Съвет за покупка на Е39 530d - резултати - КРАЖБА

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 19 Мар 2008, 0:21

За мен това е абсолютно нагласена работа.
Сети се, докато си регистрирал в КАТ, дали някой не те е подпитвал с подробности за колата.Помисли си и за всички познати, на които си се похвалил.
Това още първата вечер да ти счупят стъклото, за да ти източат информацията през OBD-то и след това в първата вечер в която колата нощува навън да изчезне си е напълно нагласена работа.Просто някой ти е "точил ножа" още от момента в който си я докарал.

Ама така е, след като ТАКАВА информация си щъка свободно из нета, сульо и пульо стават авто крадци, след като знаят, че могат да го правят абсолютно безнаказано :twisted:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 19 Мар 2008, 0:37

Не , направо не мога да повярвам, колата е уникална, на тия километри в това и състояние...
Трудно ще се продаде в БГ без да се разбере...

А относно застрахователите! Кой каквото и да ви говори БулИнс и Армеец, другото е компромис.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 19 Мар 2008, 2:10

колега малко некак си нереалистично звучи.. застраховаш кола за 36 000 и даваш само 2 000 каско :help:
бех застраховал ЦЦ-то за 20 000, и общата сума за 1 година беше 1400 лв, 350 на 3 месеца..
сега БМВ-то е 1000 за 1 година.. ти за 2000 лв кола за 45 000 лв брат .. не така :confused: накрая си се усрал .. ма ти си имаш вина брат, съжалявам че ти го казвам.. даваш на насраната държава 5000 лв акциз /видях че не си го платил още/ , а даваш за каско само 2000 :shock: не си платил на правилните хора брат
сега ми е много интересно тия кенефи ше искат ли 5000 за акциз :?:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 19 Мар 2008, 2:30

Не съм много запознат , ама има ли начин да ти дадът номера без да си платил акциза?

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 19 Мар 2008, 2:39

Съжалявам за колата... Тя изобщо няма какво да се коментира- уникално изглежда:!: Кефи ме как се държиш като се има предвид всичките нерви, които са ти на главата в момента ;)

Дано има някакво развитие и се намери :!: И дано тук важи всяко зло за добро, каквото и да значи това в тоя случай :(
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E73 2008 3.5i , E39 2002 530d

Мнение от ares777 » 19 Мар 2008, 2:41

Ще се съглася или ТИМ или Г-н Череп. :) това е положениято , ако искаш и отключена с ключа на таблото да я оставиш на средата на Варна с Пловдивска регистрация !

М/У Просот немога да си представя колко е кофти това , тъкмо да я вземеш и .... Успех !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Снегорин

Мнение от vlado666 » 19 Мар 2008, 7:45

Мойте най-искренни съболезнования колега :( Колата нали има навигация ? Неможе ли да се проследи по нея ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 tds

Мнение от Dien » 19 Мар 2008, 10:42

vlado666 написа: Неможе ли да се проследи по нея ?

... сигурно може , но да не забравяме каде живеем :( !!!
Та те ( полицаите ) още пишат на пишещи машини !!!!! :evil:

Освен това факта , че трябва да застраховаш колата си в определена застахователна компания - ми намирисва на рекет ...
Дае*а шиб*ната държава !
Ама какво да говорим , като топ полицаи пърдят в едно гърне с мафиотите !!! :evil:

Съжалявам за колата ти колега !
Дано стане чудо и нещата се оправят !

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 19 Мар 2008, 10:57

и кво, върнахме се поне 10 назад, ама вече не идват с бухалките и да викат Да му ма, а ти прибират колицата и си знаеш, следващата там, да ама не, да се ебат в гъза, скоро ще им рухне покива на главата, (многозначен израз). Рано или късно ще се оправи таз държава. А то от всичките господа "застрахователи" дали има и един де да изкара 10 години нормален живот? няма, няма и да има, щот предпочитам да съм беден, ама да спя спокоино, а тия хора как спят, не ми е ясно. Той колегата си е наумил, намерил, купил и не нарадвал на бижуто (страшна мшина е това, карал съм 530Д, нема такъв кев, въпреки, че печка), пак ще си вземе, ама ако съм на нго, ич нема да и ръцам БГ номера, застрахована къ си треа в чужденеция, па нека я крадат, то пак ще му я платят ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 19 Мар 2008, 11:11

Е.. му майката,имам същото бижу(само че е 525Д) не ми се мисли как ще се почувствам ако ми я вземат.Искрено ме е яд за колата колега.Скоро дадох 1600 кинта за пълно каско в БулИнс,беше ме яд ама май е трявбало да се усмихвам като ги давам.Къде я застрахова ако не е тайна,че не прочетох.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 19 Мар 2008, 11:25

Само искам да кажа нещо , което разбрах тези дни по отношение на Армеец ... Тяхните наказателни отряди , или отдряди за бързо реагиране или както искате ги наричайте ... всяка сутрин стават в 07:00, закусват и отиват на тренировъчните терени където се тренира, стреля и т.н .. истинска казарма ... невероятно обучени зверове... мутри от висша класа...командоси и т.н

В този ред на мисли истината е, че държавата ни все още е такава , че единствено такива хора биха ни дали добра протекция , а не съвършена бюрокрация , луксозни офиси и ниски проценти на застраховки - респективно невероятен порядък в изплащането на заведените щети , премии и т.н

Такава е ситуацията в нашата мила родина....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 19 Мар 2008, 11:28

грозна работа - колега натискаи застрахователите да си плащат. Преди два-три месеца имаше доста коли на Генерали откраднати - говореше се за "акция" срещу стъпването им на пазара

П.С за да точат от компа на колата не трябва ли ключа да е на положение 1 ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dan4o_ » 19 Мар 2008, 11:45

spacepl написа:грозна работа - колега натискаи застрахователите да си плащат. Преди два-три месеца имаше доста коли на Генерали откраднати - говореше се за "акция" срещу стъпването им на пазара

П.С за да точат от компа на колата не трябва ли ключа да е на положение 1 ???

адски си прав
конкуренцията е жестока, а Генерали са нови в бранша
нищо чудно да има акция с цел отстраняване на поредния застрахователен конкурент
кефя се на мъже

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 19 Мар 2008, 13:18

Да наистина, колата е уникална! Много съжалявам, а не мога да си представя на тебе какво ти е било..
Но все пак някой да изрови темичката, в която дискутирахме относно кражбите, даже редовните кражби на коли на Дженерали..ако беше прочел тази тема преди да застраховаш, може би все още щеше да се радваш на тази невероятна машина колега...
Според мен си има една доста явна война м-жу застрахователите и тъй като живеем в Абсурдистан ви приканвам да застанете зад дебелите вратове в БулИнс, Армеец и ТИМ, щото тука демокрацията е само за някои хора...
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BAPA

Мнение от Ludiq_Violin » 19 Мар 2008, 13:47

жалко за колата кукла! ако ги намериш виновниците с удоволствие бих им теглил по един КУР :evil: .усех колега :winky:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E39