Амортисьори

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Амортисьори

Мнение от emok » 14 Мар 2008, 21:27

eno написа:Скоро ще ми се налага да сменя задните амортисьори.Знаете ли някой магазин където се продават оригинални амортисьори или Саш или Билщайн, на добра цена?:help:

В Дару са 359лв. + допълнителните неща излиза към 400лв. единия, работата е 133лв. :shock:

Прочети малко теми по въпроса. колегите много се оплакват от Закс. Преди година и аз сменях и доста почетох. Последно колегите препоръчват Кони или Билщайн. Аз взех предни Билщайн 250лв парчето и съм доволен поне засега 15 000км.
Използвай търсачката има много писано но доколкото си спомням за Е39 Закс или Боге не са за препоръчване - има много случай в който не им признават гаранцията.
Последна промяна emok на 14 Мар 2008, 23:07, променена общо 1 път
Доста кончета в един обор.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eno » 14 Мар 2008, 23:02

за 250лв. веднага ги взимам,можеш ли да ми кажеш къде си ги купил,от кой магазин?

bmwmania можеш ли да ми кажеш колко струва да кача колата на тази машина за проверка на амортисьори,защото не им знам състоянието,на Дару ми казаха че единия от зад е почнал да тече и след месец два трябва да се смени? :roll:
Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emok » 14 Мар 2008, 23:07

Беше преди година и ми ги взе майстора който ми ги монтира (приятел ми е даже ми даде отстъпката за него - взех ги за около 210лв парчето) Магазинската цена е около 250. Не си спомням от кой магазин беше , но поразходи се малко из София събери информация и ще си намериш. мосля че из старите темички колегите бяха писали откъде са ги взели ( все пак аз съм от варна а ти от софия и избора трябва да е по-голям).
Доста кончета в един обор.
Изображение

Предишна

Назад към E39