колеги, Е36-ците ни тръгват на килограм....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Що те боли какво карат,са ние да не си караме колите ли.
а иначе са има един мангал кара една Е36-ца пълен М пакет и са го люлям да направим бартер за мойте джанти и брони за неговите
Тоя дори не можа да поверва ,че съм съгласен а ако знае неговите джанти колко струват.
Само салона не го зимам,по обективни причини. 

- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
:)
абе хора те нангалите карат всчико, вярно си е че колиците ни остаряха не можем да го отречем ако се разрвоите ще видите че можете да си намерите е46 за под 9000 лв, а за е39 да не говорим, но пък какво ви пука ако ви харсват колите карайте си ги на мен лично моята иска си ми доставя голямо удоволствие да си я карам и не ме интересува другит колко такива карат е*ал съм ги всичките мангали нашите поне са чисти вътре нямат губер на таблото отпред и на кората отазад и пухени зарчета на огледалото с диск, отзад да пише М///, или най-смешното видях едно бмв е36 320 и отзад пиеш Irmscher, a те са официалния тунинг на опел...
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
ас
Време е за два плюшени зара на огледалото да закача,и два три златни зъба да си монтирам и ще със с пълен М-мангал ПАКЕТ.Всички караме това за което имаме парички...Няма начин батко

- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
колеги добре дошли в
деиствителност или по-точно в цървуландия, така е за съжаление но пък от друга страна не съм видял нито един от браатчътатаа ни да кара Е 36-ци като моите пък камоли да е ценител на модела а ако някой даже и си помисли че може да има нещо общо веднага му пращам снимка за да види че не е съвсем така
трагедия момце 
деиствителност или по-точно в цървуландия, така е за съжаление но пък от друга страна не съм видял нито един от браатчътатаа ни да кара Е 36-ци като моите пък камоли да е ценител на модела а ако някой даже и си помисли че може да има нещо общо веднага му пращам снимка за да види че не е съвсем така Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Re: ;)
samsurnik написа:в интерес на истината бай мангал карата е36 ама все са четириврати, аз до сега чесно да ви кажа не съм виждал мангал с купе и поне това е някакво удовлетоворение
Еее, ти направо се из*ка върху нас със седаните
Мен лично не ме вълнува какво карат. Както казаха колегите караме такова за каквото имаме пари и най-важното е собствените ни коли да ни доставят удоволствие
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Да ви кажа случай от миналата седмица на Димитровградския пазар на колите,един приятел продава голф3 кабрио-голфчето е яко с голяма бас каса спортни седалки и т.н по едно време пристигат 3-4 мангала и почват да го оглеждат с явен интерс,приятелчето пусна баса и единия мангал са убари по челота и вика :''батеее тва музиката голяма ве...'' и почнаха да се пазарят и се оказа че двама от мангалите карат е36 316и та накрая даваха двете е36-ци и 1000 и нещо лв за голфа!Сега то е ясно че кола дето е карана от мангал никои разумен човек няма да направи бартер ,но мангалите явно мноо се кафят на е36!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Re: ;)
samsurnik написа:в интерес на истината бай мангал карата е36 ама все са четириврати, аз до сега чесно да ви кажа не съм виждал мангал с купе и поне това е някакво удовлетоворение
все още това е територията на селтаците, не на мангалите
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
Аз не разбирам какво толкова се чудите....колко трябва струва една 17 годишна кола? Те даже бая задържаха фронта, една обикновена 17-18 год кола е под 1000 лв
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
:)
не съм искал да обиждам никой но щом така си мислие и искате да се зяждате си е ваша работа, аз също казах в начлото, че вски кара това което го кефи най-много, но явно не само селтаци карата бмв-ета а и хора които са чували че бмв е хубав аи и ГАЗАРСКА марка и не селяните а всеки вотри кара мога да ти кажа аз 316 с 4 врати и слага по една голяма бурия отзад и стават като ония дето карат вктрите 65 к.с същата работа ама тях не ги наричаме селяни и лепят лепенки Мпауър ахаахахаха, това супер идиоти и плоски смотаняци не се обиждайте вие с 316-ките ама всеки да си каже че това е автоможбил създаден да запълва определени ниски пазарни ниши
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3