Кой кaкво си държи за фон ?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
DIDO поздравявам те за избора
,а аз съм с това ...

,а аз съм с това ...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Vladi
можеш ли да дадеш линк към картинката? Вярно е конкуренция, но е много добро направена, гледам има си всички екстри даже и светлосянка
Ето го моя

можеш ли да дадеш линк към картинката? Вярно е конкуренция, но е много добро направена, гледам има си всички екстри даже и светлосянка
Ето го моя

Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
WeiSTD написа:Хм, винаги съм бил против Wallpaper-ите за Desktop заради чувствителното намаляване скоростта на компютъра, поради голямото количество РАМ която ядат!
С колко памет си? При 256 на мене не ми правеше разлика, а сега с 512 пък НИКАКВА.

А относно рам-та: достатъчно ми е за сега

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
smg написа:Vladi
Не мога да ти дам линк за снимката, защото я няма в нета. А немога да я кача, защото нямам разрешението на автора и, а не икам да злоупотребявам с доверието му.
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Сега съм с тая, но често ги сменям(М3 CSL, M5 E60.....моята
)

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
)

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
)

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
PIONEER написа:аз съм си с нашата кола мнооо наточена
що ли не се учудвам?

"Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!!!"
Пионеер, замисли се...
По темата:

скромно комби...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- PIONEER
- ентусиаст
-
Вичо голяма злоба си човек...
що да не си я сложа а?проблем ли има ?нещо ти пречи ли? :x що да не си изкажа мнението ?аз си я харесвам...и ще си я слагам.не знам ко се нервиш толкова ама лично мене с всеки анализ след поста ми почваш да ме дразниш...да ме извиняват модератори ама тва са комплексарски,заядливи изпълнения типични за лайнярчета...извинявам се ама аз си влизам тука малко да си отморя а все някой ще се намери да прецака работата 

8.32
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
PIONEER написа:Вичо голяма злоба си човек...що да не си я сложа а?проблем ли има ?нещо ти пречи ли? :x що да не си изкажа мнението ?аз си я харесвам...и ще си я слагам.не знам ко се нервиш толкова ама лично мене с всеки анализ след поста ми почваш да ме дразниш...да ме извиняват модератори ама тва са комплексарски,заядливи изпълнения типични за лайнярчета...извинявам се ама аз си влизам тука малко да си отморя а все някой ще се намери да прецака работата
Няма ли да спреш да пълниш темите с гулости !

R.I.P Landikar
- PIONEER
- ентусиаст
-
ok.спирам да пиша вече и да влизам във форума.доволни ли сте вече.от край време влизам във форума и намирам някое постче за мен...но не очаквах от Вичо да ми прати днес ЛС с такова съдържание и особено заглавие
.....много съм разочарован,но явно няма място за мен вече и не виждам защо да остана...благодаря на всички за хубавия форум и благодарение на които форума винаги беше пълен с полезна информация.научих много неща тук,които ще ми бъдат полезни
.пожелавам на ВСИЧКИ всичко най-хубаво.ако може до вечерта да вляза още няколко пъти защото чакам ЛС.
Чао на всички ви.
и си пазете баварците ,защото доколкото видях една малка част от колите на ентусиастите,те са уникални сами по себе си.BMW FOREVER 

Чао на всички ви.

8.32
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3