Въпросче за Метан

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 328 touring

Мнение от sv » 18 Мар 2008, 19:02

vld написа:
vladuicho написа:абе няма ли модератори да му трият темите на тоя ditko ,бахти психопата тъп.....само спами тоя,то бива да лазиш по нервите на хората бива ама...

КАРАЙ СИ КЕЦАТАНА БРАКМА НА КЕРОСИН АКО ИСКАШ БОЛИ МЕ ФАРА САМО НЕ ИЗРАЗЯВАЙ ТЪПОТО СИ МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА ЗА МЕТАНА ЩОТО НИЩО НЕ РАЗБИРАШ

ПИСНА МИ ОТ ШИБАНИЯ ТИ СПАМ
:evil:

Ставаш смешен с подобни изказвания ,за човек който дори не си виждал :idea:
Ако го го беше виждал него и колата му едва ли щеше да правиш такива изказвания,не за друго,ма компакта му е един от най красивите във форума (да не кажа най красивия).
vladuicho написа:.....
НАЙ ДОБРЕ ШЕ ТИ ПАСВА ГОЛФ 2 ЗАКВО СИ ВЗЕЛ БАВАРЕЦА НЕЗНАМ :winky: АРЕ МУЦИ МАХНИ ТРУПЧЕТАТА ПОД КОЛАТА И ПАЛИ С 200 ОТ ТЕМАТА :winky:

А това по би подхождало като препоръка за теб. ;)

Карай си колата с по 5лв на 100 км и не ни занимавай с глупости.

Заради такива глупави теми в раздела е заприличало на бит пазар :idea:
Не забравайте че това е технически подфорум и такива теми нямат място тук!!!

А теб пък някои да те е питал за печката?
Сипваи си 20лв. на 100км. и си мисли че е дизела е икономичен!
Темата не е глупава, но е пълна с глупави коментари от такива като теб!
Сто пъти ви се каза като видите тема за Метан да я подминете!
И как от целия форум само ти и ditko1 се*ете тук?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 18 Мар 2008, 19:24

и споко БМВ е корава кола ... тея лафове троши се сменява се отдавна и децата не им верват вече .. можеби е било преди 10 години с инсталациите .. сега нещата са други

и аз за тва копнах едно мнение от друг форум където 2 коли на метан на таксиджия са на 800 000 км и двигателите им са добре.
.. за да кажат и други хора впечатления.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 18 Мар 2008, 20:16

sv ...

VLD не си е избрал да кара най- икономичният дизел
А си е избрал да кара БМВ, дайте да спрем защото само се караме за глупости, защото едните мислиме за Бмв, а другите за икономичност :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 18 Мар 2008, 20:35

bam-bam написа:
колега може ли сам да сметнеш колко ще спестиш ако я караш на метан/бенз ? ... по мой сметки ще мога да си позволя всяка година да и слагам нов вдигател и пак да я троша ;)

а що сметаш само икономията? а първоначалната инвестиция къде я забрави? а по-честата смяна на консумативи? а тия 300 кила железо у багажника не мислиш ли,че еб*ват окачването? или те амортисьорите,пружините и др. са без пара :mhihi: да не говорим за липсата на багажник,че на некои хора и той им требе?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sv » 18 Мар 2008, 20:54

ditko1 написа:sv ...

VLD не си е избрал да кара най- икономичният дизел
А си е избрал да кара БМВ, дайте да спрем защото само се караме за глупости, защото едните мислиме за Бмв, а другите за икономичност :)

А ние да не караме ЗаЗки? и не те ли е малко срам че колата ти седи 7(СЕДЕМ) месеца в гаража а даваш акъл с какво гориво да се кара?

пп. И защо си си изтрил мнението, няма да ти се смеем много....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 18 Мар 2008, 20:58

Пич седи ми 5 месеца в гараж защото нямам книжка сещаш ли се или като на тъп да ти го напиша с големи букви..
изтрил съм си мнението защото не беше нужно да казвам какво съм взел за колата за това, а нензам кой ще ми се смее че съм купил Шпер и нов Съединител...

VLD още преди да си вземе колата си е дал сметка колко ще му харчи..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 18 Мар 2008, 21:06

добре де.. пак говорим наизуст.. кви 300 кг ?!?!? моите двете малки бутилки са заедно около 50 кг.. не знам точно...
не е ли същото да налея 50 л. бензин у резервуаро ?
и пак ще "клекнат " амортесьорите :)
замислете се малко кое повече скапва колата - метана или карането.
разбира се карането. и на бензин да си - пак ще клекне и пак си е необходимо ежегодно ТО. само дето на метан ще е малко по често. заради пробега. но не е виновен метана. :)
за динамиката - ще потретя - пак говорите наизуст. аз нямам осезаема разлика в динамиката. има ли значение че е ускорило не за 10 сек, а за 12 сек ??? или нонстоп се състезавате по светофарите - газ-спирачка.. ??
и което казах преди някоко страници - ако скорост 150км/ч по баир (нагоре) с 3-ма човека , вкл. климатроник е "спънато" вървене.. еми.. не знам..
естествено ако не ти пречи никой по баира.
и в краен случай , винаги има това абсолютно незабележимо превключване на бензин, когато ти кефне - буташ копчето и си на бенз, независимо къде си и с каква скорост и в какъв режим.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sv » 18 Мар 2008, 21:30

zazomazo написа:
bam-bam написа:
колега може ли сам да сметнеш колко ще спестиш ако я караш на метан/бенз ? ... по мой сметки ще мога да си позволя всяка година да и слагам нов вдигател и пак да я троша ;)

а що сметаш само икономията? а първоначалната инвестиция къде я забрави? а по-честата смяна на консумативи? а тия 300 кила железо у багажника не мислиш ли,че еб*ват окачването? или те амортисьорите,пружините и др. са без пара :mhihi: да не говорим за липсата на багажник,че на некои хора и той им требе?

Да има солена първоначална инвестиция и не е по джоба на всеки.
Да по-често сменявам консумативи 10 000км. ги минавам за 2-3 месеца.
(някои кафеджии и за година немогат да ги минат)
Да 300 кила желязо У багажника биха разбили окачването, но кои по дяволите би натоварил така колата си, Ти ли?
Да на мен ми ТРЕБЕ багажник,имам го и го използвам всеки ден!

пп. Пичове СПРЕТЕ СЕ! НИКОИ НЕ ВИ КАРА НАСИЛА ДА СЛАГАТЕ ГАЗ ИЛИ МЕТАН!!! ТЕМАТА Е ЗА ХОРА ИЗПОЛЗВАЩИ ТЕЗИ ГОРИВА,МОЛЯ НЕ СЕ ИЗКАЗВАИТЕ НЕПОДГОТВЕНИ!!!АКО ВИ ИНТЕРЕСУВА НЕЩО ПИТАИТЕ, ЩЕ ВИ ОТГОВОРИМ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 18 Мар 2008, 22:53

zazomazo написа:
bam-bam написа:

какво викаш пич ... какви 300 кила .. аз като кача 3 мутри и станаха 500 и до сега не ми е клекнала ти от 300 се плашиш :mhihi:
първоначална .. 1000 лв .. по мой сметки 10 разходки то Екото и съм я избил ;)
а ти знаеш ли къде е Екото ? ако не да съберем некои лев да идеш да го видиш :winky:
багажник ? ми като стана семеен ще си зема комба и пак ще има место .. и без тфа сега у него ми седи само усилвателя, тфа не е едно време да ходя с колата на село да товаря касетки с краставици и бъркани, умреха ми старите иначе си беше благинка ако треа и вътре ше ги товаря ;)
така че спрете се .. карате коли по 5 бона па се возите не бенз ... само ми е чудно като имате да давате по 500 кинта на месец за бенз що не си земете поне некоя кола като хората ? некое е46 е90 ?!
тогава бих ве разбрал :idea:

п.п. сетих се още 1 въпросче някои написа че има метанова инжекция
на същия принцип ли е като газовата трябва да загрее да превключи ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Rover Mini Mayfair,1.3,53cc

Мнение от stann69 » 18 Мар 2008, 22:56

:yes:

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 18 Мар 2008, 22:57

vld написа:
vladuicho написа:абе няма ли модератори да му трият темите на тоя ditko ,бахти психопата тъп.....само спами тоя,то бива да лазиш по нервите на хората бива ама...

КАРАЙ СИ КЕЦАТАНА БРАКМА НА КЕРОСИН АКО ИСКАШ БОЛИ МЕ ФАРА САМО НЕ ИЗРАЗЯВАЙ ТЪПОТО СИ МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА ЗА МЕТАНА ЩОТО НИЩО НЕ РАЗБИРАШ

ПИСНА МИ ОТ ШИБАНИЯ ТИ СПАМ
:evil:

Ставаш смешен с подобни изказвания ,за човек който дори не си виждал :idea:
Ако го го беше виждал него и колата му едва ли щеше да правиш такива изказвания,не за друго,ма компакта му е един от най красивите във форума (да не кажа най красивия).
vladuicho написа:.....
НАЙ ДОБРЕ ШЕ ТИ ПАСВА ГОЛФ 2 ЗАКВО СИ ВЗЕЛ БАВАРЕЦА НЕЗНАМ :winky: АРЕ МУЦИ МАХНИ ТРУПЧЕТАТА ПОД КОЛАТА И ПАЛИ С 200 ОТ ТЕМАТА :winky:

А това по би подхождало като препоръка за теб. ;)

Карай си колата с по 5лв на 100 км и не ни занимавай с глупости.

Заради такива глупави теми в раздела е заприличало на бит пазар :idea:
Не забравайте че това е технически подфорум и такива теми нямат място тук!!!

тоя чевения ли компот(дето е на подписа му) е най-красивото бмв във форума бе хахахаххахахахх развесели ме играч :mhihi: психопати сте еййййй :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 18 Мар 2008, 23:00

bam-bam е ти и на дълго ли не си доволен от разхода на бензин, аз ако карам със 100 ми харчи 6 и малко зависи. А иначе пак ти казвам това не е предпоставка за слагане на метан че колата ти струва 5 бона, а семейство и други проблеми, може би сега мисля така защото нямам разходи и нямам във какво да си влагам парите :)
Изображение

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 18 Мар 2008, 23:07

sv написа:
zazomazo написа:
bam-bam написа:

Да има солена първоначална инвестиция и не е по джоба на всеки.
Да по-често сменявам консумативи 10 000км. ги минавам за 2-3 месеца.
(някои кафеджии и за година немогат да ги минат)
Да 300 кила желязо У багажника биха разбили окачването, но кои по дяволите би натоварил така колата си, Ти ли?
Да на мен ми ТРЕБЕ багажник,имам го и го използвам всеки ден!

пп. Пичове СПРЕТЕ СЕ! НИКОИ НЕ ВИ КАРА НАСИЛА ДА СЛАГАТЕ ГАЗ ИЛИ МЕТАН!!! ТЕМАТА Е ЗА ХОРА ИЗПОЛЗВАЩИ ТЕЗИ ГОРИВА,МОЛЯ НЕ СЕ ИЗКАЗВАИТЕ НЕПОДГОТВЕНИ!!!АКО ВИ ИНТЕРЕСУВА НЕЩО ПИТАИТЕ, ЩЕ ВИ ОТГОВОРИМ.

братле мани ги тия двамата ,тази тема е идялна за тях да си избият комплексите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 18 Мар 2008, 23:10

The end :!:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Предишна

Назад към E36