само тръби?
Модератор: bum_bum
			24 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- amd
- клавиатурен мунингист
- 

- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Звука е маниакален, наистина. По принцип дългия твърдеше, че на шестака си му трябват гърнето да го позапупат и да има въртящ момент, съди по неговата Е21 323, която няма читави гърнета, само тръби, но не знам дали е прав. И дали М50/М52 се държи по същия начин.
			BMW only!
		- phantomas
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
Turbo_Ted написа:аз съм с такава генерация само с едно гърне и права 63мм тръба доотзадтова е най-красивия звук в историята на автомобилостроенето
и припуква през ауспуха от време на време
колега каква ти е тръбата като материал и от къде си я взе ?
BMW 318is
		- phantomas
- младши ентусиаст
- 

до тук за добър звук без много главоболия на дълъг път се взима цяла тръба на ф63мм , в средата резонаторно гърне и на края спортно гърненце с вход и изход на същия диаметър  айде сега само някой да каже откъде да се вземе качествена тръба
 айде сега само някой да каже откъде да се вземе качествена тръба
			 айде сега само някой да каже откъде да се вземе качествена тръба
 айде сега само някой да каже откъде да се вземе качествена тръбаBMW 318is
		- furiozo
- младши ентусиаст
- 

- Кара: 535i, S500
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
- 

- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
понеже знам, че идваш на сбирките в Дружба заслушвал ли си звука на е21-та на дългия (дето е с ролбаровете и само пука гуми  ) е неговата кола е с прави тръби без никви екстри
 ) е неговата кола е с прави тръби без никви екстри 
Tux0 Ca !

- phantomas
- младши ентусиаст
- 

SpUd3r написа:понеже знам, че идваш на сбирките в Дружба заслушвал ли си звука на е21-та на дългия (дето е с ролбаровете и само пука гуми) е неговата кола е с прави тръби без никви екстри
е ок ама без резонатор няма ли да те заболят ушите , все пак обира гъгненето в купето
BMW 318is
		- amd
- клавиатурен мунингист
- 

- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Само с тръби си е брутално, не става за всеки ден, особено за дълъг път ще се побъркаш. Поне крайно гърне си трябва, ако няма средно. Пък и отново ще вмъкна, че въртящия момент има шанс да отиде по дяволите само с тръби, поне така разправяше тоя дългуч 

BMW only!
		- furiozo
- младши ентусиаст
- 

- Кара: 535i, S500
amd написа:Само с тръби си е брутално, не става за всеки ден, особено за дълъг път ще се побъркаш. Поне крайно гърне си трябва, ако няма средно. Пък и отново ще вмъкна, че въртящия момент има шанс да отиде по дяволите само с тръби, поне така разправяше тоя дългуч
е аз за такъв случай говоря, без резонантни и средни само крайно ремус, но защо въртящия момент да бил застрашен

- стан
- старши ентусиаст
- 

- Кара: '94 Opel Corsa B
.3Archangel написа:Тоя звук сигурно е като на "пълната генерация Ремус за 1200лв. на Жоро Фешъна от моя блок" дето беше изръсил бисер някой неотдавна. Хубаво е да слагаме спортни гърнета,само не се опитвай да ме убедиш, че звука от прави тръби е "типичен" за БМВ.
Бате знаеш ли за какво става въпрос тука... Е36-тицата на Жоро от АУТОфешън 3003 беше уникална кола. Когато минаваше покрай мене ми се тресяха вътрешностите от уникалния бас, а в същото време не пърдеше като тунингована калибра въпреки че беше от неистинските 4 цилиндрови БМВ-та

24 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2