и само на задна скорост :mhihi:
не ми допада мизерното им отноше ние към колите+това пазарът които им куца в европа си казва думата спрямо цените им.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 12 Мар 2008, 0:12

funi написа:....

ми ако искаш да кажеш че българина пази колата си много грешиш ние тука във форума сме маниаци и влагаме средства и желание + свободно време ами останали кочини по улиците. ти виж в щатите как си подържат колите направо онемях 20 годични кочини като нови. в англия не им е зор много ама ги сменят повече от често, стандарта е висок и всеки си търси нова макс 5 годишна кола и по малко хора търсят над 5 год. и затова цената им е такава. до Светлио какво половин виж го тоя дизел 16 000 лв там ти казвам че за 4000лв се намира Е39 (разбира се без докарване и тн). Аз го виждам така мине ли една кола 10 год граница цената пада невероятно много

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от funi » 12 Мар 2008, 0:37

мисълта ми беше че.
в англия и другите развити страни,колата е потребност с която е немислимо да се живее.имаики предвид стандарта на заплатите им ,за тях не предствлява никаква трудност подмяната й.което съоветно води до зъключението че не е приоритет състоянието щом могат да си позволят нова, след няколко годишно каране.
не казвам че в бг няма котори и то много,ама тук повечето са си купили коли на които издръжката им е една десета под максимума на джоба им,с единствената мисъл-да изглеждаме добре на пътя.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: www.transmaks.com

Мнение от iii » 12 Мар 2008, 3:23

колега спазарисе малко поне на 15000 ако те кефи даваи и ако е запазена ;) 4е ти и за 10 или 11 хилки 6те намери6 525тдс ама без тия екстри и със скрити таинни :lol: които после със главоболия и пари 6те ти стъпят на тия пари съшто :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 12 Мар 2008, 10:09

Всяка кола си има цена !!! Стига с тея пазарения , това са цигански трикове. Ти си човека , който трябва да прецени просто дали си заслужава парите .. А това не е трудно да се направи.

Кога ще почнем да мислим както поговорката , а имено че НЕ СМЕ ТОЛКОВА БОГАТИ , ЧЕ ДА СИ КУПУВАМЕ ЕВТИНИ НЕЩА !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 12 Мар 2008, 10:16

колега както каза някои по нагоре за тия пари ( + още съвсем малко) ще намериш 525Д което според мен е в пъти по-добре някакси 16 бона за кола 97-ма година ми се виждат множко. Намери едно 525д дай 16 сега и се разберете остатъка на някоя друга вноска да го дадеш и си супер. заради едно подгряване, една щора и едно двд толкоз пари отгоре е малко (доста) безмислено. Ясно ми е че много от хората тук (както и аз) сме фанатици и сме няляли много пари по колите си, но реалността е такава че тия пари са отишли за нашия кеф и удовлоствие - ако аз си вкарам 5 бона в колата това не означава че ще я продам за 16к :( , търси или 525д или поне погледни колко тдс-и има от 2000-на година за тия пари успех :)

http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528iA вече:)

Мнение от BoyVel » 12 Мар 2008, 12:10

funi, видях декември същите екстри дори и повечко на TDS,но 99 година!!!Наистина трябва да е сменено абсолютно всичко и да е перфектна.Тогава -да заслужава си 8) Но мисля че и аз бих предпочел един common rail за тези пари,дори и с по-малко екстри,защото поне е по ноа и на друг принцип!Много късмет ;) :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525dA

Мнение от Marto66 » 12 Мар 2008, 16:53

Моето мнение също е в полза на 525D, защото докато избирах пробвах различни коли и определено tds е значително по-муден и тромав за това купе. Да не коментираме технологията и проблемите съпоставяйки двата мотора. Но решението е твое и важното е да си купиш нещо за ТВОИ КЕФ.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 12 Мар 2008, 17:39

Ще се изкажа малко по-така : Кефът цена НЯМА ;)
Ако те кефи и имаш потенциал направо я грабвай :winky:

Предишна

Назад към E39