Въпросче за Метан
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
сори са спама .. сетих се нещо, има ли разлика между цените при 4 и 6 цилиндровите уредби за метан като при газовите ?
bam-bam написа:найсетне![]()
но споко и ти ще запееш друга песен като стане бензина 3-4 лв![]()
па ти що си мислиш,че ако бенза стане 4 кинта газта ше си остане на левче? и далаверата ти тогава пак ше е същата-тва дето си спестил от гориво ше го набиеш в ремонт на мотора
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
kва кола имаш ти да я пазиш и да мутрееш да я караш на бензин . а
ква
или може би се пазиш от тва да не избухнеш
бате земи се скри некаде, че си голям комик, много хора ще ти се меят за тъпия ти не използваем мозък. Точно за това говорех, че някой хора са се комплексирали какво общо има колата ти, че е стара и трябва да и сложиш гас и че не трябва да я пдържаш вече?
По тъпи расъждения от това не сам чувал "който сипва бензин мутрее и е мутра"
Последна промяна ditko1 на 18 Мар 2008, 11:54, променена общо 1 път
- sv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 328 touring
ditko1 написа:
....Тука 6 месеца съм без книжка остана още 1 и през това време само се набиваше по колата, но като излезе от гаража ....."
Бахти и Смешника, и се бие в гърдите "аз карам на бензин" 7 месеца ще ти стигнат ли да я стегнеш? Ами пари за бензин? Наи добре я дигни на трупчета събираи кинти още 7 месеца и като излезе от гаража яко ръчкане на бензин цял...... месец
- ditko1
- старши ентусиаст
-
sv абе пич ти май се мъчиш само на тоя живот, не я карам защото нямам книжка сещаш ли се, а като имах книжка не съм я спирал. С КОЕ СЪМ СЕ бил в ГЪРДИТЕ, че я карам на бензин??? Това за биене в гърдите ли е, че ЗА ТОВА Е НАПРАВЕНА, а тука ги променяме ???
абе няма ли модератори да му трият темите на тоя ditko ,бахти психопата тъп.....само спами тоя,то бива да лазиш по нервите на хората бива ама...
КАРАЙ СИ КЕЦАТАНА БРАКМА НА КЕРОСИН АКО ИСКАШ БОЛИ МЕ ФАРА САМО НЕ ИЗРАЗЯВАЙ ТЪПОТО СИ МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА ЗА МЕТАНА ЩОТО НИЩО НЕ РАЗБИРАШ
ПИСНА МИ ОТ ШИБАНИЯ ТИ СПАМ
НАЙ ДОБРЕ ШЕ ТИ ПАСВА ГОЛФ 2 ЗАКВО СИ ВЗЕЛ БАВАРЕЦА НЕЗНАМ
АРЕ МУЦИ МАХНИ ТРУПЧЕТАТА ПОД КОЛАТА И ПАЛИ С 200 ОТ ТЕМАТА 
КАРАЙ СИ КЕЦАТАНА БРАКМА НА КЕРОСИН АКО ИСКАШ БОЛИ МЕ ФАРА САМО НЕ ИЗРАЗЯВАЙ ТЪПОТО СИ МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА ЗА МЕТАНА ЩОТО НИЩО НЕ РАЗБИРАШ
НАЙ ДОБРЕ ШЕ ТИ ПАСВА ГОЛФ 2 ЗАКВО СИ ВЗЕЛ БАВАРЕЦА НЕЗНАМ
АРЕ МУЦИ МАХНИ ТРУПЧЕТАТА ПОД КОЛАТА И ПАЛИ С 200 ОТ ТЕМАТА 
- ditko1
- старши ентусиаст
-
Няма повече да пиша обещавам, ама явно ти си за голф 2 не аз, защото не ми се кара голф на бензин а БМВ 
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
bam-bam написа:сори са спама .. сетих се нещо, има ли разлика между цените при 4 и 6 цилиндровите уредби за метан като при газовите ?
Ами 2-те дюзи в повече е едната разлика. Другата е самия компютър. Моделът за 4-цилидровите е един, а този за 6-цилиндровите - друг.

"ditko1" съгласен съм с теб,че БМВ-то не е колата,от която би икономисал кой знае колко,ако я караш редовно.Но не разбирам на тебе кво ти прави кеф да бачкаш само за да е возиш на БМВ...така де...разбирам ако получаваш поне 1000 лева заплата,ама ако получаваш 400-500 просто е невъзможно да плащаш толкова пари за бензин.И не си прав че бензина е евтин,апък заплатите ни са малки.И бензина е скъп и заплатите ни са малки бих казъл.И когато не можеш да си позволиш бензина,защо да не караш на ГАЗ...верно че не е същият изтребител,но не е чак огромна разликата.И за да не ти мирише си изкарваш чашката на бронята и проблема с миризмата на "пръднала кобила" изчезва.Аз мисля,че със алтернативните горива идват и малко повечко грижи,но ако си пазиш и цениш колата,няма да ти е проблем потдръжката.Виждал съм много БМВ-та на ГАЗ и са доволни...ала не съм виждал на метан и не мога да помогна по темата.
Аз мисля,че няма да е голяма болка ако я караш на метан,защото както вече ви е ясно клите остаряват,частите също поевтиняват...идва им времето тях да ги караме по икномията,поне докато (ако) нашите управляващи не намалят малко тея акцизи на горивата.Най-добре е дизела според мене,ако търсиш икономия.

Аз мисля,че няма да е голяма болка ако я караш на метан,защото както вече ви е ясно клите остаряват,частите също поевтиняват...идва им времето тях да ги караме по икномията,поне докато (ако) нашите управляващи не намалят малко тея акцизи на горивата.Най-добре е дизела според мене,ако търсиш икономия.

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
vladuicho написа:айййййййдеееее пак се намери професор които да сере на темата (ditko1)
аман от дървени философиама error добре те насра
1300 обикновен
3200 инжекция
зависи от бутилки и каде ще отидеш да ти я монтират
аз съм с обикновен и вси4ко е песен със 7-8 лв 130 км
като ти е кеф на бенз едно копче те дели от това![]()
ако ти пука сменяваш кабели и свещи и се разпукваш от каране
Когато реша да си сложа метанова уредба, задължително ще изискам да няма копче. Че ако имашеееее...., постоянно ще си бъде включено на бенз.
ивчо3 написа:vladuicho написа:айййййййдеееее пак се намери професор които да сере на темата (ditko1)
аман от дървени философиама error добре те насра
1300 обикновен
3200 инжекция
зависи от бутилки и каде ще отидеш да ти я монтират
аз съм с обикновен и вси4ко е песен със 7-8 лв 130 км
като ти е кеф на бенз едно копче те дели от това![]()
ако ти пука сменяваш кабели и свещи и се разпукваш от каране
Когато реша да си сложа метанова уредба, задължително ще изискам да няма копче. Че ако имашеееее...., постоянно ще си бъде включено на бенз.![]()
![]()
брат утрепа коня с това изказване
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
vladuicho написа:абе няма ли модератори да му трият темите на тоя ditko ,бахти психопата тъп.....само спами тоя,то бива да лазиш по нервите на хората бива ама...
![]()
Ставаш смешен с подобни изказвания ,за човек който дори не си виждал
Ако го го беше виждал него и колата му едва ли щеше да правиш такива изказвания,не за друго,ма компакта му е един от най красивите във форума (да не кажа най красивия).
vladuicho написа:.....
НАЙ ДОБРЕ ШЕ ТИ ПАСВА ГОЛФ 2 ЗАКВО СИ ВЗЕЛ БАВАРЕЦА НЕЗНАМАРЕ МУЦИ МАХНИ ТРУПЧЕТАТА ПОД КОЛАТА И ПАЛИ С 200 ОТ ТЕМАТА
А това по би подхождало като препоръка за теб.
Карай си колата с по 5лв на 100 км и не ни занимавай с глупости.
Заради такива глупави теми в раздела е заприличало на бит пазар
Не забравайте че това е технически подфорум и такива теми нямат място тук!!!

Не забравайте че това е технически подфорум и такива теми нямат място тук!!!
тва наистина не го разбрах. защо да не е мястото тук ?!?!?? вместо да се изтрие 5-6 страници офтопик и акъли кой какво да кара , и да се говори САМО по темата на технически език ако трябва от КОМПЕТЕНТНИ хора , а не измислени теории кое било по добре, продължаваме да слушаме простотии.
еми огледайте другите форуми на алтернативните марки.. то и там има спорове, но никой не е анатемосал толкова метана както тук.
темата трябва да си я има, а който не разбира или не го интересува метан-а, да не взема отношение. простичко е.
мерси.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
err0r написа:bam-bam написа:сори са спама .. сетих се нещо, има ли разлика между цените при 4 и 6 цилиндровите уредби за метан като при газовите ?
Ами 2-те дюзи в повече е едната разлика. Другата е самия компютър. Моделът за 4-цилидровите е един, а този за 6-цилиндровите - друг.
за тфа питах дали някои знае разликата в цените
може да е от полза .. пък после ако някои затрие споровете и караниците хората за напред да си знаят какво да си сложат
в бъдеще ще има доста такива въпроси с оглед на цените
днес са дигнали още с 2 стинки и така смело напред и нагоре
п.п. преди малко карах едно 320 купе на газова инжекция ... не знам колко е спъната и колко върви от от 140 нагоре зе доста да ускорява .. та некои викаше не вървели гадни били .. знам ли сигурно е така
zazomazo ....
колега може ли сам да сметнеш колко ще спестиш ако я караш на метан/бенз ? ... по мой сметки ще мога да си позволя всяка година да и слагам нов вдигател и пак да я троша
и споко БМВ е корава кола ... тея лафове троши се сменява се отдавна и децата не им верват вече .. можеби е било преди 10 години с инсталациите .. сега нещата са други